Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de febrer 29, 2016

Bont

No faré bromes, evitaré fer-ne.


http://www.pinkbike.com/news/frost-bike-2016-day-1.html

Impossibles per a mi, per un concepte a les antípodes de les meves Sidi Dragon, i de les Privateer de Giro, i a quilòmetres de les Mavic Fury si parlo de comoditat pels meus peus.

MTB, MTB, MTB.

Refredat :-)

Sí, mentre aprofitant cada oportunitat per gaudir dels bons instants. 


MTB, MTB, MTB. 

Alp-X socks

Perquè fa anys des de l'etapa Scalpel que no feia venir mitjons d'aquesta casa, la Reina té el seu model concret de mitjó, una marca, Mavic, i un model molt concret, els Race.  

En el meu cas, per l'estiu tinc entre d'altres els principals són els de Pearl izumi, i crec que per una tardor, hivern i principis de primavera aquests mitjons Alp-X de Gore Bike Wear seran els encarregats d'agafar el relleu dels Sock Guy i els Endura, els que jo a les cròniques dels Vols en dic mitjons d'hivern


Els que venen ara cap a casa, he de dir, són els millors mitjons ambs els que he rodat mai, a excepció d'un joc que tinc de la SSIT de Verona, crec recordar que va ser aquest darrer 2015.

N'he agafat cinc jocs, els mateixos que vaig agafar Mavic Race per a la Betty d'estiu, i els mateixos que vaig agafar per a mi d'estiu de la casa Pear Izumi, els Elite. 

De fet el cinc està siguent el gran número quan parlo d'equipaments, i si no en el seu defecte els números impars, però aquesta ja és una altra història :-)

MTB, MTB, MTB.

diumenge, de febrer 28, 2016

Tram R

Les Gauche de Giro fa anys que les segueixo EC70, EC90 d'Easton les soles que vaig contemplant vers les Gauche i les Code. 


Pesa però el bon tram Privateer, ja en tinc dos jocs, ara a les properes setmanes, mesos, vindrà un tercer joc perquè el primer no aguantarà un altre temporada. 


Però quan veig les Gauche penso, com m'agrada aquesta proposta

MTB, MTB, MTB. 

dissabte, de febrer 27, 2016

Refredat :-)

Sí, mentre aprofitant cada oportunitat per gaudir dels bons instants.


MTB, MTB, MTB.

MPM


http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes/mountain-bikes/hardtail/product/review-marin-pine-mountain-1-16-50134/

MTB, MTB, MTB. 

Com m'agrada aquesta bike, com m'agrada. 

mtbr forums: Any SS mtbr's also riding SS road bikes?"

El link proposa sobre aquesta disciplina. 


http://forums.mtbr.com/singlespeed/any-ss-mtbrs-also-riding-ss-road-bikes-946884.html

A casa de ser serà en aquesta línia avui per avui, és a dir carretera de ser, que és quasi impossible, però de ser serà Single Speed. No faig referència concreta a la bici de la imatge, està fora de les possibilitats de casa, no ens ho podem permetre, però sí que la línia seria germana d'aquesta. 

De fet els primers test ja van ser al 2014, els kits de manillar, potència, manetes de fre, i frens ja els tinc quasi complerts, el fet però és que no hem avançat més a partir d'aquest punt. Ens cal també, i és un ,punt molt important localitzar la zona, les zones a on gaudir d'aquesta fascinant disciplina, veurem, veurem. 

MTB, MTB, MTB. 

27,5+



http://forums.mtbr.com/29er-bikes/27-5-wheels-tires-kona-process-111-a-946050.html

MTB, MTB, MTB. 

Informació com aquesta permet d'evitar errors quan estudies entrar a una nova aventura, en aquest cas el guió d'aquesta  aniria de rodes 27.5+.

