Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’octubre 31, 2016

Lluny de l'escalfor :-)

Demà crec que la June tornarà al niu de SC. 

Aquest va ser un dia de 200 Km, el darrer avui per avui proper a aquestes distàncies. Una imatge lligada a un Vol dens, de moltes hores de bike, i de Sol, aquest darrer va ser en bona part el responsable que no repetís una exposició tan prolongada a dalt de la bike, perquè les jornades posteriors a aquesta sortida van ser d'una lenta recuperació dels efectes d'aquest excés de Sol. 


Veig la imatge, i avui no hi tornaria, demà, demà ja m'ho preguntaré de donar-se el cas :-)

MTB, MTB, MTB.

Cercant-la :-)

I tant, sempre que la veig, aquesta fortalesa tan ben dotada penso en quina capacitat tan gran de conquerir tenia, té. Jo hi he sigut a dins, no moltes vegades, diria allò de, mai masses, ara des de la seva darrera expansió no, per tan m'agradaria molt tornar-hi anar. 


Montsororiu proper destí?

MTB, MTB, MTB.

I la poma? :-))



MTB, MTB, MTB.

Aquesta sí

Que ens ha deixat en repòs, després del Vol d'ahir avui aturat del tot, però del tot.


Si bé és festiu a SV, també ho és que podria haver tingut una certa activitat fora  del Vol, podria, les circumstàncies, la, no s'ha donat, i el repòs ha sigut absolut. 

MTB, MTB, MTB. 

I tant :-)

Oi que sí?


MTB, MTB, MTB.

diumenge, d’octubre 30, 2016

Demà?

Una jornada festiva a SV. 

Demà una jornada a on de no ser per la fatiga d'avui seria un dia per repetir un tramvia a Barcelona passant per Blanes. 


El Gran Drac pot portar-me a Vols com els del tramvia, sí, el fet però és que demà no serà una jornada de MTB lligada a un Vol de grans dimensions, sempre em queda el gegant, i tant. 

Bé, cercaré de passar un dia de recuperació, de descans :-)

MTB, MTB, MTB. 

June :-)



Un inici de nit, un final sense energia, sort de la June a SC ens ha portat a casa, una transportadora de Dracs carregada d'energia positiva :-)

MTB, MTB, MTB. 

Diferent, molt diferent :-)



MTB, MTB, MTB. 

Vols :-)



Una jornada de MTB diferent

MTB, MTB, MTB.

dissabte, d’octubre 29, 2016

divendres, d’octubre 28, 2016

Tradició

Demà ho veurem, de ser una anada a Blanes sense tramvia.


MTB, MTB, MTB. 

dijous, d’octubre 27, 2016

No feia fred

I jo preferia rodar protegit pel protector  de cara, la gorra Spok, els manegots Pearl Izumi, els vells pirates Assos F1, els guants Gore de tardor, i en darrer terma l'armilla Campagnolo groga. 


A diferents moments de la sortida he pensat de fer el canvi dels Gore als Hirzl, de baixar els manegots també, i d'obrir l'armilla, però s'ha imposat la càlida escalfor de tots ells, per aquest motiu pujant per Milans al darrer tram m'he limitat senzillament a baixar molt el ritme per mirar d'evitar un sobre escalfament, i a on de no haver-ho fet hauria estat una pujada encara més calorosa.

Un recorregut planer, molt, també està bé, i tant, Caldetes, Arenys de Mar, Canet de Mar, Llavaneres, Mataró, les poblacions d'un Maresme que té molts prismes per poder ser-hi, un el de la nit abans del trenc d'alba dels únics que presenten una quantitat important de sensacions per a mi,  o així ho visc jo, afegiria, ja n'hi ha prou, però no ho penso, certament, crec que seria bo que molts, i molts, i molts ho poguessin gaudir com jo, i segur que és així, segur, i únicament passa que jo no ho sé, ho escric i em tranquilitzo, una mica, una mica i prou.


