Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de febrer 28, 2015

De SV a Sant Pol

Un inici de ruta diferent, Sol, bones sensacions, i una gentada de por.


Després ha vingut el fred, com sona, i primer hem decidit anar a Sant Pol per corriols, un cop a la platja de Sant Pol un pa de pessic i una coca boníssims ens ha indicat que tocava tornar cap a casa. 

Estem pagant l'anar a dormir de matinada de fa dos dies :-(

Ara ja a casa, cansats, fatigats, demà serà un altre dia. 

Amb eines, amb aigua sense beure, amb manxa, sense incidències, sense coincidències, amb el mar intranquil, amb llums sense funcionar. 

Equipats com fa tres dies. 

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed. 

MTB, MTB, MTB.

Motius

Per divertir-nos.


MTB, MTB, MTB. 

Perquè aquest tipus de fer sí que ens el podem permetre, des del Mirador del Drac dies de molt Single Speed. 


Moltes coses poden ser

Tot no pot ser. 


MTB, MTB, MTB.

Les cadenes de les dues bikes ajustades, les bateries dels Powerleds carregades, tot i no ser necessàries avui. 

Darrera pedalada d'aquest febrer del 2015, oh yeaaaaaah!!! 

divendres, de febrer 27, 2015

Un dia millor

Pel fet de fer pas darrera pas. Aquest febrer portem una xifra humil de quilòmetres, però suficient, cert, cert, finalment no assolirem tots els quilòmetres, quants? la veritat, no teníem una idea determinada de quilòmetres a fer, sí que havia de rondar aproximadament uns quilòmetres a l'any,  ara a aquestes dates superat l'equador del primer trimestre.

Un inici de jornada sense llum, sí però per un tema astronòmic, per res més, la resta de factors, com un dia gris, gris, molt gris, té sempre llum, sí, i per tant en mode diurn sempre tenim tram a casa, i en mode nocturn cada vegada ens costa més definir els detalls dins del tram, fins i tot dins del Drac, i per tram no entrem a cap zona fosca a on no veiem clàrament que hi ha. 


Valorar, gaudir d'aquesta imatge, del tram que mostra bàsic pel nostre fer del dia a dia, és el què tenim, el què està en les nostres mans, gaudir de les sensacions que comporta recordar aquest pas singular del Remei dels darrers quaranta anys, OMG.

Segur que esperar d'entrada en posició infinit, no té mai premi, segur, nosaltres seguirem però aturats, esperant un moment més favorable. Hem adequat un espai còmode, de respirar tranquil, i la Nau Insígnia hi descansarà com nosaltres en aquest tram d'espera infinita, les condicions del mar ja fa dies que no són les adequades, i per tant seguim en temps tot aturat. Els Vols no, aquests si bé és cert que el dia a dia per una climatologia pròpia de l'estació, molt canviant ens està costant horrors de mantenir, com ahir que no vàrem poder salvar-lo, també he de dir com ja iniciava aquesta intervenció que deunidor el què estem aconseguint fer. En tema bike no és bo pensar així, és necessària a casa una constant autoexigència, sí, i la tenim, també però i molt més important que la constància ser objectiu en la mesura real de les nostres possibilitats, el millor Mirador, i per la part que ens ocupa sense superar aquesta infecció ocular, i aquesta arribada de la luxació del disc sense possibilitat de recuperació frena parcialment agafat de la mà del dia a dia sensacional però també intens responsable dels dos estats que exposo indica clàrament i nítidament quins són els límits reals de les possibilitats d'ara, d'aquest encara pic més alt de l'hivern.

Vindrà el bon temps, agafat de la mà d'una climatologia més favorable i aleshores tornarem a valorar si sortim del mode repòs infinit per passar a mode repòs, aquesta serà l'única proposta, de repòs sense fi a repòs, oh yeaaaaah! :-)

Hem escoltat  les quatre, han sonat les sis, i les set, i ara les vuit al campanar de SV, des del Mirador del Drac dies de Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

dijous, de febrer 26, 2015

Un dia bo

No és un dia necessàriament de MTB.

