Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 31, 2017

El fet però :-)

És que sense els meus estimats protagonistes dins del Drac, millor dit amb ells però silenciosos, costa fer el Drac dia sí dia també, i avui mentre em treia l'equipament de gala Alp-X pensava, demà no sé com m'ho faré per tornar a sortir.


MTB, MTB, MTB.

dilluns, de gener 30, 2017

Open your eyes :-)

Oi?


Vol entre Dracs, entre Destructors de Murs, entre Falgueres Màgiques, i tant. 

Sortir avui a 17°C a dos quarts tocats de dues un privilegi per a mi. Com ahir a on el blanc va ser-ne el rei sense cap mena de dubte, avui les Falgueres Màgiques m'han fet tancar els ulls mentre conduia el Drac :-) 

MTB, MTB, MTB.

diumenge, de gener 29, 2017

Montseny :-)



Una jornada intensa, diria que fins i tot massa :-)

MTB, MTB, MTB.

1/2 dia :-)

Cap a les dotze ben tocades mirarem de ser-hi, l'Home del Montseny vol tocar neu demà, veurem, veurem. 


MTB, MTB, MTB. 

dissabte, de gener 28, 2017

Novetats :-)



D'aquesta setmana.


I ja que no pesquem :-)


MTB, MTB, MTB. 

divendres, de gener 27, 2017

Bien está

I som al punt de partida com quan un bon amic va decidir de posposar, de fer un pas enrere de la seva entrada al món de la pesca, sí ja ho sé no s'enten ni el títol, ni que hi pinta la pesca a un espai de MTB. 

El fet és que torno a ser al punt de partida amb una mica més d'experiència de la que tenia abans d'aquesta nova relació amb els constructors HM. 

Jo com a consumidor estic educat en un model de gran consum, cada dia comprem a comerços, grans areas, en definitiva aquest dia a dia marca la nostra manera de fer i veure les coses quan parlem d'adquirir bens de consum. Així quan parlem de fer una bike HM, i en segon terme custom made no és un mercat de gran consum, i les pautes es regeixen per una proposta de serveis força diferent del mercat de gran consum, molt diferents en el que jo és evident no tinc les tables necessàries encara per poder aconseguir portar a terme el meu petit projecte de la bike custom HM.

Per tant ara per ara després de viure l'experiència he d'entendre pedagògica, i no sé si és la paraula encertada, del constructor HM, vull dir que són artesans èlit amb unes pautes de funcionament singulars, molt particulars per a una majoria de consumidors, entre aquests darrers jo també, aleshores la sensació avui després d'aquests darrers quatre mesos és d'haver de fer una aturada prudent, i de mirar de reflexionar un altre cop de cap a on he de dirigir-me per posar fil a l'agulla per poder tenir finament el meu quadre HM, ja no dic custom made, que també, però per prudència com a mínim ara estic per la labor de posposar aquest tema. Obert i tant a si hi ha una proposta conservadora per poder-ho portar a terme, parlar-ne, serà difícil però que jo torni a fer una comanda d'aquests tipus a curt termini després de la llarga espera i resultat tan trist d'aquest darrer any 2016 pel què fa al projecte de la bike nova.

Lo que bien acaba, defineix bé el final d'aquesta aportació. 

MTB, MTB, MTB. 


Res he de pensar és perquè sí, i mentre això passava ahir vaig mirar de reflexionar positivament d'aquest final sense quadre nou gaudint d'un modest premi. Dinar a quarts de sis de la tarda un punt més a favor per fer-ho. 


I de mentre també poder gaudir del petit privilegi de l'arribada de l'equipament  nou de Gore, l'Oxygen, per quan l'hivern vagi cedint a l'arribada de la dolça, i temptadora primavera.

Oxygen II



MTB, MTB, MTB.

dimecres, de gener 25, 2017

Recuperació passiva :-)

I tant, i tant, mentre no hi ha Vols, hi ha distraccions passives.


MTB, MTB, MTB. 