Increible coincidir amb les Fades de la Foscor agafades de la mà de les Falgueres Màgiques, entre totes m'han fet ingerir la poció màgica d'aquestes últimes, i de sobte seguidament he aterrat a Olzinelles, al laberint, però aquesta és una llarga història, una altra història. Sí que puc compartir que he pogut tornar d'aquests petit paradís d'Olzinelles tal com hi he anat, amb un tancar i obrir d'ulls, perquè ha sortit el Sol, i amb la seva arribada les Fades en la seva retirada, que no les Fagueres, m'han deixat marxar aterrant sense temps un altre cop a Milans, sé què ha passat, sé que ho he viscut però no aconsegueixo recordar-ho com si fos en present, com si fos una realitat, que ho és, i sempre vaig a parar a la mateixa reflexió, t'enrecordaràs? I ara a la matinada de divendres, unes hores després, el Vol no ha sigut, recordo exactament el moment però repetir no depen únicament de mi, de voler, i els altres factors, els que fan que es repeteixi el Vol, no estan a la meva mà, crec, el Vol de divendres sense anar més lluny queda per demà, de ser, de ser, i el despertador ha sonat a les cinc del matí, en dues ocasions, fa dos dies a les quatre tocades sense ell el Vol ja començava, ahir a les cinc ben tocades amb ell ser-hi va ser en minuts, avui amb el so d'aquest no hi ha hagut pensada, segurament per l'extrema intensitat del Vol a Olzinelles d'ahir, segur, segur :-)

Sense cap incidència, ni coincidència, sense beure a diferència d'ahir que vaig beure 500 ml. d'aigua, sense menjar, amb llums sempre, sense rodar bé, tampoc malament, amb bones sensacions, em faltarien fer seixanta Dracs entre Fades, vull dir dins de la foscor, per poder tenir-les, sí però aleshores segurament estaria massa fatigat :-)

Tot i baixar el ritme per Milans he arrivat xop a casa, sense haver agafat cap fredor, cert, però un bany de tardor sí que me l'he emportat avui, ara esperant a repetir Vol demà. 

MTB, MTB, MTB. 

No sé, no sé :-)



Avui una hora passada després la jornada ha tornat a començar és a dir no a les quatre tocades com ahir si no a les cinc tocades, curiosament avui en 20' ja havia fet els dos cafès de rigor, m'havia equipat,  i ja estavà gaudint dins del Vol.


MTB, MTB, MTB.

dimecres, d’octubre 26, 2016

Llocs per viure

Segur, segur.


MTB, MTB, MTB.

Volant dins del Drac a la foscor :-)

Entre Fades de la Foscor, un altre cop, després de mesos diria jo.


18°C a les cinc ben tocades del matí, sense fred, un xic de fredor, equipat d'estiu, amb manegots i armilla, amb aigua, sense menjar, amb llums sempre en marxa per un Vol de principi a fi dins de la foscor de la nit, propers al trenc d'alba. 

No rodo bé, amb bones sensacions això sí, necessitaria cinquanta Dracs entre Fades, vull dir dins de la foscor, i segurament aleshores estaria massa fatigat, segur. Profunditat, intensitat, imatges de moments que un cop dins del Drac no paren de fer-se presents, com una seqüència repetitiva.


Bé, serà un altre cop demà de matinada quan tingui l'oportunitat de tornar a rodar de nit, el què no sé és si la profunditat agafarà el protagonisme, sense ella no veig com retornar als Vols previs al trenc d'alba, no ho veig.

MTB, MTB, MTB.

