Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juny 30, 2016

Motivació

Cert que el Vol setmanal sí que mostra que cal fer aquest canvi, fent referència a l'anterior intervenció a on esmento que he passat al darrer any de sortides setmanals de 6/7 a lentament caure amb el pas dels mesos, concretament després de la darrera participació a les 24 hores de Finale, a sortides setmanals de 1/7, ho dic perquè estic gaudint molt al Montseny, al Montnegre, i al cap hi tinc que les seqüències altes de Vols lligades a unes jornades del dia a dia més intenses no m'estan funcionant. 


Segur que si cerco noves motivacions pel què fa a Vols, recorreguts fora del Drac, i penso avui que també he de fer venir una nova bike, sense una nova bike amb totes les característiques que persegueixo de millora vers la que tinc ara, crec que de no fer-ho no passarà res, però de fer-ho ajudarà a gaudir un altre cop del Vol un cop hi sóc a dins. 

Cal tenir present que les conseqüències de rodar amb forquilla rígida des de crec recordar el 2011 tenen avui força pes, aquest punt requereix de cercar una proposta tècnica per la bike que alleugeri aquesta sobre càrrega provocada per tantes hores de rodar amb una bike 100% rígida dins d'aquests mono objectius de 24 hores SOLO.

Tècnicament estic aturat quan parlo de la nova bike, perquè el fabricant que pot fer-me la bike que jo vull, Ventana concretament, no fabrica ni amb ferro ni amb titani, ho fa amb alumini, aleshores totes les millores d'absorció podrien quedar en res si l'alumini com estic convençut que serà resta per la seva banda cada una de les millores de comoditat que he previst.

Hauré de valorar què fer, de mentre bé, dins del 1/7 tampoc hi estic malament, penso que tots aquests mesos disminuint el nombre de sortides són  necessàries per recuperar-me dels darrers tres anys d'un sortir ara sí ara també sota un format per a mi molt exigent. 

La nova bike avui fins i tot podria canviar dràsticament amb aquest format rigida 100%, com sona, com sona, però la forquilla ENVE, pesa molt dins del projecte, i ara per ara no ho tinc clar. 

Estic content perquè tornar a posar a sobre de la taula la proposta de fer venir una nova bike després de deixar-ho prudentment aparcat per la impossibilitat de concretar seriosament amb cap dels constructors HM que m'agraden dels USA el com fer arribar la bike a SV amb garanties de no tenir problemes a les aduanes, ara no em sembla d'entrada un greu problema, veurem, veurem. 

MTB, MTB, MTB. 

dimecres, de juny 29, 2016

Intensitat sense Vols? :-)

La veritat és que sí, sense Drac, i per tant sense fer el Drac.


De mentre fent voltes proper a casa motivat per un dia a dia molt dinàmic, que comporta segur de deixar cada dia per demà el Vol que podria ser avui.

De tandes de 6/7, a tandes de 1/7, renoi.

MTB, MTB, MTB. 

dimarts, de juny 28, 2016

Alternatives

Diferents alternatives a on mires i veus que les possibilitats són d'entrada moltes, després si no ens decidim en primer terme, aquestes sembla que es van reduint, he dit sembla oi?  :-)


MTB, MTB, MTB. 

dilluns, de juny 27, 2016

La imatge

Indica que cal cercar una petita motivació que doni un plus suficient per gaudir un altre cop dels Vols.


MTB, MTB, MTB.

diumenge, de juny 26, 2016

Santa Fe del Montseny

El punt més alt de la darrera sortida. 

La imatge és propera a les set de la matinada, entre pensades properes, no masses, sí totes elles referides a bones sensacions, el Belt Drive té molta inèrcia per ajudar a que aquestes, les bones sensacions, siguin :-)


Una anada fàcil des de SV a SC, amb inici coincidint entre les campanades que indicaven les sis del matí des del campanar de SV.

Una arribada a Arbúcies dins dels canons més propers al romanticisme.


Uns pujada clàssica, com ho és una Garolera, sempre em fa memòria d'on cal ser de poder, de poder. 