Tema culots, Atlas, Oxygen, Power, i en darrer terme el mallot Oxygen WS de màniga curta, sense notícies d'on paren aquestes comandes, renoi, i ja fa un mes i mig d'això. 

Inevitable pensant en on deuen ser les comandes d'aquests equipaments, no pensar en la bike nova, des que el quadre nou i la forquilla van estar acabats fins avui ja han passat dues setmanes, mare meva, anem a pel quart mes, els tres no els he superat massa bé, no per res si no perquè esperava un termini de com a molt quinze dies, i la veritat costa de gestionar aquest moment. Tot i així poder fer pesa, i per tant l'espera es fa necessària, com amb els equipaments esmentats, que el termini eren 7 dies, i ja en portem 40 o més, i a on encara penso, vinga que avui arribaran :-)

dimarts, de gener 24, 2017

Travel :-)

La preparació afegeix fil a l'agulla. 


Segurament el 2017 serà com el 2016, veurem, a on no hi haurà Vols SOLO 24 hores, segurament ho dic ara perquè podria seguir en primer terme sense Vols i en segon terme sense bike nova, sense aquesta darrera a aquestes dates o passa quelcom molt engrescador o jo no veig com programar-me-animar-me per la propera èpica de 24 hores. 

Sort que estic en el canal de 26", mateixes reaccions que l'Inbred, però si no aconsegueixo pujar els ànims pel què fa a la bike nova més difícil veig encara de seguir el ritme que cal a dalt de la bike necessari per poder participar amb alguna possibilitat de fer un paper digne en un repte tan costerut com ho són les curses com la que us esmento.

MTB, MTB, MTB. 

dilluns, de gener 23, 2017

Ara que no plou

Podria ser un bon dia per bike al migdia, sí, però el refredat sembla voler tornar a manar la jornada :-)

A veure a on sóc d'aquí a una estoneta, o bé rodant, o bé descansant prudentment, renoi, renoi, renoi. 


MTB, MTB, MTB.


De mentre deixo enrere el festival dels divendres, i un cap de setmana d'espera del Gran Vol, i com molt bé em deia l'àvia en pau descansi, qui espera desespera

diumenge, de gener 22, 2017

El Pas del Destructor Independent :-)

Com el Pas del Drac de la imatge marquen per a mi el retorn prudent dels Vols.


Ahir el Vol d'anada al Baix Montseny sota una tímida pluja, un fort vent, i un Sol a estones present va marcar també el to de la sortida, i la duració, que va ser breu tot i que hauria pogut ser molt més llarga, perquè a les vuit del vespre mentre decidia tornar a SV amb la Transportadora de Dracs no feia fred, 9°C no és fred a aquesta estació, a aquesta hora sense Sol i amb cel completament estrellat.

Cuidar-me siguent pruduent després de tres setmanes sense Vols va fer que la June després de setmanes de descansar tornés a despetar una breu estona, la Transportadora de Dracs és sempre portadora de les millors sensacions, sempre. 

Per sort vaig tornar amb la VW perquè la pluja i el vent eren els protagonistes del vespre al Maresme, mentre a SC el silenci i la bonança imperava.


Equipat 100% per pluja de cap a peus, i com a novetat els pantalons Mavic Crossmax Ultimate H2O impermeables que van durar mitja horeta únicament, primer perquè no va ploure més amb constància, i sense pluja un segon aspecte va pesar, perquè tenia calor. 

La bike molt i molt bé, ho portava tot, fins i tot el bidó d'aigua que no va cedir ni una gota durant la sortida :-)

Ara esperant què fer avui, un dia pel què fa al temps germà del d'ahir, i tant, tant que dubto de si es donen les cirscunstàncies favorables pel Vol, de quin hauria de ser l'equipament ideal per tornar de SC a SV, perquè he de tornar la Transportadora de Dracs al Baix Montseny, a on ara a dins des d'ahir al el vespre hi descansa dolçament el meu Drac. 

Dubto sobre com equipar-me perquè crec que amb la Fusion en tindria prou pel què fa a jaqueta, a diferència d'ahir que portava la impenetrable Alp-X GT de Gore, veurem, veurem. 