Profunditat :-)

No afirmaré que sigui la condició indispensable per entrar a la foscor de la nit entre les Fades, però d'entrada necessària per garantir-ne la sortida, sí, sí que em cal aquesta, aquesta profunditat, i fins i tot crec poder compartir a The Great Escape MTB que encara me'n cal més de profunditat, ara, a minuts de ficar-me dins de l'equipament de gala i sortir a fer el Vol, quasi que el primer o uns dels primers dins dels Vols d'abans del trenc d'alba d'aquesta tardor del 2016. Fins i tot ara no sé si tinc la què cal, si l'he recuperat del meu petit sac màgic a la faixa per poder-ho tornar a fer, crec que sí, crec que sí :-)


D'aquí a uns minuts ho veurem, els dos primers cafès ja han caigut, vaig a veure, vaig a veure si puc tornar a ser entre Fades de la Foscor a aquesta increible i sorprenent tardor d'aquest any 2016, a on cada setmana és més interessant. No diré dia, seria pretenciós, dic setmana, tot i que de compartir una mica més el dia a dia d'aquest genet al Mirador, de poder escoltar el què veuen els ulls del meu Drac a cada jornada que passa crec que la valoració objectiva no quedaria per sota d'un sonor i no sé si solitari, OMG.

MTB, MTB, MTB.

dimarts, d’octubre 25, 2016

Castellets

Una visió curiosa, molt.


Arribar a Santa Fe sense la vista prèvia dels Castellets, rodar-hi sota una lleugera pluja, sense fred, ho definiria mentre hi érem com un moment únic, un instant màgic. 

Ja fa uns anys de la sonora sortida pel Montseny, amb el descens de Sant Marçal fins a Les Illes, com de la memorable aturada a Coll Formic al peu del Pla de la Calma amb els famosos pollastres, i en darrer terme de la frenètica baixada tornant pel Pla de la Calma passant per les piscines del Montseny fins a SC, oh yeaaaaaah!

MTB, MTB, MTB.

dilluns, d’octubre 24, 2016

Temptació

Avui estava pensant com fer la crònica de les quatre estacions dins de la tardor, ahir estava molt motivat a fer-la, ara aquesta quedarà per fer, crec, crec, de mentre una imatge de la jornada d'ahir la podem compartir, que dóna lloc al títol d'aquesta aportació, únicament falta la poma, fruita que segur que devoraria :-)


MTB, MTB, MTB. 


diumenge, d’octubre 23, 2016

Snake

Prepararé la crònica del Vol d'avui, títol, Les quatre estacions dins de la tardor :-)


MTB, MTB, MTB. 

dissabte, d’octubre 22, 2016

Cuidaré aquest detall



MTB, MTB, MTB.


Dracs, terra de Dracs



Un, dos, tres.


Cada vegada veig que en sé menys.


Alpens, i resulta que hi són tots.


Tots els Dracs.


No ho puc quasi gestionar.


He dit quasi, crec, vull dir quasi no ho puc gestionar.


Finalment el fet és que he coincidit amb el niu de Dracs, oi?


MTB, MTB, MTB. 


Renoi, renoi, renoi.

divendres, d’octubre 21, 2016

Corones de Dracs



Una petita singularitat quan parlem de corones. 


Lleugera, molt, tant que dubto que sigui funcional per a Single Speed.


MTB, MTB, MTB. 

dijous, d’octubre 20, 2016

Darrera

La part millor, clar que yes!


Caldria treballar aquesta part posterior de la corona, així com la davantera, però prefereixo que la part més visible tingui un punt formal i la no visible tingui, gaudeixi de la versió més transgresora.

Avui surt el Gran Drac, mentre duri el Gran Vol hi reflexionaré, no serà un Vol de bike, no passa res, i de fet quan sigui el moment ja presentaré formalment a aquesta curiosa joia, primer però li tocarà a la June, vull dir de ser presentada formalment al blog, una transportadora de Dracs bé es mereix una presentació en plan SOLO.

MTB, MTB, MTB.

Ja proposaré a la propera intervenció les imatges de la cara externa d'aquesta petita joia :-)

Inspiració?

O passat?


MTB, MTB, MTB.

dimecres, d’octubre 19, 2016

Phyre

Nova etapa de les shoes de Shimano, us les vaig proposar blau elèctric, ara grogues.


