Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 31, 2011

Parlant de Pivot

Pivot Firebird









Pivot 429

diumenge, de gener 30, 2011

Fattire-Bikes Part I.

Aquesta és de les cròniques que jo he aportat a aquest espai, al foromtb i al fòrumbtt.cat i concretament la crònica dels VS de Probike, Tomás Domingo i Chain Reaction Cycles o la darrera de BiciOci, la que té més present el mot "responsabilitat".

Responsabilitat perquè els models de projecte, del tipus de projecció d'una empresa en el mercat són tasca-privilegi dels protagonistes del projecte, vull dir que aquesta crònica en cap cas com tampoc a les darreres vol marcar un nou sender inexistent avui, si no ajudar a que el corriol que ja s'ha fet sigui encara més divertit, res més.

Fa un any tocat que a casa sona el nom de Fattire-Bikes i per què? perquè en Colorado, com amb les Pivot, concretament la Mach 4, tots aquests mesos ha anat contactant, parlant de la Turner Sultan amb el sr. Sergio responsable de la marca per a la península, Portugal i Andorra.

Converses sempre de terminis d'entrega, característiques, possibilitats de personalització del quadre, preus, evidentment i sempre mes darrera mes, sempre en Colorado m'ha expressat l'atenció cordial i amable durant tot aquest any 2010 de l'importador de Turner amb ell.

Per a mi, això i una presentació a un revista de la Turner Flux i la Sultan per part de Fattire-Bikes, assaig que per les imatges,  en cap cas per les opinions de la revista,  va fer que aquesta petita història de Turner sempre estes rondant pel meu cap.

Repetides vegades he presentat diferents imatges de la Turner Sultan, un títol em ve al cap IN-SULTAN, amb imatges per a mi en aquell moment de la proposta d'aquesta bike al blog, impactants per la seva bellesa.

http://thegreatescapemtb.blogspot.com/2010/09/in-sultan.html

Després amb en Colorado, hem anat parlant i la pregunta sempre ha estat la mateixa per part d'ell, "et decidiries per la Flux o per la 5 Spot" i jo sempre li he contestat el mateix "jo la bike de 140 mm. ja l'he tingut, jo prefereixo la Flux" i sempre la pregunta següent d'en Colorado ha estat la mateixa, "i entre la Flux i la Sultan?" i la contesta a aquesta segona qüestió tan emocionant ha estat "la Sultan segur que si la veiem ha de ser impressionant, segur, però un cop tinguis la 29" i SS crec que si et passa com a mi no tornaràs a rodar amb cap més bike, per tant jo esperaria a que tinguis la 29" i SS i després decideixes",  la tercera pregunta-conversa sempre ha estat "i la Flux, agafaries la Flux? perquè penso que ha d'anar bé", i la resposta sempre ha estat, "jo avui, a diferència de fa uns mesos, si agafés una doble avui seria la Moots de 29" o la Ventana de 29", i la quarta conversa sempre ha estat la mateixa entre en Colorado i jo amb la meva per a mi emocionant exposició de l'evolució del concepte del pes des de que tinc la Vicious, on el pes ha quedat relegat a una posició llunyana, present sí, però no prioritària, fet que fa que les bikes a mirar, a gaudir d'elles, en cap cas candidates a ser la meva bike, i en segon terme el concepte del recorregut de suspensió a una bike doble, on per la meva utilització, pel meu tipus de sortida pel meu nivell, amb una bona forquilla de 100 mm. i un quadre de doble suspensió de 29" o de 26", per a mi avui seria la millor opció, definint encara més hauria de ser amb un funcionament "tipus" Pivot Match4 i una forquilla "tipus" Terralogic, per a poder pedalar exactament igual que amb una rígida 100% i poder però disposar de les suspensions a on hi hagi un impacte.

Els dies han anat passant de principis del 2010 a principis del 2011 i en Colorado em va proposar d'anar a Ainsa, a una sortida de moltes baixades i a partir d'aquí les propostes de que per anar-hi la bike ha de ser una bike de 140 mm. han estat constants per part d'en Colorado. Personalment la bike de 140 mm. jo no la veig, en cap cas, però en Colorado ja volia una Ibis en primer terme i després també, però la SL.

Mentre parlàvem en Colorado el mateix dia que anàvem amb la VW a BiciOci, va trucar al sr. Sergio de Fattire-Bikes, on varen parlar de la disposició de models, talles i colors. Crec que el caldo ja era a l'olla i fins hi tot els fogons ja estaven en marxa.

Si això era així o no, la resposta va ser dos dies després a dos quarts de sis del matí, crec recordar cap a Fattire-bikes. Que lluny que està Toledo.

Un cop a Fattire-Bikes, és un importador d'una marca com és Turner amb un camí fet i un bon camí per fer.

En arribar anem a una casa on en Sergio hi té el seu espai Turner. Ens ha disposat a una petita sala els quadres de 5 Spot i els Flux en diferents colors i talles. Hi ha també la 5 Spot de demo en talla M i la 5 Spot no de demo però sí de la seva propietat y que també podrem utilitzar, aquesta en talla XS.


Parlem i parlem i parlem, son dues persones encantadores, però repeteixo, encantadores, impossible no entendre's amb ells. Amabilitat i més amabilitat, els hi exposo el mateix que us he exposat fins a aquest punt, sortim a fora, després de parlar de les bikes, de les Turner i decidim sortir a fora a veure com funciona el sistema DW-Link de les Turner, cerquem un tema, primer que puguis pedalar dret i no es mogui, dos,  que la transició a suspensionar sigui.

Baixem de les bikes, la Betty té molt bona sensació, cal pensar que no és cap test, anem de paisà, sí que els tres cerquem el mateix, els tres estem fent la transició a 29" i SS.