Avui teníem previst Vol al migdia, la pluja i un dia a dia intens ens ha portat a deixar-ho per una ocasió millor, equivocadament, segur, segur.

Demà tampoc ho tenim bé, veurem, veurem, les darreres dues sortides però compensen per diferents motius els dies d'aturada com el d'avui.

Són les cinc de la tarda tocades, ara dinarem, sí, ja ho sé, i contents que n'hem d'estar.

MTB, MTB, MTB.


Gran imatge la de la baixada d'ahir des del Remei a la riera d'Arenys de Mar, ara però passats els anys entre els dos Arenys. Un marc passat viu avui, ahir mateix mentre hi érem, a on mentre hi passem passat, present i futur coincideixen a un mateix indret, OMG.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed, avui sense Drac, sense Vol, sí, i tant, un dia bo.

dimecres, de febrer 25, 2015

Gala

De ser CX seria un candidat, vull dir l'equipament de gala.


MTB, MTB, MTB.

http://www.cycleexif.com/gear-speedvagen-team-kit-preorder

Sensacional


MTB, MTB, MTB.

http://brimages.bikeboardmedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/02/Matt-Larson-Retrotec-Whisky-components-photos-c-marty-wood-2.jpg

I tant

Qualitat, sí, i avui més encara per un tram de pujada estudiat per ser-hi a ritme ja de cursa, i que la Reina ha superat amb molt bona nota.

Avui ens calia un Vol llarg, a Strava l'he titolat de 220v a 120v, doncs això ens era necessari. No disposem normalment de quatre hores de Vol, però avui la prioritat era sortir del dia a dia més exigent i ser el màxim de temps a dalt del Drac.

Equipats d'hivern, calçat d'estiu amb les Giro Privateer amb punteres Mavic, un únic protector de cara i coll, gorra Spok, culot Mavic Echappée, mitjons Endura, botes Lake MX140, tèrmica de Gore sintètica de màniga curta, jaqueta Fusion AS, guants Hirzl, per rodar a 17°C, OMG. Això sí, fred ni mica :-)

Sense coincidències, sense incidències, sense menjar, beure, un quart de bidó de 500 ml. amb llums sense funcionar, amb les meves eines, amb manxa, amb un mar més enfadat que ahir. 


Avui un Tintorer curt a ritme sense contemplacions, a on la Reina ja ha reaccionat i per tant som a on hem de ser, ens queda molt per fer, sí, podíem anar més ràpids, i tant, però no ens cal, ja era un molt bon ritme, important mirar de poder mantenir aquest ritme i poca cosa més per aquest 2015 :-)


Avui primer, tram especial baixador per zona de  les Falgures Màgiques de Milans.


Després directes per Caldetes a Arenys de Munt per un pas molt especial, a on un terra diferent em recorda la meva infància amb la mare i la padrina anant per aquest mateix camí de SV a la riera d'Arenys passant pel Remei. 


Després pas per Canet, previa pujada parcial de la Creu de Canet, d'aquí directes a Llavaneres, passant per Arenys de Mar, i Caldetes. Una anada a Mataró, una tornada per Cinc Sènies a Llavaneres, i finalment per tancar l'aventura un Drac, amb retorn per la seva versió menor.


Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, preparant l'aventura de dissabte, que sense dubte estem encara a febrer, i abans d'entrar a març aspirem a rematar un bon febrer, veurem, veurem. 

MTB, MTB, MTB.

Perseguint qualitat

Sempre que fem el Drac, la sortida té una component central de qualitat, perquè té un cert desnivell, pel tipus d'aquest, perquè exigeix una baixada de resseguir el terreny seguida d'un pujador magnífic, perquè té una zona planera que ens permet alleugerir les càrregues generades per la nostra disciplina.