MTB, MTB, MTB. 

Aquest tema de la bike nova no sé com acabarà, OMG, vull dir que acabarà bé segur, però no tinc clar que acabar bé sigui fer-ho tenint una bike nova. Avui per la descoordinació i els silencis massa presents fa que seguir amb la bike que tinc ara sigui un punt més, podria dir trànquil? Estic començant a pensar que segurament passarà allò, senyal que no havia de ser. Ho he viscut a la pell d'amics meus, normal també que ara ho visqui jo a la meva, no puc pas dir que és una sorpresa, oi?

Per compensar avui podria ser un bon dia per gaudir del present del Gran Vol que esmentava fa uns dies, ara encara més intens sota aquesta tempesta de pluja i vent, primer perquè he de tornat la Tranportadora a SC, segon perquè ja tinc el Drac carregat a dalt d'ella, sota la pluja d'ara seria pesadet haver-la de carregar, un intens vent pica les finetres del Mirador, una pluja constant pica el sostre de la June, i tots aquests trets em proposen de mirar de gaudir del Gran Vol. Un punt em frena, no sé per on començar :-)

dissabte, de gener 21, 2017

H2O :-)

Avui, un SOLO, inici amb pluja, aquest és el punt fort :-)


MTB, MTB, MTB. 

12x142


A veure si puc aconseguir aquesta boixa ja no en 9x135 si no 12x142.


La millor entre les millors, sense cap mena de dubte a casa. 


Perquè si no hauré de caure en mans de Tune a on sí que tinc la possibilitat de comprar la seva boixa en 12x142.


"Singlespeeder D

The singlespeed is the vinyl record among the bikes : primeval, puristic, stylish. And even exhausting in case you need to justify the retro technology to the ignoramus or to those who rather prefer to change gears secretly. But the real fans appreciate their singlespeeder as the Oldtimer driver its gullwing. For those we build up this antithesis of the miracle wheel: normal rims, normal spokes and our basic front hub. Only the rear hub has been developed extra. Our promise: no stress with the material so that you can keep all your power for biking. Uphill you will need it!"


Per l'explicació que fa Tune ja hauria de ser la meva candidata número u, oi?

MTB, MTB, MTB. 


divendres, de gener 20, 2017

Un primer Vol :-)

Després de setmanes de no sortir és, és una jornada vestida de Festa Major, a on tinc la sensació de ser encara a una jornada més especial encara.


Tota la nit, però tota amb el Vol, lògic que avui la crònica d'ahir tingui per a mi una component especial, molt, també curiós que ara passades les hores el Vol a les cinc del matí no ha sigut, pesava sortir del refredat, també pesava aquest braç, s'imposava dolçament l'equivocada raó de ser prudent vers a ser una mica, una mica agoserat. En aquest tram a on sóc, ja fa anys que no ho sóc, d'atrevit vull dir, l'atrevinent per càlid que sigui genera entre moltes coses malentesos, i aquests no són caldo de l'olla del Mirador, però i sempre pot haver-hi un però he de dir que pel cap ronda cada dia fer un bon salt, i més quan poder fer-ho, i una proposta sempre latent, sempre esperant, perquè ho sé, perquè ho noto, perquè ho respiro cada dia, fa que obri els ulls mentre dormo profundament, i la sensació dins del Vol sigui quasi del tot tangible, oi?

Un ritme lent, no tant i així ho indica una volta de 49', equipat per a 5-10°C, a 13°C a la riera de Llavaneres a tocar de les dues del migdia, abans de començar a pujar, i per tant passo de guants llargs a curts, i obro totes les cremalleres de la jaqueta excepte la frontal, per no avisar el refredat. Pesa rodar amb un excés d'equipament, però venint d'on vinc aquesta és la bona, segur.

Una pujada pel curt fins a dalt de tot dels Tintorers de molta densitat per les diferents pensades, tant que no la recordo, i una baixada pel llarg farcida de constans pèrdues de traçada, OMG. Fet que m'indica ara sí ara també que és una primera jornada, que no és res més, que és molt més.

La bike va molt bé, sempre després d'una aturada llarga he d'afegir aire a les rodes abns de sortir, i sempre em queden un xic massa inflades, ja ho sé, no passa res, els dies ho compensen però sempre em queda poder treure-la manualment. Puja bé, no molt bé, baixa bé, no molt bé, frena bé, no massa, tampoc poc, té la component de certa comoditat, no tota, cert, cert. L'equipament però compensa aquestes petites mancances, funcionant senzillament a la perfecció. 

Una tornada rara, per una aturada llargueta al passeig que m'ha comportat de decidir pujar directament a casa per mirar de recuperar l'escalfor perduda durant la parada inesperada, no puc perdre-la ara venint del refredat, ni tampoc quan estic d'allò més bé.

Amb tot, a excepció del bidó d'aigua, com sona, he vist que no el portava a segons de sortir, i m'he dit, no passa res, no passa res, i així ha sigut, mtb, mtb, mtb

dijous, de gener 19, 2017

:-)



Podria ser, podria ser.


Fa fred, fa vent, però també un Sol que convida a fer el primer Vol després de tres setmanes aturat.


Però m'he preparat bé :-)

MTB, MTB, MTB. 

dimecres, de gener 18, 2017

Menys pendents :-)

Mentre publicava l'anterior intervenció arribava la comanda de Rapha, per allò que els últims seran els primers. 


MTB, MTB, MTB.

Pendents :-)

Aquests són els pendents que impacientment després de sis setmanes esperant, renoi, però pagarà la pena :-)

Quatre propostes, tres de Gore, i una de  Specialized. 


Culot per la Reina.


Culot per a mi,i mallot, el culot no és exactament aquest és realment negra i pink


Una altra joia, el nou culot, la nova generació, dic una altra perquè les tres primeres per a mi són de les millors propostes, i concretament el mallot sense discusió al Mirador és el millor dels que tinc d'aquesta gamma.


MTB, MTB, MTB.


En darrer terme ve una petita comanda que no l'utilitzaré per bike tot i siguent complements de bike, i que fa un temps que utilitzo en el meu dia a dia. Un dia ja ho compartirem al blog :-)

dimarts, de gener 17, 2017

Roubaix



En parat a casa, calidíssims, molt i molt bé.


Com la tèrmica Giro de la Reina caldrà veure en marxa fent equip amb els culots de Gore Alp-X Pro 2in1 com s'entenen.


N'he fet venir dos jocs, més els Grip Grab tres jocs de camals per a tres culots de nova generació, clar que yes.


Hi ha, tinc unes ganes de bike, esperant per prudència de tema del supraespinós, i del refredat, els dos aparentment allunyats, veurem, veurem.


MTB, MTB, MTB. 

Remarcar que el culot Atlas XC encara no ha arribat després d'un mes i mig, renoi. És a dir el tercer culot encara no és a casa :-)

dilluns, de gener 16, 2017

New Road



D'entrada una bona presentació, ha ajudat a apreciar-la una mica més, oi?


Després si això és així mires detalladament cada detall.


I certament és entretingut.


Molt entretingut.


No sé si lleugera, sí densa i càlida dins de la seva mínima expressió.


Això sí específica com sempre, i de test ara per ara, no som avui per avui de tèrmiques amb tirants.


MTB, MTB, MTB. 

diumenge, de gener 15, 2017

Explosionem? :-)

Seria més encertat dir, explosionarem?

Us proposo la imatge única de la forquilla, sola vull dir perquè avui és a on som, sóc, amb una forquilla magnífica, i siguent molt generós esmentaré únicament que, sense quadre, la millor definició seria, tornem a començar.


Aquests darrers tres mesos han sigut molt silenciosos pel què fa a notícies del procés de la bike nova, i ara un cop ja acabada, estava a les portes de decidir els darrers components, concretament rodes, seient, i tija, finalment tornem a parar, tot torna a quedar aturat, caldrà esperar a decidir els darrers components a veure a on som finalment amb el quadre. 

MTB, MTB, MTB.

Quan penso en la nova bike penso en clau 26", amb Belt Drive, i el color blanc nuclear amb els logos distintius de la marca negres, el quadre nou acabat no compleix amb aquests requisits, jo he cedit el seu dia a que no fos com jo volia, el color ja el veieu, no és precisament blanc, i excepte el logo de la pipa de direcció, la resta de logos són blancs en contrast amb el blanc-gris de la imatge, és una 29" no una 26", fins i tot la geometria de la bike vaig acceptar la del constructor, de TT llarg,  i no la meva de TT curt, i també vaig cedir a no fer el tall del quadre per poder muntar el Belt Drive, ara bé arribats a aquest punt,  i després de tres mesos d'espera molt sol·litaris, concessió, més concessions de concepte no n'hi hauran. I per tant ara a on sóc és aturats sense poder avançar amb la bike tot i que ja està finalment acabada, el conjunt de quadre i forquilla vull dir, esperaré encara unes hores, i de seguir a l'estació aturats com ara, o als darrers tres mesos perquè ve a ser el mateix, reiniciaré el procés de construcció de la meva bike nova, que no tinc ni idea del què vol dir, ni del què implicarà decidir ni fer, OMG. 

Fer possible l'impossible, fa uns dies aquest era el motiu, ara s'hi afegeix, ara inclou que, els despropòsits es transformin en propòsits, cada dia que passa és increible com ens proposa un joc de cada vegada més complexitat, oi?

dissabte, de gener 14, 2017

La propera presentació

Que no estrena.


En porto una de cap perquè sigui amb tirants, i tant.

MTB, MTB, MTB.

divendres, de gener 13, 2017

En repòs :-)

També s'està bé, i tant.


MTB, MTB, MTB.

dijous, de gener 12, 2017

Comoditat?



Sempre mitjons funcionals poden ser candidats a venir cap a casa. 


Veurem, veurem, i tant.


Size L, a veure si recordo a seguir detallant les talles com ja venia fent.
 
Hauré d'esperar a sortir amb ells per veure si em van bé.

MTB, MTB, MTB. 

Venen aquests mitjons perquè fa uns anys a la visita a Chain vàrem comprar uns mitjons d'una marca nova per a nosaltres, ENDURA, ara tenim tèrmiques de Merino d'ells, culots d'hivern, tenim també mitjons, tots aquests equipaments funcionen molt bé, aleshores poc a poc les portes van quedan més obertes a l'arribada d'equipaments d'aquest fabricant. 

Ho escric hi penso, no sé pas si els hi val la pena un recorregut tan lent, segur que sí, segur que sí.

Tinc moltes novetats per presentar, algunes per arribar encara, fa uns dies eren pocs els equipaments per arribar, ara tornem a ser nombrosos, tenint present que entre d'altres el culot Atlas Pro XC de principis crec recordar de principis de desembre encara no ha arribat, ni el conjunt de culot i mallot Oxygen WS curts els dos, i ara estan venint alguns complements de Rapha, no equipsments, no ens els podem permetre, i tampoc ara per ara coincideixen amb l'estil del Mirador dels Dracs, dic ara per ara perquè si la nova bike acaba arribant podria ser que això canvies perquè Legor Cicli sí que té un punt intens de relació estètica amb propostes com Rapha, Morvelo, i Café du Cycliste entre d'altres. No dic Castelli perquè aquesta marca la tinc adjudicada al Mirador de South Carolina amb el primer ministre de The Great Escape MTB i no al Mirador de SV. 

POC, Fox, TLD, són candidates, diria quasi que eternes candidates, perquè mai acaben de pesar prou com per venir cap a casa, o Five Ten que amb les Kestrel van estar a punt, però Giro, Gore, i Mavic, amb l'Aeon, Oxigen, Power, Alp-X, i les Crossmax Ultimate respectivament els hi han barrat el pas a data d'avui.