No poso més opinions, sobre les bikes rodant,  perquè portem una setmana amb la 5 Spot i a partir de demà sortirà a rodar la Sultan. La Flux estic estudiant com sortirà vestida. Vull dir que ja anirem posant crònica de cada una d'elles.

Decidim marxar a dinar i tornar després per decidir què fer.

De 5 Spot la bike que en Colorado perseguia.




L'impacte visual, va ser important, tantes Turner juntes, poder pujar-hi, quedes com aturat, sí ja ho sé venim del Roc, ho hem vist tot pel que fa referència a propostes de test, però en cap cas Turners de test, hauríem d'anar a l'Interbike o al Sea Otter 2011, per poder gaudir de quelcom similar.


Durant el dinar, ni la Betty ni en Colorado estan per la labor, no estan en cap cas motivats.

Tornem a Fattire-Bikes, ens perdem acabem amb la Guardia Civil que ens vol fer bufar i finalment ens indiquen com anar a on volem anar i deixem el tema bufar per al propera vegada, més que amables.

Tornem a ser a Fattire-Bikes, parlem amb en Sergio i la seva companya, la meva posició és que no comprarem cap quadre perquè el preu de promoció és tan i tan bo, que fa mal, i insistim amb que serà en una altra ocasió que ens emportarem una Turner o dues o tres cap a casa però no a aquest preu.

I que el dia que ho fem no serà en cap cas aprofitant aquesta situació amb un 40 o un 50% de dte. d'un petit equip de dues persones amb tantes il.lusions per un projecte, en cap cas.

A partir d'aquí parlem i parlem i parlem, molt i molt i  molt sempre de temes interessants, complexes també certament i a les nou de la nit marxem amb la 5 Spot de test cap a casa.


El dilluns les Turner del 2010, que són les mateixes que les del 2011, excepte la pipa que serà cònica i un pas de cable que serà diferent pel seu pas pel basculant ja no estan d'oferta al 40-50% de dte.

No hem comprat cap bike a aquest preu super baix, però ha compensat, hem fet dos amistats a Fattire-Bikes, de ben segur.

Aquesta un dia serà a casa, de totes per a mi la bike entre totes les Turner, pel concepte, pel no color, el Works, seria la meva i també la d'en Colorado, oi que sí? Però cal ser a on has de ser i la conversa la situació calia d'aquest esforç i de fet va ser, ha estat, un plaer.


Una petita joia, preciosa.


El dijous les dues Turner, la Flux i al Sultan ja són a casa.

I avui en Colorado ja té a casa seva i amb ella està rodant la 5 Spot  i a partir de demà la Sultan. Un cop muntada la Flux també marxarà cap a Sagrada Família  a gaudir dels corriols de la zona d'en Colorado del seu paradís particular del MTB.

Dies molt emocionants, molt. una setmana la de la visita a BiciOci i la de Fattires-Bikes senzillament sensacionals, perquè sí, perquè parlem de bikes, bikes i més bikes, refredat com estava poc he pogut pedalar des de fa 10 dies, però a partir de demà s'obre la beda, la Vicious The Motivator SS és a baix, a punt, el meu Drac està més que descansat, dorm cada nit a 15,5 ºC i si baixo ara, d'aquí a uns minuts ens mirarem i ens direm sense pronunciar ni un sol mot, que són un sol conjunt no dos, una bike un genet, és a on sóc.

Fattire-Bikes, COMING SOON.

Als propers dies aniré posant la crònica de què ha de passar, què ha de ser, que jo avui no ho sé, nosaltres al Blog som uns genets apassionats de la bike.

Turner, Fattire-bikes un importador de bikes amb moltes ganes de fer, nosaltres com ja vaig exposar fa res, sempre mirem d'ajudar, surti bé o no, sempre la intenció és aquesta, sempre.

Dies de mtb, i demà, no puc deixar de dir-ho entenc que ja estaré bé per sortir a carenar amb el meu Drac.

Des del Mirador del Drac.

MTB, MTB, MTB.

dissabte, de gener 29, 2011

Nou mètode antirrobatori

Axalko, bicis de fusta...perque no?

Axalko és una petita empresa vasca dedicada a la fabricació de cuadros de carretera utilitzant la fusta com a únic material per a la seva construcció.

Diumenge,el dia del "senyor"

Acabo de dormir tan profundament una vecaina que tal i com m' he llevat he començat a "vestir-me de romà" convençut que era diumenge (el día del senyor) i com a bon fidel que sóc, havia d'anar a "predicar"!

divendres, de gener 28, 2011

BiciOci especialistes vs Chain Reaction especialistes.

Cal pensar que les visites inicialment, com la de Chain Reaction al seu dia, venen motivades per una necessitat, a BiciOci per veure la Pivot 429, a Chain per comprar l'equip d'hivern, no per analitzar el sector de la bike.

Sí, que després de veure temes de feina ben feta tens ganes de posar opinió sobre el que has vist, però també cal dir que quan ho penses ja és passades unes hores després i això fa que detalls quedin, no molts, pel camí.

Un matí on en Colorado m'exposa que l'única Pivot 429 a Catalunya és a casa dels senyors de la botiga BiciOci.

"Hi anem junts?" em proposa en Colorado, i així ho fem.

Sempre és molt emocionant anar a una botiga de bikes amb en Colorado, la que sigui i a BiciOci pel sol fet de ser a Salt encara més, pel sol fet de sentir a parlar als darrers mesos per part d'en Colorado de que era la botiga de referència pel que fa a Pivot i per la passió,  des de que el Chris Cocalis va fundar la marca, per part d'en Colorado va fer que per a mi les hores prèvies a que en Colorado passés a recollir-me fos un festival, però un festival.

Anant cap a Salt sempre, sempre, sempre parlant de bikes, bikes i més bikes. De la propera 29" i SS, de l'equipament, de la 429, dels pneumàtics, dels conflictius pneumàtics Tubeless de 29", bé de temes que a casa són els temes de conversa sempre i evidentment també amb en Colorado, de fet els temes ho són, aquests perquè molts, no diré tots però sí molts oberts per en Colorado.

Salt un territori curiós, un casc antic preciós.


Una entrada a BiciOci com poques, una primera persona ens rep, amb una amabilitat que ja va fer que la resta de la jornada ens oblidéssim que estàvem a una botiga de bikes, per gaudir de ser entre bikers.

Uns sis metres després el primer impacte la Pivot 429, muntada amb un gust exquisit i per la conversa amb en Narcís el seu propietari i mecànic de la botiga, molts anys entre dues rodes, més encara, muntada component a component en base a un criteri personal d'utilització.

La conversa amb en Narcís un plaer, per com tracte el tema de la informació, pausat, prudent, directe però, sempre informant, informant i informant, sense interrupcions de trucades o d'altres clients, centrat en la conversa concreta de cada tema amb nosaltres.

Mentre parlem amb en Narcís fa una trucada i parla amb una persona a l´altre costat del telèfon, i en penjar ens diu que portaran una Niner de cromo perquè la veiem, jo em quedo aturat, amb menys de cinc minuts dues  29", una doble, una rígida de carboni i ja ve en camí la de cromo semi-rígida.


Una estona després en David membre junt amb en Narcís del BiciOci, ens treu la seva bike, també de 29", què podem dir, tant o més curiosa que la 429, vull dir que són les dues de cop un impacte de dimensions importants, pel fet de que jo surto poc de casa i fer-ho i coincidir amb aquest dos tipus de bikes i les dues de 29", una doble i l'altra 100% rígida fa que encara et sentis més entre apassionats de la bike, encara més. No són dues bikes de dos clients, són les seves dues bikes.


Després de gaudir i gaudir de la Pivot 429 sempre sota l'atenta atenció d'en Narcís, passem a mans d'en David, comentem la seva bike, components i directes al tema, pneumàtics, "què tens pensat amb els pneumàtics per a poder rodar millor i més segur amb la rígida 100%?" li comentem, la contesta és clara,  ell va bé amb convencionals i molt bé, però coincidim amb que hi ha un punt, un punt on hi ha aquell patiment, en diem els tres "aiaiai".

Aquest punt, aquesta coincidència entre  els tres,  obra la porta a un univers, en David vol muntar una 29" de cromo, parlem de si 2x9, 1x9, o SS, i després d'una estona pactem, està clar, un cop en Colorado tingui la seva 29" i SS, en David té el circuit ideal per rodar els tres amb les 29" i SS, i així quedem.

La sintonia entre en Narcís en primer terme i amb en David després,  és del 100%, com pot ser?


Aquest pneumàtics són en opinió d'en David un conjunt que funciona.


Una estona després arriba  la Niner de Cromo. Com la meva però no en SS ni amb forquilla rígida, certament, però quan rodes amb una bike única tens una mica d'enyorança de coincidir amb un homòleg, no molta certament.


Les propostes de conjunts de Niner són atractives i això ha fet que Niner posi remei a molt dubtes de compra per al manca d'oferta al mercat de rodes, pneumàtics i forquilla.

Fins avui pel que no sé, per l'absència de males noticies, una bona distribució la de l'importador de la marca Niner, servicials, formals, atents, directes i amb un producte definit, bikes de sèrie amb un petit valor afegit diferenciador, són totes de 29".


Això a mi em deixa parat. Pedro's, productes Pedro's.


Després de parlar amb en David fins a quarts de vuit, en Colorado es queda amb ell i jo amb en Narcís, parlem i parlem del muntatge de la 429, de la relació un pel llarga del 36x22, de les possibilitats, creuem comentaris entre els quatre de com muntar la SS d'en David, que emocionant. Comentem el tema de quines bieles portarà, i finalment després d'estona i estona de debati de 29" i més 29" i més 29", són les nou de la nit, marxem, sortim i sortim aturats, una mica desconcertats, emocionats, perquè no, hem estat a una botiga on el tracte personalitzat és el punt fort, on el producte minoritari avui, és el producte a comercialitzar, on el preu no és pilar, les Niner són cares, les Pivot també, però el funcionament de les Pivot és impecable, el de les Niner rígides també, de les primeres perquè el sr. Cocalis en sap un estona llarga de fer bikes dobles, de les segones, perquè la geometria de les Niner és una de les millors, per no dir la millor entre les 29" del mercat.

Preus elevats de les teves bikes vers d'altres bikes de les altres botigues, pel fet de que el producte té un valor afegit,  poc producte exposat, fora de les bikes de les dues marques i no moltes sí suficients, un espai petit, aleshores perquè ens hi hem sentit tan i tan bé, està clar oi, perquè el valor d'aquest establiment no són els seus productes que també, si no els protagonistes d'aquest projecte, el sr. Narcís i el sr. David.

Dos apassionats de la bike.

BiciOci avui té clar què vol vendre, atenció personalitzada al client, a qui vol vendre, al client que valori aquest punt fort, i es dedica en cos i ànima a fer-ho.

Estructura petita, costos ajustats, gestionar sempre la defensa del marge, del preu final, tenir clar que no vas a preu més baix i atenció al client impecable, són un blindatge al que equivocadament, però molt, el mercat tradicional en diu "el problema Chain".

Petits establiments especialitzats, Chain si sou això, especialistes, no és un problema, és un aliat, el millor, una empresa que cerca donar el millor servei al client per internet, el millor, que no hi entén de competències,  sí del què vol fer i com ho vol fer.

Vosaltres les botigues especialitzades, que teniu clar que voleu donar el millor servei, que el vostre punt fort és aquest el contacte directe amb el client, que no voleu estar tot el dia pendents de si "em fas un 10%, un 15% o un 20%", que teniu clar qui, el client que valora el vostre servei, el com, sou la versió Chain però en el canal de venda no per internet si no en el tracte directe al client.

De fet el problema de les botigues o la dificultat,  està en adonar-se que si tens vocació de servei en primer terme i tens clar quin producte i per quin client, ets a la mateixa banda que Chain Reaction Cycles, si no tens clar això les dificultats vindran segur, perquè ja no Chain, si no la botiga propera que sí que ho tingui clar et guanyarà la partida i no oblidem que és una partida, que no saps mai quan té el seu final, sí que si ho fas bé aquest estarà més lluny, de ben segur.

Agraïts a BiciOci per l'atenció que ens va dispensar.

Concretarem tal com hem comentat a BiciOci amb en David i posteriorment a aquest espai amb en Narcís, la sortida en primer terme o a l'inrevés de la Pivot 429 vs Turner Sultan i de les tres bikes en SS i 29", la Niner d'en David de cromo, la de titani d'en Colorado i la meva Vicious de cromo.

Sortides que les esmento i que ja fa que pensi preparació de les bikes, equipaments, bé cada detall per a poder gaudir al màxim de la jornada.

MTB, MTB, MTB.

Com funciona una suspensió?

Us deixo aquest link gràcies el qual podreu veure mitjançant una animació com funciona la suspensió del darrera de moltes dobles (concretament 61 models diferents)

Molt, molt interesant!

Link

Jo de gran vull ser com ells

No sempre es baixa, sovint per baixar abans has d´haver pujat, pero fer-ho com ho fan ells i amb les bicis amb les que ho fan...doble mérit!

P.D: com m´agraden les Nicolai!


More Mountain Biking Videos


More Mountain Biking Videos

Parlee, cuadros de carbono fets a mà

Parlee, una de les poques marques que ofereix la posibilitat de costumitzar un cuadro de carbono de carretera...fet a mà "of course"!

Son caríssimes!!!

Moots SnowBike



Aquesta es la bici per conquerir...Manresa...jajaja

Life Cycles

This is a stunning Movie!

Life Cycles full from Raz0r` on Vimeo.

dijous, de gener 27, 2011

Marcel Zamora...tot un campió


Marcel Zamora, tot un crack de l´esport, i abans de res, un gran amic.
Cinc vegades  guanyador de l´IronMan de Niza (2006-2007-2008-2009-2010), i l´Embrunman (l´IronMan més dur del mon) 2009-2010 entre moltes d´altres probes.

No us perdeu aquest video que va fer TV3 sobre ell...posa els pels de punta!

Dues joies

29er vs 26", Alumini vs Titani, Rancho Cordova vs Steamboat Springs, California vs Colorado.

Aquest matí, dues joies Made in Usa sota la pluja. Materials diferents, diàmetres de roda diferents, procedéncies diferents.

Moots i Ventana Bikes


Sultan 29" & Flux 26".

Demà si tot va com ha d'anar a casa serà un festival.

Ens han confirmat des de Fattire-Bikes que la Turner Sultan i la Flux ja venen cap a casa.

Demà a les 9 del matí tindré l'Air, això vol dir el que he esmentat, que demà serà si tot va vom ha d'anar, un festival entre festivals.

Colorado, com portes els nervis, 5 Spot, Flux, Sultan, poc mès puc demanar, som dijous, fa just quatre dies veniem de Toledo.

Turner una marca mítica.

Turner, entre moltes marques elitistes, és la que demà ha de passar per sota de l'arcada de casa.

No recordo tantes expectatives des de que va venir per primera vegada la Maverick ML-7.

Bé sí, la Ibis uns marca que crec recordar que encara fa bikes, però aquesta és una història tipus Auschwitz, vull dir que cal tenir memòria històrica per evitar de repetir una desfeta com la de la Mojo, que va ser com molt bé diu el nom un "bany"

Ara Turner, mateix sistema DW-Link, diferents origens, Turner fabricada a USA per un bon fabricant, en aquest cas ells mateixos, Ibis fabricada a Àssia per una patada de fàbrica.

Ara però a priori tinc moltes ganes de veure la Sultan, de tenir a casa la Flux, que si bé és cert que a Toledo la vaig tenir a les mans, ara a casa tot és diferent.

Un nou tram, de ben segur.

Que sigui breu o no, aquesta és la incògnita ara.

Demà serà molt emocionant, com divendres, com dissabte, com diumenge, perquè posar-les a punt, preparar la crònica del viatge, de les bikes, serà un bon punt de partida.

No vull deixar de banda que abans de la crònica de Turner, de les seves bikes, vull posar la crònica del BiciOci on les Pivot i les Niner són les marques bandera d'aquest establiment.

Crec que no puc tancar els ulls entre tantes emocions.

Mtb, MTB, mtB.

dimecres, de gener 26, 2011

Yeti Big Top 29er


Even some of the most ardent full-suspension fans like to ride a hardtail from time to time, and a lot of riders have noticed that the best 29er hardtails are easier to ride than the best 26ers. Yeti’s Big Top turned out to be one of the very best 29ers we’ve tested.
Its bump-eating efficiency, amazing stability and easy rolling rhythm instil confidence that can be translated into extra speed. Handling is constantly superb and dead neutral in all the best possible ways. The very best 29ers, and this is certainly among them, forgive rider error far more readily than 26ers, which is very appealing.

The feel: Displays superbly practical trail manners
We went for a frame rather than a full build so that we could use the Big Top as a rack for different forks and bits. It felt at its best with a 100mm-travel fork, although a 120mm-travel fork set soft maintained the neutral handling feel.

We were also amazed how forgiving the Yeti felt with a rigid fork; we tried it with Salsa’s £70 Cromoto fork and big profile tyres. The 12in bottom bracket height is a limiting factor, causing occasional pedal strikes on technical terrain, but we quickly got used to that and the low centre of gravity boosts stability.

The biggest compliment paid to the Yeti was by a tester who hadn’t realized it was a big wheeler. He asked: “What is it that makes it roll so well?” That’s the essence of the best 29ers. Initially, the bigger gear ratios and smoother roll on rough ground often make you feel as if you’re slower than you would be on a 26er.

But on a bike like the Big Top you soon realise you’re carrying speed better over rough ground, and braking less through the corners, to a point where you can leave other riders behind on sections of trail where you used to struggle.

Frame: Oozes must-have status and desirability
A tapered head tube and removable ISCG mount on the bottom bracket imply that the Big Top is meant for more than just gentle cross-country use. Despite the carbon composite rear triangle and custom butted aluminium tubes, including a scandium down tube, our frame weighed a sensibly middleweight 1986g (4.4lb).

It’s obviously designed to bolster Yeti’s reputation for building perfect tools for the job, with future proofing in mind. The reinforced head tube is embellished with the classy Yeti badge and our frame came with Chris King’s reducer lower headset race so we could plug in a 1.125in fork.
Yeti ‘chip’ dropouts are offered in standard 135mm, 142mm (for a 12mm through-axle) or adjustable singlespeed compatible versions. The front mech is direct mount only, with a tidy cover plate to blank it if you run a single ring. Bolt-on guides take winter- proof full outer cabling to the gears and there are two sets of bottle cage bosses.

Article: http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes/mountain/product/big-top-29er-frame-11-42655

Alguns de vosaltres i heu estat, pero amb bici?

Si visitar les Illes Balears amb cotxe és maco, fer-ho amb bici a la primavera es espectacular. Us ho recomano!

Turner Sultan.

Ja és curiós que finalment sigui la Turner Sultan, la que ara fa uns mesos era la competidora a l'opció Tallboy, la que vindrà a casa.

Una bike que al seu dia es va proposar a aquest espai, de fet va ser proposada per qui tenia una de les millors bikes del mercat, el tema al seu dia era clar, prioritari el pes. Quan rodes amb bikes de doble suspensió de roda 26" tot el que estigui per sobre dels 10,5 Kg. ho consideravem pesat.

Avui venint de la Vicious, 29" i SS, el tema del pes ha donat pas, a la recerca de no sé exactament el què, millor dit, ha donat pas a escoltar i sumar-me a les propostes d'interès.

La Turner Sultan és una d'elles, una de les propostes d'interès, que als propers dies entrarà per la porta de casa.

Val a dir que després de veure la 5 Spot, la Flux, ara poder gaudir de la Sultan té un punt extrem.

Turner Sultan, hores i serà a casa.

Són dies de moltes novetats, de fet el 2011 serà un any de novetats constants, els darrers dies del 2010 ja ho han estat, els primers del 2011, què puc dir, bé sí que les sorpreses de bikes, de temes de bikes, de notícies de bikes, de temes i mes temes tots relacionats directa o indirectament amb les bikes estan a l'ordre del dia a casa.

L'arribada amb la Turner 5 Spot des de Toledo, de somni, la propera arribada de la Turner Sultan crec que tots els que sotiu a pedalar i que seguiu aquest espai, que compartiu en major o menor grau el que aportem a aquest espai, podeu ara gaudir del que tinc com a sensació vers l'arribada d'aquesta joia del mtb.

Ho dic perquè si bé també és veritat que el nivell diu que tots ja anem passats de voltes pel que fa a bikes, per les que tenim, teniu, tenen, sí que encara podeu recordar el què és aquest instant.

Un gran dia qua va venir diumenge la 5 Spot cap a casa, un gran dia el que serà l'arribada de la Sultan, un gran dia el que serà l'arribada de la Turner Flux a casa.


M'he oblidat d'esmentar que agafada de la ma, amb la Sultan també hi vindrà una Turner Flux.

És que tres bikes com aquestes han d'estar a un mateix espai.

La Vicious haurà de pensar que cal ser hospitalari amb les noves arribades, 5 Spot, Sultan i Flux.

Coming soon.

Un gran dia el que amb en Colorado viurem des del Mirador del Drac, on tres Dracs d'escames verdes, restaran junts per fer un dels millors vols, entre carenes, entre turons, a terra Colorado o a terra d'Homes del Montseny.

Cerdanya, Montseny, tres Dracs, tres genets, a una aventura coneguda, creuar les nostres terres amb tres Dracs de referència, Sultan, 5 Spot i Flux.

Mtb, MTb, MTB.

dimarts, de gener 25, 2011

Una visita a la fabrica de Yeti

Yeti Factory Tour from Camilo Sanchez on Vimeo.


En l´actualitat pocs models es fabriquen en aquesta petita fàbrica. Ara, gairebé tots els models (com passa amb la majoria de marques) son Made in Taiwan.

L´any ´98 en arribar, un dels treballadors en dir-li que era de Barcelona, em va dir: "tenim un corredor de descens que és espanyol...no sé si el coneixeràs...es diu Tomàs Misser".

Al costat d´aquesta petita fàbrica hi havia la fàbrica de "Bula", una marca dedicada a fer les cintes de cap que portàven corredors il.lustres de l´època com Greg Herbold.

...QUINS TEMPS!

Comedy Crash Test Dummy!

If you cant laugh at yourself who can you laugh at

....and yes this was all the same day :-o

La setmana dels barbuts, setmana d'esternuts

Tot i que la setmana dels barbuts, Sant Pau Ermità - Sant Maure Abat i Sant Antoni Abat, va ser la setmana passada, aquesta n'estem patint les conseqüències.



Aquest matí, quan més m'allunyava del Maresme, més s'enfilava el número de temperatura "siempre negativo"


Abans de la visita a CRC, l'excusa per no pedalar era que no tenia equipament d'hivern.

Tornant de CRC, no hi havia excusa, la salut és el primer, una setmana enllitada, i després recuperar-me.

I ara, el meu equip d'hivern per estrenar, moltes ganes de pedalar, i el pitjor de tot el meu company de ruta, està com jo fa tres setmanes enrere.

Un bon sol, però la sensació, real, de fred és, per a mi, inhumana.

Quin hivern tan llarg, sort que mentre arriba el moment de pedalar l'activitat bikera a casa no para, la última la visita aquest cap de setmana a Toledo, per veure unes autèntiques joies "hand made" americanes, TURNER, realment precioses, espero impacient la crònica d'en Marçal, d'aquesta visita.

Temes pendents: Crònica visita a BiciOci i a Fattire-Bikes.

És que són dues experiències de les que cal de manera ponderada i responsable fer una exposició de quina és la meva visió passades les hores.

He de dir que amb l'Iphone prefereixo posposar la crònica.

Sí que amb ell puc posar petites intervencions però en cap cas una crònica seriosa i detallada com requereix BiciOci i Fattire-Bikes.

Sempre penso per defecte que si penso que ha de ser així i les circumstàncies marquen el mateix, millor seguir aquest bon vent, que fa que la ruta sigui la que ha de ser.

Ahir en Colorado va fer la primera presa de contacte amb la 5 Spot, un primer contacte curiós, motivador pel fet que la bike no va com ha d'anar, en cap cas, però un primer contacte és això, caldrà agafar aquesta petita joia desmuntar-la tota, ajustar-la i fer el que cal fer com és rodar amb ella i veure a on són les Turner del XXI.

Mtb, MTb, MTB.

Sempre cal sumar, sumar i sumar, oi que sí?

dilluns, de gener 24, 2011

Julie Furtado & John Tomac "BEST MTB RIDERS"



Durant la curta història del nostre sport (sport per alguns, manera de viure i entendre la vida per a alguns altres) hi ha hagut molt bons corredors de MTB, pero cap com ells. Han estat els més complerts. Descens? Rally?...ho guanyaven tot.

Malahuradament els corredors s´han especialitzat i aquesta categoría no existeix. Anne Caroline Chausson ha estat sens dubte la millor corredora de les descens de la història, pero seria capaç de guanyar també una cursa de rally?


Ells si!




Vaig tenir la oportunitat de veure´ls en directe l´any 93 a Can Bordoi (Llinars del Vallés) a la Grundig...quin espectacle!

Un altre saltarín

Paris Mountain

Dear Genets,

Today we decided to spend the day at Paris Mountain, after the snow storm, the lower areas were slightly muddy, but other than that, the conditions were perfect, good adherence to ride. It was nice, a lot of riders, and most of them with 29" !!!!

I saw a Niner Air9, three Specialized 29"...and I will talk in another entry about this, about the quantity of "freak" people I can see doing MTB in this country...

Again, a small video...enjoy !!!!


My Treks new braking system

Today was one of those days that I just laughed at the conditions.

Riding in this today was not easy. As you can see from the photo below sometimes I didnt even have a bike.
This was one of several crashes. Nothing serious nice soft landings..

Dia de converses.

Avui portem tot el dia de converses de bikes, bikes i més bikes.

Estic madurant la visita encara a BiciOci, intentant digerir les sensacions, que ja hem anat i tornat de la visita que dissabte al matí havia de ser i avui ja ha estat.

Dies de moltes novetats, novetats que vull deixar reposar.

La visita a l'importador de Turner ha estat el que en podriem dir una jornada interessant, això, sí, interessant.

Pel fet de que cal fer-ho bé, exposar de forma reflexiva les sensacions dels darrers dies, pel fet de que necessito l'eina per fer-ho, l'Air, tot suma a deixar reposar el que ha estat l'aventura del les darreres jornades, Salt, Toledo.

Encara xafat de la jornada nocturna de la VW d'ahir.

Deixaré que tot segueixi el seu curs, pels motius ja esmentats, i així garantim que les properes hores siguin encara més interesants.

Mtb, mtB, mtb.

divendres, de gener 21, 2011

Turner day.

És el que ha de ser demà.

Un dia Turner, el dia Turner.

Ara tot es veu llunyà, demà no serà així, pel fet de que a cada quilòmetre que passi estarem més propers a poder gaudir de ser entre aquestes joies del MTB.

El refredat de mentre s'ha quedat a casa, un punt que m'inquieta, però la possibilitat d'una aventura com la de demà fa que ara per ara tot passi a segon terme.

Demà Turner demo day, és a on som, mtb, mtb, mtb.

5 Spot, 5 Spot, 5 Spot.

Per si anem a Alaska...o tornem a anar a Manresa

Bé, a Toledo també ens aniría bé!

AirTurner.

Fet, anem a veure en directe les Turner.

Flux, 5 Spot.

Preparem el viatge, una mini aventura, o no.

Una marca de culte, per a uns genets que cerquem Dracs, o no.

Ara som a sender 29" i SS, per què aquest viatge si no són 29" ni SS?, senzill, planer, per qui i com ens fa la proposta, per res més.

Perquè suma i suma i suma a un recorregut sensacional, divertit, prudent, sí prudent, perquè al punt on som comprar aquestes bikes sense poder veure-les en directe sí que seria agoserat, perquè a casa respirem 29" si és SS i respirarem 26" si l'entorn s'allunya d'elles, o no.

Ruta a Toledo, a veure les Turner, models, colors, talles.

Ganes de parlar de bikes, bikes i més bikes i perquè no quedar-nos-hi a dormir i sortir a provar les Turner l'endemà al matí, aquesta és la millor proposta, de ben segur.

MTB,MTB,MTB.

I després crònica al The Great Escape MTB.

Turner-2a.Part




dijous, de gener 20, 2011

Turner.

Fent feina per Ainsa 2011, crec , és que en Colorado ja sembla el Primer Ministre, vull dir que em porta per on vol.

És que demà en Colorado em confirmarà si anem a buscar dues Turner a Toledo.

O bé una 5 Spot i una Flux o una sola 5 Spot o dues d'aquesta darrera.

Però per fer-ho com amb la Vicious, toca anar-hi.

No podem fer aquest pas sense fer el què cal fer.

MTB, MTB, MTB.

Estic entusiasmat de poder coneixer en persona a l'importador de Turner, el perquè és innocent, també.

Go Pro HD CAVEHILL video edit

I have not been riding since the Adventure race as I have been sick. Sickness = Bordom = spending money on a new computer = video editing software.

The software I used for this clip is Windows Movie Maker. I am getting Sony Vegas Pro soon for proper editing.

Here is a clip dedicated to all at thegreateascapemtb. Most of this you have seen already but this has been stiched and a sound track added. Enjoy!!!!

dimecres, de gener 19, 2011

Colorado-Pivot 429.

És el que anirem a fer avui.


 http://www.socaltrailriders.org/forum/market-place/33720-feeler-pivot-march-429-red-size-large.html

En Colorado té concertada una visita al BiciOci de Salt per anara a veure al Pivot 429.

I això és que tindrem entre mans aquesta tarda.

Jo estic xafat, no molt, però el refredat fa el seu camí.

D'aquí a unes hores camí de Girona. Qui em diria a mi que avui aquesta seria la proposta de la tarda, en Colorado és molt Colorado.

Una Pivot 429 és una bike difícil de poder veure, jo personalment no hi tinc d'entrada cap especial devoció, però en Colorado sí, ara ja fa uns anys, pocs que en Colorado des dels inicis de Pivot que les segueix amb molt d'interès i jo pel sol fet de que ell hi tingui tant d'interès ja em desperta la curiositat.


 http://www.ridemonkey.com/forums/showthread.php?t=210753

Surt el sol, que també està bé, veure una Girona amb color o en ser-hi els tons d'aquests seran apagats?

Dies de transició, com tots, o dies de grans novetats, els dies, els propers ens ho diran, per sort, en el meu cas, no cal fer res, únicament esperar, mirar, i veure si aquests venen o si pel contrari decideixen seguir d'altres camins.

El que deia a una darrera intervenció, que bé poder mirar i restar quiet, que bé poder restar quiet i mirar.

Avui no diré MTB, MTB, MTB, però sí, 429, 429, 429.

dimarts, de gener 18, 2011

Home del Montseny?

És evident que el fet de sortir amb el pulsòmetre obliga i molt. Per una banda a cuidar-se, pel que fa a ritme de pulsacions i també pel que fa a haver d'enfrontar-se sempre a unes realitats sobre uns aspectes, com són, distàncies, la mitja,  desnivell acumulat,  què fa que cada sortida digui què s'ha fet i què no s'ha fet.

40 Km. per sota dels 1.200 m. +.

Una sortida molt lluny dels 100 Km. molt més encara del 3.000 m. +. Oi que sí?

Ara passats dos dies veig que que caldrà sortir més, però no serà als propers dies, que sí seran de repòs, pel refredat que ahir va començar el seu procés.

Em comenta en Colorado que porta vint dies sense agafar la bike, no passarà res si no ho faig durant una setmana, oi que no?

Són dies de sortides esporàdiques de bikes, no continuades en cap cas.

La ruta de diumenge, què en puc dir, remarcable va ser una baixada a Olzinelles des de Can Mora, no exactament però sí més o menys, per uns corriols de baixada de just dos pams. Perfectes per sentir-se un bon baixador sense ser-ho.

Equipat de tardor, amb jaqueta Gore i guants d'hivern a primera hora i la resta del matí sense la jaqueta i amb guants d'estiu.

Menjar, una botifarra amb pa torrat, gasosa i un cafè amb llet al Santuari del Corredor, aigua, un bidó de 750 ml.

Eines les de sempre, sense esprai d'escuma.

La propera d'aquí a uns dies, després del refredat.

La resta del dia mirant d'esgarrapar minuts al temps, compartint amb qui per natura menys en té, inoblidable, necessari, desitjat.

Sempre equipat de bike, fins a quarts d'onze de la nit.

MTB, MTb, Mtb.

Ibis...QUINS COLLONS!


Aquest es un fragment de l´article sobre la Ibis Mojo SL a la revista Bike d´aquest mes:

"Desde Ibis nos han llegado a asegurar que de los miles de Mojos que han fabricado durante estos años, los cuadros que han dado problemas de roturas se cuentan con los dedos de una mano".

Una cosa està clara, la gent de Ibis  a més de no saber fabricar bicis, no sap sumar.

A mi em falten dits...i mans!

Alguns diràn que les Mojo SL no es trenquen. Como diria el gran Mikimoto "digueu-me agoserat" pero jo: "si no lo veo no lo creo".

Així que ja ho sabeu, si voleu fer-me cnviar d´opinior haurem de quedar!

dilluns, de gener 17, 2011

After the Storm

Hard days in SC,

The snow storm on Monday last week left a completely white countryside, but worst of all that weather change was the freezing rain just after the storm, that convert all the roads in an icy ring where was just impossible to ride.

Some days later, the roads are almost all in god conditions, but the snow is still visible on the sides. I decided to go outside with Alba, and tried to do some footage, hope you will enjoy.

From SC, Xavi Paricio

Vicious The Motivator.


http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=59655&cat=

La meva talla, un preu considerable, una marca a casa avui per avui de referència, quina bike, quina forquilla, no la de 438 mm. jo diria de 470-480, l'equivalent a 100 mm.

Mtb, MTb, MTB.

diumenge, de gener 16, 2011

The Bull Raid 12 Hour MTB race (Video)

Here is a video from the 12 hour race I took part in last year. Have a look for me at 1:20 and 3:04 What memories. I cant wait to take part again this year.

Entry is open for this years event. Anyone in Ireland on Saturday 6th August 2011 why not give it ago. More info on the 12 hour Bull raid website Here


dissabte, de gener 15, 2011

Cielo.


http://www.singlespeed.at/wp-content/uploads/2010/09/p9010875.jpg

Per a mi com Voodoo és Colorado, Cielo és també Colorado, oi que sí?

Pel cami vell.

És que avui hem fet sortida pels senders de sempre, i quins corriols.

Una sortida divertida, dos bikers entre senders, unes quatre hores a dalt de la bike.

El ritme a les zones planeres, fins i tot de baixada, tranquil, parlant, comentant temes de bikes i més bikes, a les pujades més verticals del 24% ja no, a l'inrevés, un silenci imponent.

Quina sortida més emblemàtica, entre corriols tot el matí, per fer una tornada suau i recuperadora de forces.

Les bikes, la Lapierre fa un soroll molest i la Vicious bé, les pastilles no les he canviat aquest matí a primera hora perquè un cop desmuntades estaven bé.

Quilòmetres, per sota de 40, amb un desnivell per sota dels 800 m. +.

Equipats de tardor.

Per menjar, una magdalena de xocolata, dos cafès amb llet i un entrepà de fuet. Aigua, un bidó de 750 ml.

Eines les de sempre, sense esprai d'escuma.

Un dia de MTB, un bon dia de MTB.

Demà podria fer sortida en solitari, des de primera hora del matí fins a darrera hora, amb la caiguda del sol.

Tinc les llums a punt, la bike també amb l'EBB Phil Wood muntada. Sí, ja ho sé, ja era hora.






També tinc una proposta per sortir amb un grup d'homes del Montseny, però el seu ritme serà de tornar a les dues i no sé jo si després de la sortida d'avui estic per la labor d'anar-hi.

MTB, MTB, MTB.

GT?


http://www.singlespeed.at/?attachment_id=2160

Què no pot ser?


http://www.singlespeed.at/?attachment_id=2266

Voodoo D-Jab.

La bike per excel.lència d'en Colorado.


http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes/mountain/product/d-jab-08--30986

El que no en tenia coneixement és de que la seva geometria ara fos UK, vull dir per a forquilles de 140 mm.

Això vol dir que és una opció UK?

Niner S.I.R 9.



http://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes/mountain/product/sir-09-33816

Una bike curiosa, de ben segur que funciona i molt bé.

A la primera imatge amb forquilla rígida a la segona amb una Rock Shox Reba, les dues opcions més que vàlides.

Jo avui per avui segueixo amb el concepte 100% rígida, mtB, mTB, MTB.

Un bon spot (Nissan+Cove Bikes)

Santa Cruz Hardtail 29".



http://www.pinkbike.com/news/santa-cruz-carbon-29-hardtail-2011.html

Ja fa uns dies, setmanes que en Colorado em va enviar això, jo no la veig, però sí que és cert que Santa Cruz com a marca té uns punts forts a casa, o tenia no ho sé.

MTB, MTB, MTB.

divendres, de gener 14, 2011

El temps.

És que demà la previsió del temps és per anar equipat de tardor.

Tornaré a obrir la caixa amb els equipaments de tardor, perquè el d'hivern amb aquesta temperatura seria un error.

El Miki m'ha proposat, "sortida per poder parlar, parlar i parlar" i és el que serà demà, una sortida anti-home GT, és broma, o no, és que l'home GT té un molt bon ritme de pedalada, el miki també i jo és que m'aturo molt a tot arreu, però i per què no? si no ens espera ningú.

La bike a punt, he de substituir encara  les pastilles de fre, ho faré a primera hora. La resta de 7/10. Però ja està més que bé.

Un detall, Colorado si la teva bike segueix així, vull dir sense venir, haurem de decidir què fer amb el tema pneumàtics perquè els meus d'aquí a res ja estaran morts i ja no tindràs els meus dos Pythons nous, avui al forat de l'estanteria nous a estrenar, per la teva 29" i SS. Això sí, si ve d'aquí a pocs dies sí seran per tu.

Demà serà un bon dia de bike, mtB, mTB, MTB.

M'han proposat per sortir demà uns PROS, de fet m'han proposat de venir amb nosaltres, però el plan l'han trobat molt light, no vindran. Serà però diumenge que volen que hi vagi, veure'm.

Cal tenir clar que demà sortiré amb el biker de la imatge.


Una imatge que diu molt d'on veníem, oi que sí?

Form Cycles.

Una bona bike, tant que em costa de veure que una bike com aquesta sigui, com sona.


I mira si és, que un biker la té i la la posa a la venda, i el preu?, el que ja he dit, que bé poder gaudir d'aquestes joies del MTB!!!


Entre somnis de bikes, entre bikers.


 http://classifieds.mtbr.com/showproduct.php?product=59542&cat=