Avui equipats d'hivern, amb guants Hirzl, un sol protector de cara i coll, gorra Spok, i calçat d'estiu amb puntera Mavic, culot Mavic Echappée, tèrmica Pearl Izumi sintètica de màniga curta, la jaqueta Fusion AS, i mitjons Inverse HM tr@il. I hem anat perfectes per a una temperatura de 16°C a la riera de Llavaneres a l'una tocades del migdia, això sí amb un vent divertit, com el d'ara mentre escric la crònica a minuts de la mitja nit, a hores de l'arribada dels cavallers de la llum, sense més per un pas entre les Falgueres Màgiques properes a Milans.


Sense coincidències, ni incidèndies, amb manxa, sense menjar, amb aigua, sense beure, amb un mar rar, mogut proper a Mataró, quiet a la darrera platja de Caldetes direcció a Arenys de Mar.

Avui hem rodat bé, amb bones sensacions, més lluny del Drac, més llarg, no prou, ens han faltat cinc quilòmetres concretament, veurem demà com ho fem. 

Les bikes, un mot, perfectes.

El temps avui, per com hem gestionat la direcció del vent i el sentit a l'hora d'anar a Mataró, un 10, excepte el primer quart d'hora, la resta sempre a favor.


Hi ha ganes de bike, ara després de la llarga sortida de diumenge i el posterior descans d'ahir, avui quedava clar que sí, moltes ganes de bike. Per demà, mirarem de repetir Drac i d'aconseguir aquests 5 Km. que ens han mancat avui.

Ara des del Mirador del Drac, esperant el temps de demà, i les nostres sensacions vers a aquest temps.

Sonen les dotze de la nit des del campanar de SV, hora d'anar a dormir.

MTB, MTB, MTB.

dilluns, de febrer 23, 2015

Perseguint quantitat

Dins de la normalitat, i a on cada dia que passa esperem amb més ganes l'arribada de la primavera. 

Ara mentre estem gaudin de l'hivern, venim de dies curts, ara anem a dies llargs, i per tant tenim clar que com més quilòmetres fem ara amb absoluta normalitat, sense esforços excepcionals amb l'increment de les hores de Sol encara motivarà més sense fer res d'especial a ser més hores a dalt de la bike, i si a més a més fa un xic més de calor, encara millor.

En aquest tram estem, i per tant mirem de seguir a dalt de la bike a aquesta estació tan atractiva però també exigent per a nosaltres. 


Ahir teníem un pronòstic, aquest estava errat, però nosaltres no teníem aquesta informació, crèiem que el vent no coincidiria amb nosaltres, pel fet que el pronòstic cantava vent des del migdia fins a les cinc de la tarda a Blanes, no deia res de vent a Vilanova, ni a Sant Celoni, ni a cap de les poblacions per on havíem de passar a la nit, per aquest motiu entre d'altres vàrem deixar el pas per aquesta ciutat de Blanes per la darrera hora. Sorpresa, el vent va arribar a les nou del matí passat Mataró i ja no va marxar, perquè passades les hores a les deu de la nit, propers a aquesta hora encara el teníem present i a la contra. Sí, sí, per sort des de Sant Pol a casa, a tocar de les nou de la nit fins arribar a casa aquest vent no era fred, perquè de Sant Celoni a Calella passant per Blanes la Betty no anava gens bé per la sensació d'un fred intens. De fet a les vuit del matí a la riera de Llavaneres estàvem a 4ºC, normal que hores després sortint de Sant Celoni coincidint amb la caiguda del Sol amb vent la sensació no fos bona.

Curiosament a Blanes la temperatura era força elevada, a les set tocades del vespre,17ºC, però el vent feia la seva feina sense el Rei el Sol. Després, a Santa Susanna, 11ºC, a Sant Pol, 13ºC, a aquest punt la Reina anava fatal de mans, i propers a casa un altre cop a 11ºC, concretament a Caldetes, però com us deia de Sant Pol a casa, la sensació de fred inexistent per un vent càlid que ens va ajudar a fer el darrer tram amb millors sensacions, pel què fa referència a fred, no a fatiga, per una Reina amb ganes d'arribar a casa tocat el quilòmetre 160.


Els dies pel nostre ritme rodant encara són curts, no passa res, el pas d'aquests, dels dies, ens va a favor, i per tant tindrem més hores de Sol, i això podrà ajudar a assolir els quilòmetres que perseguim a dalt de la bike.

Hem de canviar la volta, la d'ahir no ens va bé, molta gent caminant, fins i tot un tram que hem de fer a peu per estar prohibida la circulació en bike, i una ruta de Sant Adrià a Mollet, lletja, lletja, lletja. Però fina avui ens ha funcionat bé per aconseguir quilòmetres sense desnivell ara aquest hivern a on el dia té un jornada més breu de llum. Ens argrada rodar de nit, sí, per això portem llums, però és la ruta que no ens va bé, i per aquest motiu, la propera sortida perseguint quilòmetres tindrà una component de ruta diferent.


Una aproximació a Blanes freda però amb una visió de l'entorn molt emotiva.


Menjar, pa amb xocolata a Badalona, pa amb tomàquet amb pernil salat, i per postres bombons de xocolata a Sant Celoni, beure, dos bidons de 500 ml d'aigua, una cola, i un cul de cervesa. Amb eines, amb manxa, sense incidències, amb coincidències, a Sant Pol, per acomiadar a un jove aventurer que marxa a viure al Canadà, amb unes bikes funcionant a la perfecció, amb un mar enfadat sempre, més però de cara a la nit.

Equipats 100% d'hivern, amb tot, tèrmiques de màniga llarga sintètiques, doble protector de cara i coll, gorret Assos, jaqueta d'hivern Mavic Equipe, guants el 80% del temps Gore Alp-X de canell llarg, culot Mavic Echappée, mitjons Inverse HM tr@il, botes lake MX140, al migdia amb un sol protector de cara, gorra Spok, i guants Hirzl. 

Des del Mirador del Drac, dies de MTB, de Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

El Gordo riding in Greenville SC

Finally riding with the El Gordo,

First impressions, bike is not as "fat" as I thought ... even if I compare with my road bike is like two different worlds, the bike feels light and fast, the 45North  Husker DU's with the Bontrager Jackalope wheels help a lot on this feeling.

The ride has been using the Greenville downtown Swamp Rabbit trail, and old train track converted in bike and pedestrian path from Greenville to Travelers Rest north of the city. The first section around downtown and Cleveland Park had some more turns and corners to see how easy the bike moves, and compared to the Ibis there is a need for more work when cornering. It's clearly the result of the external 29" diameter (26" in wheels + fat tires) and the fact of moving more tire.

The geometry it's excellent, I felt perfect from ground zero and the ride finish the same way, no muscles with any feeling of pain due to positioning.

It's still early to judge, as I didn't use any gravel road or trail, it was almost all flat or ascending just to get a feel and my body up from winter.

Photos attached ...


Swamp Rabbit Trail.



Furman University lake.


Forman University Bell Tower.


Detail of the paved path ... donations.


My El Gordo doesn't look so fat in front of a train :)


Greenville downtown, Reedy River Falls park, the Bridge and Main Street on the left ... love this city.


The two fats of the family ... attention to the small adhesive on the rear of the car :)

From Greenville SC, Javi Paricio


diumenge, de febrer 22, 2015

Sí en ON

Hauré d'anar preparant la crònica d'avui.


MTB, MTB, MTB.

Ara ja des del Mirador del Drac, després de catorze hores fora de casa, un bon Vol, no el què volíem, però un bon Vol. 

En ON

A les sis tocades del matí sembla ser que tot camina, semblarà per la història documentada recent impossible, però després d'aquests darrers tres dies, mentre hi era dubtava de si seria possible refer els Vols. 


El temps, el pas d'aquest m'ha replicat amb força sobre la meva perseverança a ser sempre proper a la continuitat, i quan quelcom té el to del trencament es respira un aire asfixiant. La dificultat és poder veure quin de tots els temes vius que estem compartint és el què genera aquesta sensació, jo sé que únicament en puc portar a la vegada un, si en són dos, ja trontollo, si en són tres ràpidament he de decidir perquè siguin dos, i seguidament passar a un i a zero, sempre he de deixar aquesta tipologia de temes a zero a la meva llista d'actuals. Perquè un d'obert enseguida ve agafat de la mà del segon, i aquest del tercer, i així successivament sense parar.

Si piques pedra sempre, dependrà de com es fa, segur, però en el meu cas per la manera de fer-ho ser constant és vital.

La Nau Insígnia fins que no la tinguem a port fora del dic, carregada amb tots els estris de navegació, amb el pont adequat per l'inici i final dels Vols, no tindrà assegurada la posició d'aquest estadi de continuitat, sense la Nau consolidada, i per aquest motiu el contingut d'aquesta aportació els Vols tenen un aire llunyà similar a aquest respirar d'aturada, no són els Vols, no és la Nau, és el moment que estem vivint en si mateix que mira de fer-nos veure, encertadament o no, que és una etapa de canvis importants, concretar objectivament la solidesa d'aquests, vital, o no, o no, i no passarà res, millor dit pot no passar res.

Des del Mirador del Drac, esperant.

MTB, MTB, MTB. 

El primer i segon cafè ja han caigut, esmorzats també, d'equipar-nos d'aquí a minuts haurem fet un pas més per apropar-nos a l'inici de la què podria ser una sortida amb la categoria de gran aventura, oh yeaaaaah!

dissabte, de febrer 21, 2015

FATBIKENATS


Xavi, nacionals USA FAT! :-)


MTB, MTB, MTB. 

http://www.pinkbike.com/news/usa-cycling-fat-bike-national-championships-2015.html

http://chirosangaku.tumblr.com

La casa dels arcs

Hem pedalat amb ell i tenim un compromís de ser els propers propietaris d'una de les seves joies, no recordo el país a on vàrem matenir aquesta conversa, però sí que era entre bikers Single Speed.


http://www.bikeradar.com/mtb/news/article/nahbs-2013-award-winner-retrotec-36551/

MTB, MTB, MTB.

http://www.ingliscycles.com

Aquesta marca a la SSWC, a Cogne va ser la marca, the best of the best!!! :-)

Diversió

Que apassionant que és aquesta disciplina.



MTB, MTB, MTB. 

Legendary


Bon camí, bon camí.


MTB, MTB, MTB.

http://www.cxmagazine.com/crusher-in-the-tushar-registration-open-2015-utah-gravel

Geekhouse

Com l'anterior 29+, ja publicada a aquest espai, fa massa temps.


MTB, MTB, MTB.

http://www.cxmagazine.com/nahbs-2013-cyclocross-bikes-alchemy-geekhouse-engin-cielo

Fa fred, descansem

Plou, descansem, per què ara sí i fa uns dies no? perquè ara tenim aquest pensament, descansar, aprofitar que fa fred i plou, i fa uns dies quan això passava el pensament era, pedalem.

No és exactament així, vull dir, si plou, podem sortir, si fa fred, podem sortir, si plou i fa fred, es veu que preferim aquest febrer del 2015, hivernar.

De fet hem inciat aquest 2015, aturats, però aturats, mirant asseguts des del Mirador la caiguda, però caiguda vertical del dia a dia dels nostres estorns, com? ni jo mateix mentre ho escric puc entendre amb tota la seva dimensió què vol dir, la caiguda vertical del dia a dia dels nostres entorns. 

Però dit això nosaltres des de l'entrada d'aquest 2015 que restem així, aturats, per altra banda, el nostre dia a dia segueix imparable, el nostre, estem més concentrats que mai en el nostre dia a dia, a portar a bon terme tot el projecte de la Nau Insígnia, perquè no tenim dubtes que condicionin en aquesta direcció, i per altra,  metòdics i precisos en separar el dia a a dia proper, del nostra dia a dia, fet que ens ha comportat més Vols, i de molta qualitat, dins d'un tram a on prima més la quantitat de quilòmetres, però dins d'aquests hi hem incorporat petites millores que ens estan comportant una forma física a dalt de la bike de més qualitat, o aquesta és la nostra sensació, que de fet és el què realment ens agrada, tenir bones sensacions fent el què fem.

Avui podria ser una jornada de revisió dels dos Dracs, de fet podríem sortir a pedalar, no fa molt, molt, molt fred, no plou intensament, no dic que no, vull dir de sortir en bike, i com ara que fa deu minuts mentre descarregava la June la pluja era present, ara mentre escric arriba una claror que insinua l'oportunitat de sortir a fer un bon Vol. Però d'entrada pinta a tercer dia de descans, clar que yes!

Des del Mirador del Drac, descansant, descansant, i descansant, oh yeaaaaah!

MTB, MTB, MTB. 


Com m'agraden les 29+.

http://2014.handmadebicycleshow.com/exhibitor/engin/

divendres, de febrer 20, 2015

GUV'NOR

Com m'agraden aquestes propostes.



MTB, MTB, MTB.

http://www.pashley.co.uk/bikes/bicycles/guv-nor.php

dijous, de febrer 19, 2015

Off Road, Off Road, clar que yes, clar que yes :-)

Per favor, per favor, mtb, mtb, mtb.


Les HM més prestigioses han de donar pas, no hi ha més a tant de talent, omg, omg, omg.

Aquesta casa dóna un lliçó de modèstia al mercat HM, des del referent que mai tantes marques de les noves generacions havien als darrers anys imposat tanta genialitat.

Com Engin poques cases poden proposar com ells, no són únics, cert, però sí que ells hi són, entre els millors, per a mi increible. Quants canvis de corona, OMG.

MTB, MTB, MTB.

http://www.engincycles.com/bicycles/off-road-bicycles

Groovy

Germana llunyana de la versió de Pedro's de Vicious.


Llunyana no per qualitat, les dues sensacionals, si no pel fet de recordar a l'una veient l'altra i a l'inrevés.

MTB, MTB, MTB.

http://www.groovycycleworks.com/gallery

29 Ti Thru Axle

Millores de comportament a una bike evolucionada des d'una base singular, OMG.


MTB, MTB, MTB.

http://blog.jonesbikes.com/wp-content/uploads/2015/01/Blog_29Ti_thru-axle_shop6.jpg

Descans de Vol, proposta d'aventura

Perquè això és el què proposa aquesta marca.



http://www.jonesbikes.com/jones-steel-spaceframe-with-truss-fork/

Veig la proposta inicial, i enseguida penso a aportar-la al Blog.




OMg, OMG, OMG.

Aventura, aventura, i més aventura, jo no dubto, jo no dubto, aquesta és una gran proposta, no en el tram a on som a SV, no, però sí en la posició de gaudir veient una proposta tan sensacional com aquesta.

De fet ha anat bé que des del 2013, des de l'octubre les aportacions anessin direcció a Vols de Drac, perquè ara miri el què miri per a mi és novetat.

MTB, MTB, MTB. 

Impossible no pensar en pedalar pel Món quan veus una imatge com aquesta, per a mi la imatge única, la del Pascal amb la seva bike equipada com aquesta, sí, no porta una JJ, però la porta ell, oh yeaaaaaah! :-)

Assolellat

Llegeixo que indica el pronòstic, que bé, que bé, que bé.


Avui com fa dos dies el Vol tindrà un inici dues hores després, i per tant finalitzarà de ser, dues hores després. 

El dia a dia mana molt, la Nau Insígnia mana més però, i per tant mantenim les condicions de la Nau, ella és qui ens ha obert camí des de ja fa uns anys, de fet des de la seva primera aparició cap al 2006. 

MTB, MTB, MTB.

dimecres, de febrer 18, 2015

Sí que la té


MTB, MTB, MTB.

Us esmentava que el corredor de Santa Cruz Steve Peat creia recordar que tenia una Stigmata, no sé si la té però surt a aquest vídeo.


Dit i fet

Avui un Drac, no el clàssic, sí un de més complert.


Una sortida llarga per a nosaltres propera a les tres hores, a on les sensacions meves han anat sempre en la mateixa línia mentre que les de la Reina han anat de més a menys, per unes jornades del dia a dia a on el seu descans no ha sigut el més adequat per a poder gaudir avui del Vol. 

El remei, començar avui mateix a descansar bé.


Sempre sota la protecció del Destructor Independent. 

Equipats d'hivern però calçats d'estiu amb punteres Mavic, guants els Hirzl, la resta d'hivern, amb un protector de cara jo, la Betty durant mitja sortida, la gorra Spok, culot Endura, tèrmica de Gore sintètica de màniga curta, jaqueta Xenon AS, i mitjons Endura. 

Sense incidències, sense coincidències, amb manxa, amb cadenat de seguretat, no sé perquè però l'he agafat, sense les meves eines, sense beure, amb aigua, avui sense menjar tot i passar pel Condis. A 18ºC a la riera de Llavaneres a quarts de dues, mig grau per sobre al voltant de les tres, el mar divertit, no enfadat però sí divertit.

Hem pujat bé avui el Tintorer curt, hem baixat bé el llarg, a la Betty li ha costat sí, però era normal, ara descansar, i demà serà una propera aventura, segur que amb millors sensacions, jo les he tingut totes, vull dir les bones sensacions, les pujades quasi com si anés amb el 23, val a dir que no són les pujades del Montbarbat d'aquest cap de setmana i per tant ho dic pel què fa al Drac, limitat a aquest recorregut.

Les dues bikes de 10/10, les dues cadenes destensades, les he netejat sense afegir-hi oli Finis Line d'hivern, el que té l'etiqueta de color verd, i és quan he valorat que cal tensar, o avui o després de la propera sortida, de ser prudents i voler cuidar aquestes dues petites joies de Shimano, no pel seu rendiment i prou si no pel seu rendiment/preu. La de quilòmetres que hi fem sense un sol problema per un preu sempre per sota dels 10€/unit.

Ara assimilant les imatges d'ahir, sí ja ho sé són imatges, doncs això les volia, ja les tinc i ara miro de digerir-les lentament.


Hem tornat per Milans, per zona de Falgueres Màgiques :-)

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, de jornades de MTB d'hivern a temperatures de primavera, i això sí amb un vent d'hivern que no pot refredar l'entorn per les elevades temperatures amb les que ha de compartir la jornada.

Avui Vol amb un clima de primavera, podríem haver sortit amb pirates Assos,  calçats d'estiu sense punteres, amb tèrmica de màniga curta sintètica de Gore, mallot d'estiu Pearl izumi Elite de màniga curta també, manegots i armilla de la mateixa marca, sense protector de cara i amb gorra Spok pel significat que té no per necessitat d'abric. No és important si serà demà l'oportunitat de poder-ho fer, sí que està passant, quan fa deu dies rodàvem envoltats de neu, OMG.

MTB, MTB, MTB.

Propera

La primavera ja és propera. 


MTB, MTB, MTB. 

A minuts de sortir la sensació, els símptomes són de primavera, tot i els pronòstics de l'arribada un altre cop del fred. 

El cafè

Del mig matí ja ha sigut, clar que yes!

Ara el pronòstic per aquest migdia, mtb, mtb, mtb.


De ser, de ser, perquè ara mateix el Sol no hi és, la seva llum vull dir, la seva intensitat.

MTB, MTB, MTB. 

Crònica de la llum

Quin títol, quin títol, i per quin Vol, per quin Vol, OMG, la llum, la llum, una sortida amb una quantitat de llum que banyava les ànimes, tant que crec que a mi em va marcar per excés, fet que va provocar una resta de jornada diferent, jo ahir no me'n vaig adonar del motiu, sí de les sensacions. 


Ahir va ser amb diferència la jornada entre les jornades pel què fa referència als darrers mesos, motivat per aquesta intensa llum que fa sense voler certament que jo pensi condicionat de manera diferent


Podrem dir, home vols dir que un dia amb tanta llum va ser el motiu?, i la resposta la tinc avui, no ahir, ara a minuts de sortir el Sol, mentre mirava les imatges, aquestes que tanta falta em fan, ahir les vaig gaudir una a una, la llum era la protagonista, avui la percepció fa un pas més i em diu que ella és qui marca el tram, així jo únicament he d'esperar pacienentment i restar atent a entendre què m'indica, oi que sí?


Ahir una ruta clàssica amb un Drac aquest cop un Drac amb majúscules, com sona, com sona, amb un inici a l'hora que normalment arribem, i per tant amb un final dues hores ben tocades després, sonen ara les vuit del matí al campanar de SV mentre escric la crònica iniciada fa unes hores, a on hi hauria de sumar a aquesta component de llum, un segon element vital, el vent, ahir el vent va espolsar enèrgicament les nostres ànimes, un vent amic, com la llum també amiga, que va fer que pujar per Santa Mònica ens fos un tram amb molt bones sensacions, pel fet de fer-ho a 17°C des de la riera de Llavaneres a tocar de les tres de la tarda, sense passar calor tot i anar equipats per a 0-12°C. Anàvem tan bé dins d'aquest bany de llum i de vent refrescant que un cop a Caldetes vàrem decidir allargar la ruta i finalment tornar al Mirador des de Llavaneres.


Un vent amic que va animar el mar a fer-nos una proposta d'agresivitat amiga amb unes ones prudents però que desprenien per la seva força un mot, convicció, un mot protagonista principal dins del tram de projectes a casa, mai massa, convicció, oh yeaaaaah! :-)

Les dues bikes de 10/10, sí, escriuré crònica d'aquí a uns dies dels nous pneumàtics EXO 3C TR de Maxxis, dels Ikon concretament, les dues roden rodones, molt, ara mateix de funcionar com ara, únicament discs nous i el pneumàtic del darrera de la Spot Brand serien les dues millores a fer de cara a les properes 24 hores.

Sense incidències, sense coincidències, sense llums amb ells, sense les meves eines, sense beure, amb aigua, sense menjar, sense aturada al Condis, per haver decidit que avui no hi havia dinar, a les cinc de la tarda estàvem més propers a esperar a fer un sopar que no pas a dinar, i així va ser, un festival el de la pizza a Arenys de Munt, va ser una cloenda a l'alçada del Vol del migdia, clar que yes! :-) 

Des del Mirador del Drac dies de molt Single Speed, això sí dins dels dies de molt Single Speed encara estem a un xic per sobre sí, però de la meitat del tram que tenim previst conquerir, parlant de càrrega de quilòmetres a fer, això sí, com esmento un xic per sobre de la meitat, crec que seran dos mesos els protagonistes, març i abril els que tindran el privilegi de compartir la visió dels Vols de Drac en primer pla, i de gaudir de l'ombra de la Nau Insígnia preparada sempre per l'aterratge dels Dracs al seu pont, i per tant sense ser necesari el retorn al Mirador per a poder descansar, OMG.

MTB, MTB, MTB. 


La llum, el vent, el mar, el mar, quina aventura la d'ahir, quina joia de jornada la d'ahir, les imatges, les imatges plenes de llum, com aquesta darrera a on la definició és la que és i amb més motiu la sensació per a mi és, omg, omg, omg