El fet és que Giro s'ha imposat amb els seus formats minimalistes inciats per Specialized ja fa uns anys amb les seves gammes altes.

MTB, MTB, MTB.

Interessants



Fins i tot més que això, i tant.


MTB, MTB, MTB. 

40 Anniversary

Renoi la història. 



Motivat per la selecció dels components de la nova bike, lògic que CK sigui un punt de referència important, la direcció ja és un fet, què més podria venir és el què estic valorant ara, el BB dubto, si el rendiment és el de la direcció, i tant, però de ser germà o superior que els que porto ara, no me'l podré permetre, en cap cas, la proporció és difícl de valorar, ha de durar deu vegades més que els que porto actualment, però no tot és rendiment oi què no?

MTB, MTB, MTB.

QR

Anys per decidir-me a fer venir aquest component en concret.


És un tema que fa anys dura, tant que ve de l'etapa de les dobles de casa, i per diferents motius no havia fet el pas, aquest aspecte dels eixos de 9 mm. dels eixos de 12, amplades de 135 de 142, bé, un Món, i ho ha de ser, ara que arriba l'eix jo ja tinc encarregada la propera bike amb eix davanter de 15 mm.


Tot i així en un futur necessitaré aquest component, perquè tinc la intenció de mantenir muntada l'Inbred que no en ús. Una bike que va ser la més ràpida de la seva categoria a l'Europeu de Finale 2015 ha de quedar així muntada, oi? i també remuntaré la Vicious reparant primer el quadre, l'ús està per veure, veurem, veurem :-)

MTB, MTB, MTB.

Qüestió

De certs temors, de funcionalitat, i en darrer terme de pressupost.

Vull dir, temors, els frens Formula R1, tenen una màquina interna de fer música, concretament entre el duet ferodes i discs.


Funcionalitat, les aranyes dels discs dels frens Shimano fan soroll per dilatacions, són els que porto jo ara, i persegueixo a la nova bike que aquest soroll desaparegui perquè primer ve el soroll, i després ve un desagradable joc entre l'aranya i el disc en si mateix.

Pressupost, els preus dels discs són elevadíssims.

Si aquesta versió CL també fa música anirem tornant als 6 torniols?

MTB, MTB, MTB.

Els pesos ja els aportaré de ser, quan estigui muntant la nova bike, que és quan sortiran els discs de les seves bosses originals, no abans, crec.

dimarts, d’octubre 18, 2016

Components de la bike nova :-)

Van venint, van venint, molt dolços tots.


MTB, MTB, MTB. 

Penso en la propera nova bike, en el seu color blanc marmol, en com entraré amb ella als Vols entre Fades a la foscor de la nit, OMG.

dilluns, d’octubre 17, 2016

Va ser :-)

Ahir va ser una jornada de MTB, de MTB interessant, diferent per la caiguda baixant de la Reina a les cinc tocades de la matinada, i a on ara passades les hores sembla que sense conseqüències. 


No tinc previst fer crònica, ara per ara.

Emocionat per la propera arribada de la bike nova, bé part d'aquesta, ara per ara quadre direcció i forquilla. Avui crec que han arribat més components.

Per prudència ahir al quilòmetre noranta o propers vàrem fer el darrer tram de quaranta amb la June, per prudència. Així la setmana no ha superat els 200 Km . llàstima, sí, però una caiguda pesa molt, i cal ser prudents. 


Jo personalment després de l'anada a Blanes sense tramvia del dissabte, ahir anant a SC,  després de fer la primera pujada de darrera de casa a les cinc ben tocades de la matinada ja estava molt xafat, com sona, i encara havia de fer-ne 120 més, per això també va ser molt bo aturar el Vol abans dels 100.


Ara mirant de fer aquesta aportació em ve al cap la Lluna, OMG.

MTB, MTB, MTB. 

Darrers

Vols amb l'Inbred :-)


MTB, MTB, MTB.