Beguda carbonatada de cola a Santa Fe, com sempre :-)

I baixada tradicional marcada per excepcionals presses d'avui.

Final a SC i no a SV, fet motivat per un compromís a l'hora de dinar que requeria de Vol amb la June. El 8 de juny té una repicada llarga, ja no et dic res amb l'arribada del 30. Fa uns anys el 23, el 29, i el 30 eren motiu de molta joia a la família, tot passa, sempre és així :-)

MTB, MTB, MTB. 

Un dissabte memorable de bike, un diumenge de Circ Cric que ha comportat de sumar una jornada més de descans pel què fa a Vols, que no a pensades en cap cas, clar que yes.

Ara a esperar què proposarà la setmana, però anem a pams, i començaré per veure que tindrem avui. 

dissabte, de juny 25, 2016

Pla de la Calma


A la mitjanit, després que el Gran Drac ens hi portés amb un sospir :-)


Un inici de dia, un final a la foscor, oh yeaaaah!


Jo ahir no tenia ni idea que estava a l'entrada d'un proper Vol. 


De fet la proposta de Vol va venir mentre estàvem caminant pel Pla.


MTB, MTB, MTB.


Una tornada ràpida per Seva, per ser a SV a tocar de quarts d'una de la matinada, va fer que avui el Vol tingués una component de certa fatiga, normal, normal, rondar els 100 Km amb un cert desnivell sense un bon descans previ comporta de pedalar de matinada quasi a pilot automàtic. 

divendres, de juny 24, 2016

OMG, sense Vol

I tant, sonava el despertador a les cinc, a les sis de la matinada, i el genet no ha mostrat ni la més mínima intenció de començar l'aventura.


Bé, serà que toca descansar, que és una jornada més per restar aturats esperant, he d'entendre que el Vol ja vindrà. 

MTB, MTB, MTB. 

Aprofitaré crec per fer una revisió a l'Inbred. Ferodes gastats, discs esmicolats, cadena, plat i pinyó per netejar, direcció no sé si la faré perquè la forquilla DT és laboriosa de tractar pel fet de ser tota de carboni, i els pars per collar la potència com també la pinça són això, laboriosos. Per la potència mateixa DT indica un par determinat, sí, tinc la dinamomètrica per fer-ho, sí, però també t'indica DT que si al par la potència no queda ben fixada, has d'aplicar una mica més de par, com?

També he de treure la tija per posar greix a l'interior del ST. Hauria de portar a revisar  les rodes XTR, crec que l'eix de la del darrera està a punt de morir, el soroll així ho indica, crec. L'Ikon 2.35 EXO 3C TR del darrera no sé si ja ha de donar pas a l'arribada d'un germà, crec que sí, i el nou tot just l'he de demanar. He d'afegir en tot cas líquid segellant NoTubes a tots dos pneumàtics. He de treure el Crankset i netejar i ficar greix al BB, i en darrer terme resseguir cada racó del cos de l'Inbred cercant si té cap fisura, perquè el soroll que fa la bike és sorprenent. 

També ho puc deixar tot per demà :-)

dijous, de juny 23, 2016

Esperant :-)



MTB, MTB, MTB.

Bike a punt, sí, però per veure la propera aventura hauran de passar unes hores :-)

El pla, va ser un altre

Pel què fa a aquipament. Pensant en la pluja, vaig preferir sortir amb el culot PRO negra de Pearl Izumi, i pensant que aquesta podria ser intermitent, ara sí ara quasi també vaig decidir-me pel mallot Alp-X paravent, és a dir el conjunt de culot i mallot Mavic, vermell, blanc i negre es va quedar a casa esperant una sortida d'estiu i no de primavera sota la pluja.


Després la que sí que va venir, i que si bé les primeres sis o set hores semblava una càrrega i prou a una de les dues la bosses del mallot Alp-X , va ser la jaqueta del mateix model de mallot de Gore, ara però GT. I a on a minuts d'arribar a Hostalric va tenir tot el seu sentit.