Per a mi el primer candidat, Pacenti, clar que yes

Herraduro



Que interessants, les Giro Privateer, el segon joc un 10, crec que aquesta proposta encara aniria millor pel meu ús, crec que podrem tornar a dir, per un ús trail. Bàsicament la millora per a mi vers les Privateer és que les Herraduro garatirien millor poder caminar quan el tram ho requereix, sempre tinc un tram a on he d'anar a peu, quan la sortida és desconeguda fent refererència al recorregut.


MTB, MTB, MTB. 

divendres, de febrer 26, 2016

Alp-X

Renoi qui m'anava a dir que aquesta proposta de Gore tindria tant de recorregut a casa.


La imtage amb les mànigues llargues muntades permet sortir amb tèrmiques d'estiu sintètiques de maniga curta de la mateixa marca fins a temperatures que rondint els 8-10ºC, no parlo de la resta d'equipament el detall, però sí que ha de ser d'hivern, culot, mitjons, guants, protector de cara, gorret, i botes, amb aquest equipament l'Alp-X de la imatge no ha parat de sortir a jornades a tocar just per sota de la barrera dels 10ºC.


Amb aquesta versió, és a dir amb el mallot havent desmuntat les mànigues, he funcionat molt bé amb els manegots quan les temperatures ronden els 15ºC, de fet per sota dels 13ºC he sortit sempre amb l'Alp-X amb la màniga llarga, i amb la tèrmica sintètica d'estiu aquest cop sense mànigues de Gore. Rondant els 10ºC la tèrmica de Gore de màniga curta. 

La petita bossa posterior amb cremallera no n'he fet ús fins avui, crec recordar, i si elimino per a sortides curtes la bossa de la pipa de direcció tindrà sentit la bosseta posterior amb cremallera perquè hi portaré la targeta de l'assegurança, i les poques monedes que porto darrerament, per aquestes breus sortides no porto ni DNI ni la VISA ni bitllets en efectiu, únicament la llicencia i aquestes monedes.


Els dos mallots que tinc Alp-X com els de les imatges són de color blanc i negre, i groc i verd, després de cada sortida, tant si he rodat amb pluja com a dies de molta pols, un cop passats per la rentadora, amb aigua freda, sense suavitzant, i a poques revolucions de centrifugat, sempre amb la cremallera central del pit tancada i el mallot girat de l'inrevés, un cop rentats han tornat a quedar com si del dia de l'estrena es tractés. Però mentre rodo amb ells amb els dos colors que us esmento penso en que seria millor opció la versió vermella i negra, rodaria més tranquil.  


La butxaca amb la cremallera frontal no l'he utilitzat ni un dia, únicament un cop acabada la sortida i havent deixat la bike a dins de la June, sí que he tret els diners i la Visa de la bossa de la pipa de direcció de l'Inbred, que per cert podria passar com el llum, el sigma EVO Powerled, és a dir quedar guardat per a rutes llargues i prou, perquè amb l'arribada del nou mòbil, que és més voluminós aquest anirà o bé a una de les dues bosses del darrera del mallot, o bé a la butxaca frontal de la imatge, crec que a aquesta darrera vull dir a la frontal del mallot no podrà ser perquè el mòbil amb la seva funda pesarà massa, uns 170g. Les dues bosses del darrera per a sortides breus són perfectes, pots portar el segon jnoc de guants, el gorret Assos, i fins i tot si el mòbil comença descarregat puc portar-hi la bateria i el cable per poder recarregar la bateria del mòbil. Per a sortides llargues les dues bosses posteriors compleixen a mínims però ho fan, funcionen, però jo apostaria per les tres bosses convencionals de sempre, doncs amb les dues bosses del darrera que proposa el mallot Alp-X Windstopper Soft Shell, el poc menjar de manteniment, els manegots per si un cop surt el Sol vols passar de la màniga llarga a la màniga curta amb manegots, més els complements esmentats fa un moment, menjar, protector de cara, i el segon joc de guants, aquests equipaments ja són al límit del què puc carregar a les dues bosses. 


Un punt a concretar, les mànigues curtes queden un xic curtes per rodar amb manegots, dos centímetres més llargues seria perfecte. A la imatge sembla que hauria de ser la mida correcta, però a la pràctica són un pel curtes. Podrem pensar que és un mallot per rodar amb mániga curta i sense manegots, i tant, però aquesta opció, el mallot sense mànigues cal tenir present que aquest Alp-X és paravent, per tant massa calurós si les temperatures no són una mica baixes, vull dir per sobre dels  20ºC no aniria amb aquesta versió d'Alp-X, vull dir si fa vent però la temperatura és alta el paravent no té massa sentit, sí si a part del vent les temperatures són prou baixes perquè la sensació de fredor pel vent present passi a ser un problema. Puntualment pot passar que es donin aquestes condicions climàtiques a on jo visc, però és un fet excepcional, la resta d'utilització d'aquesta versió de la imatge sense mànigues i manegots serà ideal a la primavera, tardor i durant l'hivern als migdies, per què no a les nocturnes d'estiu? a les sortides  més fresques dins de l'estiu. Si parlem de la Cerdanya les condicions serien unes altres, però en tot cas com més fredor entre les franges de temperatura que exposo més ús tindrà aquest mallot Windstopper Soft Shell amb i sense mànigues però sense aquestes normalment amb manegots. 


Les cremalleres totes funcionen bé amb guants, totes, concretar que les mànigues, posar-les i treure-les, impossible per a mi fer-ho sense treure'm el mallot primer, que es podria fer sense haver de treure't el mallot, no diré que no, però si tens pressa ho veig proper a la desesperació, i si no la tens la pressa com és el meu cas no ho veig factible, sota risc en cas d'intentar-ho de dislocar-me quelcom.

La calidesa al tacte amb el cis d'aquests mallots, jo diria que ronden la perfecció, és un material lleugerament elàstic, càlid, cenyit, les talles, jo diria que la M pels mortals de 1,75-1,70m, i S si amb aquesta alçada estàs per sota dels 68 Kg, la L per sobre dels 1,75 m. Per sobre d'aquestes ja no ho sé, el què sí que puc dir és que són un xic menys ajustades que les dues jaquetes Xenon AS 2.0 de casa que tant han sortit durant el 2014-2015.

Els dos colors que us proposo seran els què perseguiré que vinguin cap al Mirador.

MTB, MTB, MTB. 

dijous, de febrer 25, 2016

Sense bike, MTB

Diferent, més centrat en les millores de l'equipament, en els components.


http://www.pinkbike.com/news/specialized-2fo-cliplite-shoes-review-2016.html

MTB, MTB, MTB.

Avui després de tres mesos he recollit la roda Mavic Crossmax XL, sense poder-la reparar, Mavic diu que més de cins anys roda nova :-(

dimecres, de febrer 24, 2016

Bon temps

Que donarà per una bona crònica.


El 42x23, els dos 2.35, els XT, han transformat els Vols de bons a molt bons, una bike que anava bé, ara va molt bé.

La pressió inferior dels Ikon senzillament un bon equilbri, no diré el millor, no per res, perquè els 3.0 ara són els que tinc al cap. Segur que no seran, perquè per ser caldria accedir a una nova bike preparada per a aquestes rodes, noves per a mi, velles ja pel mercat. No tinc ara per ara un objectiu clar quan miro de definir la nova bike, puc afirmar sense dubtes que si fos avui seria una 27,5 +.

Dir això demà no sé quin serà el pensament, tinc una 29" per la demora d'una 26", la demora de la nova bike de 29" ha donat pas a pensar que una 27,5+ seria una bona proposta, tot tindrà la seva oportunitat, crec, crec. 


Equipat de tardor, però proper a la primavera. Sense incidències, ni coincidències, sense menjar, sense beure portant aigua al bidó de 500 ml CK, amb eines, amb càmera de recanvi, amb bomba d'aire de mà ubicada bé al costat del King Cage, amb un mar pausat avui també, 18°C a les13:52 a la riera de Llavaneres, 17°C  44 minuts després :-)

MTB, MTB, MTB. 

Pluja per demà?

No és important, tinc un bon equipament de pluja, pel fred fins i tot, però un lleuger refredat, molt lleuger m'indica que amb pluja sí, amb fred no, ara per ara. 

dimarts, de febrer 23, 2016

Mavic parent company Amer Sports buys ENVE


http://m.pinkbike.com/news/enve-m-series-wheels-rims-first-look.html

Bé, curiosa la venda facturen 30M i venen per 50M. Un número u com ENVE per 100-125M ho entendria, per 50M si ets un més podria ser una lògica proporció, que rar.


http://velonews.competitor.com/2014/04/mtb/enve-unveils-new-m-series-wheels-aimed-riders-updown-ratios_323247

Una marca la número 1 en aquest moment pel què fa al lideratge de les rodes Top del mercat del MTB. 

MTB, MTB, MTB.

Bon temps :-)

No fa fred, no sé si n'hauria de fer, el fet és que no en fa, i que bé que em va.


Els migdies podrien ser abans del trenc d'alba, però sense les Fades de la Foscor per què rodar de nit? poden ser entre els cavallers de la llum l'opció foscor ha quedat a un segon terme. 

Equipat de primavera, ho escric i m'impressiona prou. Sense beure aigua del bidó de 500 ml CK, sense menjar, amb eines, amb la bomba d'aire de mà agafada fort al King Cage, amb càmera de recanvi, sense incidències, sense coincidències, sense llums, amb el mar pausat, 20°C a dos quarts tocats de dues, 19°C passats 54 minuts a la riera de Llavaneres.



Les Falgueres Màgiques van sortir amb les úniques pluges i es mantenen, OMG.

Avui dos Vols, un dia si es donen les circumstàncies en parlarem. La bike va molt bé, més bé ara encara per la menor pressió dels dos Maxxis Ikon 2.35 EXO 3C TR, el conjunt diria que proper al meu concepte d'impossible perfecció. 

Mare meva quina jornada a dalt de la bike, ahir va anar molt bé, avui encara ha anat millor, estic inquiet pensant i demà què passarà?

MTB, MTB, MTB. 

Sense nova bike quasi que estic més tranquil, crec que perquè ja he desistit de perseverar fet que també té la seva part positiva :-)

Això donarà oportunitat a les versions 27,5+, tot té el seu millor to, si tens l'ànim de mirar cap a ell, oh yeaaaah!

diumenge, de febrer 21, 2016

17-8°C

Escrivia jo ahir a la nit : les previsions per demà no poden ser millors

La bike a punt, l'Inbred preparada :-)

MTB, MTB, MTB. 


Avui el Vol ha sigut, i tant. 

20°C a les 14:07 a la riera de Llavaneres, equipat de primavera, no d'hivern, ni de tardor, renoi, renoi, renoi, si seguim així dos dies hi diré, d'estiu no de primavera, ni de tardor

Amb eines, amb càmera de recanvi, amb la bomba d'aire de mà agafada al King Cage, sense llums, qui ho havia de dir, amb el mar pausat, molt, sense incidències ni coincidències, sense beure portant aigua al bidó de 500 ml de CK, i sense menjar. 

He rodat bé amb el 42x23, pesadet això sí però no per la relació esmentada, que també però en menor grau, si no per la meva lleugera pujada de densitat, res que no tingui remei, però la bona vida quan parlem d'alimentació, pesa segur l'entrecot de més d'un 1Kg no va faltar divendres, i el Festival excepcionalment va seguir dissabte i diumenge, clar que yes


Ara a veure si demà tindré Vol, com avui, que de ser serà entre Falgueres Màgiques, segur, segur :-)

Avui

No pedalarem :-)


MTB, MTB, MTB.

dissabte, de febrer 20, 2016

Big Day

Perquè avui sense un propòsit previ he fet un salt interessant. 


He fet dins del Drac, quatre caps de Drac. Encara estic aturat del desnivell acumulat que he fet gràcies a repetir una bona estona cap darrera cap.

Hi ha dies per a tot, avui ho era per obrir aquest nou tram, porta oberta a la possibilitat de millorar i molt el desnivell del Drac, i no poc, i no poc. 

Un dia quasi de primavera, 17°C al migdia. Equipat per tant per la calor, no pel fred. 


Content per l'opció posada en marxa avui, definició d'aquesta, un 10. Més desnivell, més quilòmetres dins del mateix Drac, perfecte. 

Sense beure, amb aigua al bidó de 500 ml de CK, amb eines, bomba d'aire de mà ben agafada del King Cage, sense llums, sense incidències, sense coincidències, entre dotzenes de bikers això sí, amb un mar prudent, molt. 

Ara ja crec que fins dilluns no repetiré Vol, crec. No vull rodar amb fred, i per tant demà no hi haurà Vol perquè hauria de ser a la nit. 

MTB, MTB, MTB. 

divendres, de febrer 19, 2016

14:38 17°C

Llegeixes aquesta temperatura baixant per la riera de Canet de Mar i la sensació és de ser a un lloc que et proposa ara sí ara també de sortir en bike.


Quan vas ben equipat, quan la bike va tan bé, quan el dia brilla amb aquesta intensitat, fins i tot quan el vent mostra tímidament la seva força, ser a dalt de la bike rodant durant els primers vint quilòmetres entre corriols de tres pams i camins solitaris les ganes de seguir pedalant són tan intenses que cal decidir fer camí cap a casa per donar pas a l'opirtunitat d'un proper Vol passades les hores. Una mica com no voler consumir tots els bons moments i permetre així de seguir-ne gaudint als propers Vols, com si fer-ho així garantís la continuitat de poder repetir instants tan valorats pel genet i el seu Drac.


Fer-ho, tornar directament de Caldetes passant per Milans fins a casa no va comportar de repetir aventura passades les hores, ahir un dia gris pel què fa el temps,  i una jornada del dia a dia diferent, per molt interessant, va deixar per a una millor ocasió el Vol del migdia. No m'agrada que passi això, però una conversa que supera el mot interessant
fins i tot podria dir un canvi d'impresions eclipsador, va ser això porta de sortida del Vol, i porta d'entrada de reflexió.

Equipat idèntic que el Vol anterior, únicament amb un canvi de color del mallot Alp-X Wibdstopper ara blanc i negre, rodant quasi tota l'estona amb guants Alp-X de canell curt, els llargs únicament durant el primer quart d'hora de baixada fins la riera de Caldetes. 

En aquesta ocasió sense el llums per mirar de no fatigar la brida de fixació del llum al manillar,  d'aquest que tants problemes m'ha donat, i també de fer el mateix amb el mecanisme de fixació de la bateria XL a la potència, el pes de la bateria XL trenca el mecanisme de fixació, per tant mentre rodi als migdies miraré de rodar sense ells, i de ser una propera aventura de 24 hores SOLO el mecanisme de fixació de la bateria XL a la potència serà nou cada vegada. Té un cost d'uns cinc euros i de fallar implica d'una aturada en el millor dels casos, en el pitjor implica la pèrdua de la bateria, a on de nit és immediat adonar-se que passa però de dia podria no tenir remei de donar-se el cas. 


L'Inbred no em cansaré de dir-ho va molt bé, el conjunt tal com el proposo ara per sortir es mostra eficient, just a la fusta per donar les seves prestacions al límit, siguen aquestes vers a les bikes més actuals, prestacions certament molt limitades, HT, rígida, Single Speed, sí limita molt les prestacions l'Inbred vers la meva Superlight, doble i de 3x9. Recordo molt bé els Vols amb la Santa Cruz, i tant, també amb l'ASR, i tant, el fet tot i tenir-ho present és que veig l'Inbred i penso, OMG.

Ahir vaig baixar una mica la pressió dels Maxxis Ikon 2.35 EXO 3C TR, veurem si ha sigut una bona pensada. Sense incidències, ni coincidències, ni menjar, ni beure tot i portant el bidó de 500 ml CK, amb eines, bomba d'aire de mà agafada del King Cage, amb un mar mogudet. 


Les Falgueres Màgiques manen, les pensades també, OMG. 

MTB, MTB, MTB. 

Dos dies sense Vol, dijous i divendres, demà podria ser que fes sortida, veurem, veurem. De ser serà breu, crec per un Festival que començarà demà a la tarda i finalitzarà diumenge, una aventura en aquesta ocasió sense bike, com sona, com sona.

dijous, de febrer 18, 2016

14°C


Donen per fer molta bike durant els migdies. Si bé l'aire és el propi d'aquesta estació i més quan el Montseny està nevat, la sensació és la ideal per rodar equipat d'hivern però podent encara sortir calçat amb les Giro Privateer d'estiu, i fins i tot amb els guants Alp-X de Gore de canell curt, equipament aquests que em permet gaudir molt de la sortida, per la reactivitat que donen les primeres a la pedalada, i pel tacte que donen els segons a la frenada, vers les Lake MX140 d'hivern, i vers els guants germans però de canell llarg. 


Un Vol amb uns arribada massiva de Falgueres Màgiques, omg, omg, omg. Quines pensades per l'arribada agafada de la mà de les Falgueres de la Poció Màgica. 

El 42 haurà de donar pas al 32, i el 23 haurà de donar pas al 20, no un 19 ni un 18 perquè no els tinc. Amb el 42x23 no vaig malament, però no és suficient, he d'anar molt bé, i per tant em caldrà modificar substancialment aquesta relació. No tinc ara per ara problemes a les pujades, però no vaig tranquil, fins i tot crec que surto condicionat a triar la ruta una mica per respecte a aquest 42x23, és a dir decidir, valorar de fer aquest canvi a un 32x20 ve més per aquesta darrera percepció que no pas per l'exigència en si mateixa del 42x23, que la té tota, però que no és determinant. 


Sense beure portant aigua al bidó de 500 ml, sense menjar, sense incidències, ni coincidències, amb llums sense funcionar, amb eines, bomba d'aire de mà agafada al King Cage, i càmera de recanvi,  amb un mar mogudet, sense estar enfadat, a 14°C a tocar de les dues del migdia a la riera de Llavaneres. 


MTB, MTB, MTB. 

Ara a preparar la crònica d'ahir dimarts a on el Vol també va anar també molt bé, i a on el destí va passar per Canet de Mar a 17°C a la seva riera, clar que yes.

dimecres, de febrer 17, 2016

Dare



Una Nomad per què no? Una Dare, OMG.

MTB, MTB, MTB.

http://www.ellsworthbikes.com/bikes/


dimarts, de febrer 16, 2016

$400 million+

Plus una roda interessant. 

MTB, MTB, MTB. 

http://www.bicycleretailer.com/retail-news/2016/02/12/wiggle-chain-reaction-merger-will-create-400-million-plus-e-commerce-giant#.VsLTI0WVvCQ

Sealant

Funcional, molt, mai massa, sempre va bé aconseguir millorar el segellant pels TR, renoi i jo era only UST. 


MTB, MTB, MTB. 

http://www.bicycleretailer.com/new-products/2016/02/15/stans-notubes-introduces-race-sealant#.VsLRlUWVvCQ

Castelli family bags

Xavi una aportació per a tu :-)


MTB, MTB, MTB. 

https://mobile.twitter.com/hashtag/racebags?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Interessant

No per nou, vaig començar a anar en bici amb aquest tipus de pinyó.


De fet ara els veig interessants perquè rodant en 26" un 21 ja és un bon pinyó, és que el més gran amb aquesta proposta crec que era d'un 22, i amb la 29" a les pendents per a mi verticals de Finale quedava massa llarg. De fet jo a Finale hauria d'haver anat sempre amb un 25. 

MTB, MTB, MTB.

http://dirtragmag.com/how-to-rebuild-your-singlespeed-freewheel/

dilluns, de febrer 15, 2016

42x23

Impossible crec portar bé aquesta nova relació, crec, crec.


Equipat avui de primavera, l'única diferència vers al altres dies la jaqueta ara la Fusion 2.0 AS, gran jaqueta, gran jaqueta, la millor, segur, com la Xenon AS, com també els nous mallots l'Alp-X Windstopper, com funcionen aquestes jaquetes i els nous mallots Windstopper de Gore, increible. 

HI ha dies per a tot, aquesta serà una setmana per a un 42x23. Resseguir el Drac es veu diferent amb aquesta proposta de plat i pinyó, OMG. Un terreny que sembla d'una altra zona, per la pluja que ha deixat els trams com si d'un recorregut nou es tractés, feia mesos que no passava, una novetat aquesta proposta. 

Mentre hi sóc rodant amb el 42 fent el Drac no és tan dramàtic, senzillament faig molta més estona dret, un cop a casa passades les hores com ahir, bé la película és de sensacions denses, força denses, tot el tren inferior endolorit, no molt tampoc, però feia molt de temps que no els notava. 

La bike ara va finíssima, però finíssima, tan que no m'importa portar aquest super plat, és que va molt i molt bé l'Inbred, l'arribada dels frens Shimano XT, del pneumàtic Maxxis Ikon 2.35 EXO 3C TR, grans millores, que bé que va la bike. Millor perquè el HM ha deixat de respirar, em quedo aturat, quasi que la li teníem el peu al coll a la nova bike, bé serà que ha de ser així, que en aquesta ocasió no és com m'agrada a mi. 


Avui un dia més romàntic, per les pluges, per les darreres pluges, a on les Falgueres Màgiques tornen a ser les Reines, i per tant la Poció Màgica torna a fer els seus afectes, crec, crec, o no i jo encantat de la vida :-)

Renoi quina pensada la de passar a 42x23, bé no durarà molt crec, però passar al 32x21 podria ser porta d'entrada al 32x18, avui seria un bon dia per fer venir el 18 de CK.

Sense incidències ni coincidències, sense menjar, sense beure portant el bidó ple de 500 ml CK, amb eines, amb càmera de recanvi, amb llums sense funcionar, amb la bomba d'aire de mà agafada al King Cage, amb un mar mogudet, sí, menys que ahir, certament, a 15ºC a tocar de les dues del migdia.

Esperant ara a demà per veure si serà el Vol un altre cop la joia de la corona de la jornada. Va tan bé la bike que crec que sí, que hi haurà Vol, de donar-se les circumstàncies, clar que yes.

MTB, MTB, MTB.

diumenge, de febrer 14, 2016

Talls



Una eina que té la seva història, AU, i tant, un present romàntic del 2013 des de les antípodes, d'un bon amic. La veus i diries, una eina vella, sí, segurament, amb una particularitat, fa sempre un tall net, i que un cop fet aquest la punta de la brida no queda afilada, interessant si parlem de bike a on les mans i l'equipament entren en contacte amb aquestes puntes. 

MTB, MTB, MTB.

Gran premi, gran premi

Segur que també motivador del Vol d'avui :-)


MTB, MTB, MTB.

Reflexions :-)


Tantes hores a dalt del meu Drac dóna per moltes pensades.


Ahir va ser una jornada llarga, de no molts quilòmetres, si forces, i per tant de moltes pensades, moltes. 

Pas a pas, clar que yes

MTB, MTB, MTB. 

Fent recuperació


Anava direcció a Blanes, fins a Sant Pol que la pluja ha decidit ser la Reina del Vol :-)


I ara un cop ha a casa, un petit premi, OMG. 


MTB, MTB, MTB.