diumenge, de desembre 11, 2011

The best equipment: Freedom Catalonia.

L'equipament, el nou equipament commemoratiu dels 100 Km. Camins de  les Guilleries 2011 Single Speed ha de ser el que marxarà a conquerir la Catalunya Nord.


SSWC Ireland 2011.
Rivets plates, rivets daurats, perquè ens cal un Freedom Catalonia i tant que sí, i sí ja ho sé, és un missatge que crema, però és que més em va cremar la meva implícita expulsió al "foromtb" a on sempre m'hi vaig expressar en castellà, no en espanyol, perquè si el català no és espanyol, i l'espanyol és el castellà, aleshores és un espai únicament de castellans,  al prohibir poder expressar-nos amb la que és la nostra única llengua materna, "el català", som catalans, i si la nostra llengua puntal com totes les llengues de "La Constitució Espanyola" no té dret a ser-hi,  aleshores no, no som espanyols, aleshores som catalans,  i passaran els anys, o el segles, no és important, sí clau, que els meus fills, els meus nets, o els meus besnéts, seran catalans en llibertat.


Amb un victòria clau, la d'una arribada a la llibertat sense vessar ni una gota de violència, som gent de pau, però hem de ser lliures, som catalans del segle XXI i hem de ser lliures, a la fita del 2012 hi anirem com a catalans del nostre país CATALUNYA, com ja ho hem fet a Irlanda a la SSWC 2011, a on varem participar representant al Mundial de Single Speed a CATALUNYA.


Que La Moreneta ens protegeixi, perquè la necessitarem a aquesta propera creuada de pau, som descendents directes dels Almogàvars, mai ningú a qüestionat la seva valentia, mtb, mtb, mtb. 

"Algú ho havia de dir".

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada