Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 30, 2013

Per error

Per error he publicat part de la part III i la IV.

SSWC2013.
Annachiara, quina imatge, mtb, mtb, mtb. 

No passa res, en compensació, us poso imatge mentre miro de refer la part III i separar-la de la IV.

Dies de Single Speed.

Arranquem la part III

Com sona, com sona.

 SSWC2013.
No sé si la tindré avui. dependrà si tindrem aventura de bike, o no, i si demà de matinada tenim o  no matinada Single Speed.

MTB, MTB, MTB.

Bont Jacket



MTB, MTB, MTB.

Propostes, velles propostes

Decididament, el proper sender.



MTB, MTB, MTB.

Or líquid entre les mans, que no llisca perquè no l'he de retenir, s´hi queda, admirada per a mi, OMG, OMG, OMG.

Anem a dinar?

5spot

Aquesta va estar a casa, color Kawasaki.

 image62.jpg

Gran iniciativa, OMG.

Aquest quadre, aquest en concret respira corriols, mtb, mtb, mtb

Dies de Single Speed.

I el fons, i el fons. Anem a dinar?

Seguim descansant?

És que avui a quarts de dues encara no dormíem.


Ara programàvem sortir al vespre. 


Tot i així, de ser, canviarem el recorregut de la sortida, i sense ser el local, rodaríem, de ser, propers a casa. 

Tot i que he de dir què la música que sona, no és la de pedalar. 

Dies de molt MTB. 


No diré, fem un cafè, el primer ja fa estona que l'he fet, però sí que podem compartir un cafè tallat. 

La conversa però serà un mono tema, això segur.  

MTB, MTB, MTB. 

Conqueridors d'espais

Perquè a on descansa la The Motivator tot és pau.

Fa una estona després de la darrera aportació he anat a baix, no al Mirador del Drac, la Longboard també hi és, al costat de la Vicious. 


M'he quedat mirant les dues bikes, he pensat en fer una foto de la The Motivator ara un cop acabada de muntar, i després de fer-la l'he estat observant durant una llarga estona. 

Pensava com ha anat evolucionant aquesta bike des de la seva entrada a casa, de fet quadre, forquilla, i rodes són els únics components que respecten la proposta original. 

Després he tingut una magnífica sensació, la de que nosaltres ja no estem aquí, físicament sí, mentalment també, però emocionalment no, i en aquesta línia el pensament té un to de solemnitat, perquè la visió de la Vicious ara a les prèvies a un gran repte és la pròpia d'un Drac que ja ha fet molts vols amb el seu genet, entre els dos ara no hi ha converses, ja tindrem temps de parlar al circuit, de fet a Finale aquesta darrera edició de les 24 hores, la primera coincidència amb la Betty va ser a la nit, i ella va saber  que venia jo  perquè la Vicious i jo discutíem sobre una pila de temes, certament, certament. 

Oficialment parlo sol, no puc pas esmentar que parlo amb la meva bike, menys aleshores amb el meu Drac.

Grans moments els d'aquesta nit entre els dos Dracs.

Dies de Single Speed. 

Per cert, demà de ser, tornem a matinar, mtb, mtb, mtb, aquest cop sí, aquest cop matinarem, de ser, per pedalar. 

diumenge, de setembre 29, 2013

Fragilitat

 Joies dels Vols.
Si no va agafada de la mà, a casa, de constància, aquesta no té, aquesta fragilitat no tindria tram a fer.


Portem tot el dia concentrats, molt. 

 Conjunt tija-seient.
La Betty la logística, la relació amb els organitzadors, mil gràcies per la vostra ajuda Bec. La posta a punt de mil detalls de viatge que ella, la Betty sembla haver nascut per gaudir mentre ho fa.

Jo concentrat en concretar centenars de petits detalls que sumats fan que un cop dins la cursa, fins a data d'avui, siguint avantatges competitives de cursa. 

Conjunt forquilla-potència-manillar-frens.
Hem de forjar mil petits detalls de cursa, perquè som molt fràgils, no tenim ritme de cursa, no baixem bé, i únicament si no són moltes hores, escalem bé.

Frens-Frame.
Per tant som molt fràgils, en cursa els nostres competidors volen, però volen, i ser entre bikers de tan nivell és senzillament un privilegi entre pocs, i entre poques oportunitats. 

Disc.
Per respecte a tan il.lustres competidors hem de competir explotant les poques, úniques diria jo, qualitats a dalt de la bike, les moltes que tenim sense pujar a la bike, i aquestes darreres són les què ben coordinades amb les primeres, ens han permès poder,  passats els anys, sempre masses, sempre pocs, conquerir petits però valuosos reconeixements, i aquests són els que ens han enfilat a aquesta nova aventura. 

 Disc-Cog.
Avui, concentrat  en refer la The Motivator, i deixar també a punt la Longboard. 

Roda, bossa.
També hem cercat petits recanvis que permetin conformar que les bikes viatjaran segures fins el lloc de destinació, millor dit entre les diferents escales de destinació. 

Roda-pedals.
Són Dracs singulars, nascuts per Volar, no per rodar, que també, i aquest cop rodaran amb dos Dracs més, també singulars, com és possible? Dracs a les antípodes de casa, com pot ser? però és, quatre Dracs rígids, Single Speed, OMG, OMG, OMG. 

Podem competir entre molts competidors, però fer-ho entre ferro rígid, un autèntic privilegi, ser entre Dracs, entre genets de Drac a l'altra punta del Món, és el que encara ens motiva més a cuidar cada detall. 

 Fa uns minuts.
El tema bosses sense anar més lluny, una laboriosa feinada, però preciosa també, les bosses venen del nord, i ara ha calgut modificar-les per a poder fixar-les a uns tubs de cromo molt estrets, i aquestes bosses estan pensades per a quadres de carboni de molta secció, en cap cas per a Volar amb Dracs, en cap cas per a creuar oceans volant agafades als colls del nostres dos Dracs.

Drac de nit.
Portem Dracs que cacen de nit, sempre de nit, perquè a la nit els hi donem la instrucció als nostres Dracs que persegueixin preses,  una darrera de l'altre, sense parar, i així fa quatre anys que funcionem, sense grans canvis, amb moltíssimes petites però per a nosaltres importants millores. 

Frontal perseguidor.
Després de refer la Vicious, de modificar les petites bosses de les llaminadures i fruits secs, ja només queda trabucar totes aquestes mini aventures al Blog, i això estic fent.

El Drac.
Dies de molt Single Speed. 

Depredador de nits.
Molt, molt emocionats, més encara, ahir va costar dormir, sort que avui no hi havia hora d'obrir els ulls, sort. 

Un dia de descans, per a mi, per la Betty no, ella a les dues de la matinada no dormia, i a les cinc del matí ja tampoc, jo com un tronc, com un tronc fins a quarts d'onze. 

MTB, MTB, MTB. 

Single Speed

No per casa, sí com a curiositat.



Dies de MTB.

Hi torno

No ha aquest component, no tenim bike per a ell, sí a mirar la seva gama de components.

 

MTB, MTB, MTB.

Puc dir moltes coses d'ella, no cal, amb una n'hi ha prou, sensacional.

Bont Jacket



MTB, MTB, MTB.

No és que m'agradi especialment la proposta, sí que la marca té un sentit per a mi, és australiana, i Bont ja fa uns dos anys que ronda  per casa, té el seu sentit oi que sí?

June, i moltes coses més

Propostes que marquen diferències.



Dies de MTB.

Es poden fer components com aquests? sí, sí, l'Home del Montseny les pot fer, i tant que sí, i el bon amic d'en Miki, també, per això tindrem un bon proper tram. Amb en Miki ja hi vaig parlar fa tres dies, i amb l'Home del Montseny, fa just set dies.

Necessitem normalitzar els nostres viatges transoceànics, i per això hem de millorar la logística del transport de les dues bikes, mtb, mtb, mtb.

Ara a diumenge, a set dies del nostre Gran Vol, la meva lluita és per finalitzar les dues caixes especials per a transportar les dues bikes, però pel proper Vol miraré de posar remei de manera més definitiva a aquest apartat.

De caminar tot com volem, en primer terme ens espera l'Indic, després ens espera l'Atlàntic, de fet la propera setmana estarem entre ells dos, però després, posteriorment el projecte de casa passa pels USA, i a aquests ja hi hauríem de volar amb els nostres dos Dracs sense haver de fabricar cap caixa específica, i per això únicament hi ha un sistema, caixes petites, o sigui Couplers, sense aquests tot es complica molt per a dos genets de Drac que no corren en bike, si no que volen amb els seus dos Dracs, i aquests no són una eina per a res, són els nostres ulls al món, sense ells res de tot això estaria passant.

D'aquí a una setmana, amb ells dos, estarem volant pels senders de les antípodes, volant sobre un entremat de corriols feréstecs, a on durant el dia la calor ens indicarà que no tots els climes del planeta són benignes, i durant tota la nit aquest se les tindrà amb els nostres dos Dracs, perquè voldrà que ens facin posar peu sota unes temperatures a que segur que no estem preparats per rodar-hi.

Són aquestes dues petites joies, la Spot Brand Longboard, i la Vicious Cycles The Motivator les dues co-protagonistes de la propera aventura a casa, elles dues i tota la família SOLO que coincidirem a la propera aventura, i entre tots ells, dos de molt especials, la Bec i en Phil, omg, omg, omg.

Què tenen aquesta parella de bikers Single Speed que han fet que dos genets de Drac de vols únicament de la Vella Europa saltin oceans per ser amb ells d'aquí a dies?

Segurament l'emoció de tot plegat està en aquest interrogant, però en tot cas aquest durarà poc, perquè la contesta és, comprensió i interès, dos mots que a casa són or, millor dit, són molt més que or.

Nosaltres als USA sense en Xavi, bé, seria com Moab ha sigut fins avui, un somni, en aquest cas fins avui un somni i prou, amb l'arribada a casa de la Bec i en Phil, quelcom va canviar, quelcom molt important perquè  ja no miràvem com a possibilitat anar cap a l'esquerra del planeta i prou, ara també miràvem cap a la dreta d'aquest, OMG, OMG, OMG.

I no únicament això, seguim mirant cap als USA, però marxem cap a l'Indic. Un dia com avui, ens despertarem a la Xina, perquè la nit abans ja estarem instal.lats per a gestionar de poder tancar els ulls, un bon descans. Unes hores després ens abraçarem càlidament amb aquests dos genets de Drac del continent oceànic, i unes hores després ja estarem compartint Vols de Drac junts, MTB, MTB, MTB.

Dies de molt Single Speed.

Anem a dinar?

M'agrada la intervenció

De l'una del mig dia.

SSWC2013.
Dies de MTB.

Rocket Pocket XL

Cercant-la.



MTB, MTB, MTB.

Gas Tank

Revelate Designs Gas Tank Frame Pack

Dies de Single Speed.

ASR 2001

La meva, la meva.

Img_7709.jpg

Jo volia aquesta, mtb, mtb, mtb.

dissabte, de setembre 28, 2013

Fa una estona

He acabat la primera part de les dues caixes per transportar les  bikes.

Aquesta tarda.
Dilluns caldrà reforçar-les internament, ara però ja fan 100x68x40, 60 no ha pogut ser.

Renoi quina tarda més laboriosa que he passat, i no he quedat content, no veig unes caixes robustes, en cap cas. 

Dies de Single Speed.

Rodem agafats de la mà

 World Solo 24 Hour Mountain Bike Championship Finale Ligure 2012.
D'un país petit, envoltat sempre de grans horitzons, els del Món. 

SSWC2013.
Ara anem a portar les nostres ofrenes, els humils presents d'un país tan petit que quan respirem l'aire encara té la calidesa del darrer sospir, a l'illa més gran del món, al continent més petit del món, i ho fem sota la protecció de l'escut. 

SSWC2013.
MTB, MTB, MTB. 

SSWC2013.
Un dia va ser el primer de ser un xic més grans del que ja som, per vells, per res més, per res més, i obrir les portes al distintiu que marca el fet diferencial català, com ho és la nostra capacitat d'estimació cap a totes i cada una de les nacions del món, fet que ens dóna la possibilitat de poder compartir aquest sentiment arreu del planeta, de poder compartir el Vol amb el nostre estimat escut, amb respecte, amb un sol motiu compartir el nostre sentir d'estat català, el nostre pensament de petita nació, amb grans aspiracions de participar de tots els esdeveniments futurs amb el nostre propi escut. 

   24 Hours SOLO Finale 2013.
Sense Finale, a aquesta darrera edició, no estaríem a dalt d'aquest tram de via. Gràcies Ricardo, Lorenzo, Marco, a tots els organitzadors de Finale, a la Uli, a en Javi, a l'Enrico, a tots i cada un dels participants, per fer-nos gaudir entre tots com ho vàrem fer.

  
24 Hours SOLO Finale 2013.
Finale va ser el test porta d'entrada a aquest proper Vol de Dracs.

 World Solo 24 Hour Mountain Bike Championship Finale Ligure 2012.
Dies de Single Speed. 

Miro l'horitzó i un sentinent d'agraïment m'envaeix, gràcies Phil, gràcies Bec, per ser a Finale, per ser a casa nostra, per oferir-nos la vostra protecció a Canberra, nosaltres sense aquest paraigües no estaríem visquent aquesta aventura, mtb, mtb, mtb

Propers, únicament propers, a perseguir la intangible perfecció

La veig i penso, MTB, MTB, MTB.


Dies de Single Speed.

Aquesta bike és una bike de casa, aquest espai és un espai de casa?

Amb imatges com aquesta per a mi, res més hem de pensar, fora de saber que en tornar a casa de la propera aventura tindrem una càlida recepció, per a nosaltres i els nostres Dracs.

Cercava l'escut que esmento a l'anterior intervenció perquè la propera aportació, una d'elles, serà l'escut, quan he vist la serie d'imatges que han de ser els ulls de la crònica d'un dels dos Dracs de la SSWC2013, quan he vist aquesta imatge i seguidament he tingut clar que passava a ser la propera protagonista a The Great Escape MTB.

Hem picat la porta i aquesta s'ha obert

És que l'emoció ha mossegat tota la casa com si de cruspir-se un bon apat es tractés, i ara tot transpira aventura.


El pom de la porta és petit, però la porta que obre és gran, molt gran, és la porta del Món, mtb, mtb, mtb. 

I si hi ha un instant de pausa emocional, tot seguit recordant quina és la fita tota sensació de normalitat queda esborrada. 

Obrir els ulls hi pensar, d'aquí a res entendrem què són les antípodes. D'aquí a res estarem escalant pales verticals a les antipodes. 

Terrasses ordenades, horitzons Single Speed de somni, i aquest cop també a punt de ser portades a terme. 

Dies de Single Speed.


Hem dormit avui, està prou bé, fins i tot hi ha el pensament de pedalar, que no indica que sigui, en cap cas, una Vicious desmuntada és una barrera que ajuda a pensar, jo ja he pedalat tot el que havia de pedalar

És que de la Vicious fins i tot he desmuntat discs i pinyó, i del quadre hauré de retirar fins i tot les bieles, una 29er dins d'un espai d'alçada 60 cm. fa que cada milímetre d'alçada a guanyar sigui imprescindible disposar-lo, perquè la roda fa 74 cm.  Per sort l'amplada que disposo no és 25, si no 40 cm. Veurem, veurem, però ho veuré aquest cap de setmana, no a la jornada abans de marxar. 

Les bosses de viatge específiques per les bikes, la segona va arribar just ahir, no poden venir, la més baixa fa 80 cm. la menys llarga fa 112 cm. i no podem superar els 60 i 100 cm. respectivament. 

No passa res, tenim temps, i aquest anem a utilitzar-lo com el què és, or líquid

divendres, de setembre 27, 2013

El gran vol

Ja està en marxa, certament.

Van arribant les comandes per poder fer tots els preparatius.


La Vicious la primera que es prepara per a entrar al corredor espai temps.


No va ser dimarts a les tres, sí divendres al mig dia. 

Anar a dinar, compartir un bon dinar amb la confirmació  que el nostre escut tornarà a volar després de la SSWC, i que aquest cop el portarem competint un altre cop a la prova reina de casa, fa que tot agafi el seu millor to.


Molts preparatius, cap d'avui per demà, aquests no cal anar-los a buscar, aquests ha vindran sols, i mirarem de posar-los l'etiqueta de la llista d'ordenats. 

Portàvem una filera llarga de dies anant a dormir ben passada la mitja nit, deixant fins i tot de pedalar, no de treballar  això no ens ho podem permetre, i passat el moment ideal per prendre el vol, perseverar amb una planificació horària abandonant les nits, ens ha portat a on som ara.

Un divendres començarà l'aventura, i aquesta ja no finalitzarà fins psssats una bona pila de dies. 

Entre graon, un d'ells, la Xina,  OMG, no he estat mai a Orient, bé serà una ocasió per saltar-nos la norma de, mai fora de la Vella Europa. 

OMG, OMG, OMG. 

Jabberwocky

DSC_0063.JPG

MTB, MTB, MTB.

I el terra, i el terra?

Colors càlids



Dies de MTB.



Color per anar a dinar, oi que sí?

Serps



Dies de MTB .