També va anar molt bé que portava un segon joc de guants, de primavera-tardor, també naturalment Alp-X, i que aprofitant una aturada breu però suficient d'aquests intensa pluja, em va ajudar a minvar la fredor provocada a les mans per uns guants Hirzl de palmells de cuir xops, recuperant l'escalfor ràpidament de les mans. Un cop va tornar a ploure, me'ls vaig treure, evitant el mateix efecte patit amb els Hirzl, rodant excepcionalment els darrers quilòmetres sense guants.

MTB, MTB, MTB. 

dimecres, de juny 22, 2016

Festival a la capital :-)

Avui tinc un projecte amb el Gran Drac. 

El fet és que una de les ales del meu Gran Drac té un molest tremolor i això comportarà de desmuntar-la i substituir la unió d'aquesta amb el cos principal. 


No serà una operació fàcil, cert, però crec que passades unes hores no únicament haurem tingut èxit si no que fins i tot tornaré cap a casa volant amb ell. 

I no únicament farem aquesta operació, en tenim programades més però totes de poca eslora

És a dir, avui estaré bona part de la jornada a la capital, per després aquest cop ja un cop finalitzat el festival, anar a on demà hi compartirem si Deu vol, somriures quasi infinits.

Les anades a la capital, OMG. Qui m'havia de dir a mi, a un insignificant picapedrer que Barcelona tindria aquesta connotació tan intensa, i a on cada vegada que hi vaig aquesta ciutat em pregunta amb un to de dolçor, com estàs? sempre entre pregunta i pregunta han passat els anys, i sempre fins ara la resposta s'ha donat, l'he pogut donar. Avui, ara passades les setmanes no anys, torno a la capital :-)

MTB, MTB, MTB. 

dimarts, de juny 21, 2016

Esperança :-)



MTB, MTB, MTB.

Festival



Demà costarà portar a terme el Vol.


MTB, MTB, MTB.

dilluns, de juny 20, 2016

Coffee? :-)



MTB, MTB, MTB. 

L'Infern és bo

Del pas pel Sot de l'Infern no en puc dir res més que coses bones :-) 

Ahir poc m'imaginava jo que sense anar xop per la pluja com al pas per Hostalric del dissabte, a l'arribada també xop propers a Sant Marçal del diumenge, aquest darrer cop de suor per uns darrers tres quilòmetres a un ritme força més elevat. 


Un cop a SC, l'espera per el descans va implicar de cercar, de decidir valorar de fer el pas per Olzinelles. Poc puc esmentar d'aquest moment, vaig arribar-hi, vaig descansar-hi una estona, i seguidament la ruta va continuar fins a SV.


MTB, MTB, MTB. 

diumenge, de juny 19, 2016

Proper destí: Olzinelles

Repetint sensacions, repetint intencions, OMG.


Sonaven quan sortia les cinc de la tarda al campanar de SC :-)

MTB, MTB, MTB. 

SC

És a on sóc :-)


La VW descansant, i jo fent temps per tornar en bike a SV, concretaré el moment, no sé encara per on tornaré, i si dubto molt sempre em quedarà la VW.


Avui un petit amic ens ha demanat ajuda.


Entre els boscos més ben dotats, OMG.

MTB, MTB, MTB.


dissabte, de juny 18, 2016

Seré breu

Després de 130 Km. el bany d'Hostalric no ha compensat, de cap manera. 


Demà jornada un altre cop de MTB. El Montseny aquest cop sí. 

Hi aniré amb la VW, i miraré de tornar a casa sense ella. 

MTB, MTB, MTB. 

Hostalric avui era la gran porta al Vol, està clar que el dia tenia un altre pla per a mi, fins i tot el Strava s'ha mort a aquesta població :-)

Estudiant un pla B



Una pluja gernana de la tempesta, i una baixada divertida de temperatures :-))


MTB, MTB, MTB.

Patia el dia del Sant Jordi per la calor, i avui em preocupava el fred, estic glaçat :)))

No podia escriure bé pel mòbil moll, i les mans xopes :-)

Tramvia a SC



Poso la directa cap a SC, xop, amb un xic de fred he d'arribar a SC i ficar-me a la dutxa amb aigua ben calenta.


Sempre em quedarà la VW :-)

MTB, MTB, MTB.

Hostalric

Plou força, sota un porxo de la Guardia Urbana :-)


Amb el mallot Alp-X amb mànigues i la jaqueta Alp-X GT a sobre. 

Si no deixa de ploure faré camí cap a Sant Celoni i hauré de deixar Santa Fe per demà :-)

MTB, MTB, MTB. 

Port de Blanes

Ara cap a Hostalric :-)


MTB, MTB, MTB. 

Vallromanes :-)

Encara no són les sis del matí, i ara el segon cafè ja ha caigut acompanyat d'unes galetes, de dues en dues no masses però.


Ara fent temps, ja ha plogut intermitentment, fa una mica de vent, i això permet que el mallot Alp-X paravent faci la seva funció, darrera d'una de les bosses elàstiques del mallot hi porto la jaqueta Alp-X GT, a la segona bossa hi porto quatre o cinc plàtans. 


MTB, MTB, MTB. 

20°C a les 4 del matí a Llavaneres, 16°C a la riera d'Argentona vint minuts després,  i ara crec que també a Vallromanes estem a uns 16°C, no fa fred.

Primer pas: Llevar-me

Des de les tres i cinc que no paro de fer, el primer, el pronòstic de les temperatures, clar que yes!


El segon, un bon cafè, i mentre me'l prenc, pensar si avui no és un dia de portar el sac a l'esquena perquè entre 22ºC i 9°C no veig massa bé com lligar un sol equipament. Però d'entrada evitant el pas per Santa Fe sembla que sense ell podré fer com sempre. 

MTB, MTB, MTB. 


Ja sonen dos quarts de quatre al campanar de SV :-)

divendres, de juny 17, 2016

El pla

D'entrada demà la GT podria ser la protagonista, el tema està que si no fa fred la GT no gaudeix del Vol, perquè funcioni bé ha d'haver-hi molta diferència de temperatura de dins de la jaqueta a fora d'aquesta. 


En tot cas la Fusion AS podria funcionar millor, sí, de ser la pluja intermitent que sembla que això serà així, quina de les dues jaquetes vindrà, si la Fusion o la Alp-X GT, dependrà de decidir-me entre arriscar-me a anar xop de pluja amb l'AS o xop de suor amb la GT :-)


Si pujo a Santa Fe la GT no tindrà poblemes a 10°C i si no dependrà de per quin motiu vull rodar xop.

Això sí, demà de matinada de no ser ja ho exposaré, no a les 4, no cal, o sí, però sí que prudentment exposaré els motius de no sortir, que no sé ara mareix què vol dir.


De mentre el missatge per demà d'aquest migdia és clar.

MTB, MTB, MTB.

dijous, de juny 16, 2016

Big Bird

El què podria volar demà :-)


MTB, MTB, MTB. 

Ara per ara el Vol de dissabte sembla que va de cara a ser una realitat, he de dir que el pronòstic del temps marca que serà divertida la jornada, ho sé perquè fa uns anys també ho va ser, amb uns darrers quaranta quilòmetres sota una gran tempesta de pluja intensa i un vent que imposava molt de respecte. 

La meva primera intenció és un cop a Blanes girar cua cap a Fogars, i d'aquí anar a Hostalric per agafar una carretera molt sinuosa fins a Sant Feliu de Buixalleu, després arribar a Arbúcies per unes pistes de somni, i segurament després fer una clàssica pujada per Garolera de ser, que m'enfili fins a Santa Fe, però aquest darrer tram des de Sant Feliu dependrà de com estigui jo un cop m'apropi a Hostalric. Ara ho escric hi penso, a les dues llargues rectes de Tordera a Fogars quantes pensades rares tindré, per un cop a Hostalric des de la seva torra més alta decidir quin serà el proper tram a conquerir, oh yeaaaaaah!


Renoi quins nervis, quina emoció, en aquest cas no és interessant, que també, el què és, és molt i molt emocionant, primer però hauré de posar a punt el Drac  :-)

dimecres, de juny 15, 2016

Esperaré

I tant, perquè aquesta matinada el rol ha sigut, descansar, i ara al migdia aquest és, estic cansat :-)


No té importància, hi ha dies per a tot, certament, certament, ara únicament cal esperar, dimecres no és un problema, queda el vespre, tot i que no hi tinc massa confiança pel fet que vaig passant les hores i sempre veig millor la propera ocasió que la que tinc a la mà. 

Un fet pesa, si no hi ha aquest punt que et fa sortir, i això ja fa molts dies que és així, si això camina així els Vols van a un altre ritme, sí, podrem dir, però si tens un Vol per dissabte molt interessant, cert és així, però també ho és del cert que vaig dir, de ser, perquè com avui a on si no faig no passa res, dissabte si no surto tampoc serà cap drama. Vaig dir, de ser, perquè no vull acabar fent 250 o 300 quilòmetres si podem gaudir amb molta calma fent-ne la meitat, clar que yes.

Una aturada a Gualba de Dalt proper al RACC també seria de somni, i tant que sí, i baixar per Riells des de Santa Fe tindria una component molt intensa, ja no et dic res fent una pas per Can Prat i si de donar-se les circumstàncies m'acostés al Gorg Negre aleshores la jornada ja no tindria fi, OMG. Dic de passar propers al Gorg perquè anar-hi amb la bike dificilment sigui possible calçat de MTB, però tot pot passar, un dia de molta però de moltíssima calor podria portar a un bany al Gorg Negre sota la mirada intensa de la Dama i el senyor de Can Prat, OMG.

Fa uns anys a les cascades properes al Gorg van ser lloc de refrigeri perquè la calor era tan intensa que ser sota el doll d'aigua tot i anar equipat de biker no va ser un fre, en cap cas, per tant ni seria la primera vegada ni l'última. 

MTB, MTB, MTB. 

dimarts, de juny 14, 2016

D'ahir sí

Que us aporto la imatge d'aquest petit amic, la d'avui de matinada d'ell ja no, no va acabar bé.


Creia que era únicament que havia caigut del niu, no era així, patia sgur una malaltia, certament.


Ahir siguent dia de descans l'alternativa de fer un Vol tocant de peus a terra, com aquesta matinada va estar molt bé.

Les sensacions caminant la mateixa estona que anant en bike són diferents.


A veure què em depararà la foscor de la nit, perquè aquest migdia hi ha un Festival de dinar, i per tant el Vol de ser serà al vespre o ja no serà fins demà, que tampoc passarà res, i tant que no.


Bé avui no hi ha Vol amb el Drac, he de pensar que motivat per un descans necessari, de cara a demà veurem a on som. La idea és com avui de matinada un Vol tocant de peus a terra proper als deu quilòmetres, i de cara al migdia un Vol amb el Drac, veurem, veurem.


En tot cas el Festival d'avui ha compensat en part el fet de no sortir en bike, crec, crec :-)

Sorprés de les darreres setmanes, a on els canvis de tants i tants marcs, de tants i tants escenaris proposen nous recorreguts, i aleshores cada setmana és més interessant, i no és una metàfora, cada setmana, cada set dies les circumstàncies ens porten a unes jornades cada cop més interessants, no he dit emocionants, en cap cas, he dit únicament interessants, clar que yes! 

MTB, MTB, MTB. 

De cara a aquest proper cap de setmana tinc una proposta de Vol de certa intensitat, començarà de ser a les quatre de la matinada, la sortida, perquè a dos quarts de set he de ser al Vallès Oriental, d'aquí aniré a Blanes amb el Trinxes a la Vallromanes-Blanes, per d'aquí deixar-los a tocar de les dues, d'entrada el Montseny podria ser el candidat del proper tram, és a dir deixaria el grup a Blanes, i seguiria ruta direcció Hostalric, he de valorar si enfilar cap a SC o voltar per Santa Fe venint d'Arbúcies, estem a dimarts no cal definir-la tota, en tot cas Hostalric ara per ara com l'extrem del port de Blanes serien de pas obligat. Dubto sobre Santa Fe perquè després encara hauria de tornar de SC a casa, veurem que vaig pensant durant la setmana. 

En tot cas la proposta és a sobre de la taula,  i aquest cop la protecció solar sí o sí haurà de ser la Reina del Vol, perquè encara m'estic recuperant de les molèsties als braços del darrer Vol de Blanes a la capital de fa unes setmanes, mare meva. Encara recordo la necessitat de fer un bany dins de la bassa al Palau Sant Jordi per la intensa escalfor que notava després de tota una jornada d'exposició sota un Sol intens, OMG.

Ara a la mitjanit mentre sonen les campanes al campanar de SV l'instant és de molta emoció per  aquesta proposta de Vol per dissabte, concretament per tota la jornada de dissabte. 

Un SOLO de tantes hores em motiva molt, vull dir que es fa molt i molt atractiu decidir una aventura de tota una jornada sense cap més recurs que el què jo mateix pugui aportar és molt atractiu. Després un cop dins del Vol les sensacions són força denses en alguns moments, i molt intenses en d'altres, està bé que sigui així, oi que sí?

A SC i tinc un recurs, també una temptació com ho és la VW reposant, de donar-se les circumstàncies aquesta pot ser l'entrada al darrer tram, i tant. En tot cas oportunitats hi són,  Blanes, Hostalric, com SC, hi són, i així he de pensar per seguir ruta tram darrera tram. 

diumenge, de juny 12, 2016

Fi de ruta :-)

Per avui, per aquestes darreres 24 hores ja en tinc prou.

Quan els Vols són de matinada l'inici de cada un d'ells és com a poc singular, ja em llevo amb una pensada, amb la possible ignició, que no és, ja ho sé, però la sensació d'aquesta si parlem de Vols ho marca absolutament tot, i mentre baixo cap a Llavaneres de ser aquest el cas fins i tot penso que vindrà, que resseguiré cada línia del tram, per després passats els primers quilòmetres de pujada adonar-me que està bé insistir, sí però no n'hi ha prou, crec, crec. Diumenge com dissabte va ser exactament així, sense poder mai gaudir d'un rodar rodó, sense ignició el Vol agafa un to molt diferent. Hauria tornat de SC a SV tot i estar fatigat per mirar de repetir si no la recuperació de la ignició, sí recordar com de bé em sento dins del Vol a plena ignició, i a on amb aquesta darrera com més turons escalo més en cerco per coronar, hauré de perseverar, i també de mentre esperar :-)


La imatge és d'avui a les sis tocades del matí, oh yeaaaah! A aquest punt únicament el pensament fa camí de costat a la pedalada, perquè bikers cap ni un, com sona, per tant durant una bona estona des de SV a SC la veritat és que no té desperdici. No feia fred un cop vaig deixar enrere el Maresme, el Vallès Oriental m'esperava càlidament, i tant.

La sensació durant tota la jornada de bike, de certa pesadesa, res més, ni pitjor ni millor, no passa res, ja fa dies que ho comparteixo al blog, oi que sí?

De poder triar un paradís aquest seria Olzinelles, OMG. Dos dies dues estades entre les Falgueres Màgiques, clar que yes!

MTB, MTB, MTB.

Moltes hores ahir, força desnivell, molt desnivell avui, i tant.

dissabte, de juny 11, 2016

Pronòstic?

El resultat serà, i tant. 


Demà tornaré a matinar, com avui que a les cinc de la matinada ja estava preparant un bon cafè, el Montseny serà un altre cop el protagonista o el Montnegre, ja veurem. 


Demà inici del Vol SOLO, per seguir la resta d'hores acompanyat. 


Avui un dia interessant de bike, de MTB, sense ignició però, costa molt pujar, ja vindrà, ja vindrà, oi que sí?


El laberint resta amagat, únicament això, amagat, però tornarà a brillar, com la meva ignició, que també tornarà a brillar, la manera, la fórmula, perseguint-la :-) 

Les darreres sortides, a Blanes, a Barcelona, la d'avui, finalment perseverant per fer coincidir la recerca de la ignició amb la ignició, i tant que sí. 

MTB, MTB, MTB.