Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 30, 2009

Secció de mecànica

Hola companys,
He pensat que aquest blog també hauria de tenir una secció per resoldre o comentar problemes mecànics de les nostres montures, i passo molt rapidament a descriure dos problemes resolts en les meves montures:
La Ibis , despres de la temporada d'estiu a Cadaqués presentaba un soroll ben clar de creek, catacreek, sobretot quan feia força amb els pedals i també amb els moviments de sospensió. Vaig desmuntar la roda posterior per atacar els links de la supensió i vaig desmuntar l'amortidor per un costat. Movent el conjunt no es detectaba cap fresa, però en tornar amuntar la roda vaig descubrir que feia soroll la patilla del canvi. Va ser desmuntar-la, greixar-la i tot sol.lucionat.
Posterorment va venir el meu germà amb un problema similar a la seva Specialized hardtail de rallie i el sorol també venia de la patilla del canvi i era espactacular.

Salutacions

dimarts, de setembre 29, 2009

Catalunya-MTB.

Demà a les set, de nit?, els Sigma entraran en acció, rodaré fins el mig dia. Amb la Betty fins passades les dues primeres hores, per després dirigir-me a zona dels gironins, amb la T-5, si no hi ha canvis de darrera hora. A la tarda, ruta de les "lentes", amb en Tagama22/44?, Ratrasse, MQL, que marcarà l'inici de la fi de la jornada de MTB.

Tagama22, et compensaré la falta del dimecres passat.

Hauré de posar a punt dues mudes, o millor ja vaig com vaig des del matí?, faig un "reset"-dutxa al mig dia o bé ja de pet a Girona?, no ho sé, millor, més emocionant. És que una sortida amb en Ratrasse i el Team Bordils, és una sortida explosiva des del seu inici, fins que baixem de la bike al darrer segon de la sortida.

Sí, ja ho sé, ara em direu que no, que no, que el ritme, és tranquil, sí, sí tranquil.

Avui, molta conversa de bikes amb en Colorado, UK, tema de conversa, bike UK concretament, fet que fa que les motors estiguin a punt de posar-se en marxa, tot està per fer.

Avui el matí hem revisat atentament la llista de necessitats d'equipaments per a la Betty i per a mi, i hem viatjat a terra d'oportunitats, la Betty s'ha agenciat de dues petites joies, millor dit tres.

Ell en Colorado també ha fet fira, i quina fira, crec que hauria de ser motiu de reportatge per part de la seva nova adquisició, "termoformades", no puc dir res més, bé sí, 350, per orientar.

Demà podria ser un bon dia, serà ja un dia de silenci per part de la Superlight?, estaria bé. Ara fa dies que aquesta companyia sorollosa fa acte de presència, serà demà el primer rodant en silenci?.

Noves circumstàncies, imprevistes, però ben rebudes, que fan que meditar les diferents opcions de bikes, de components, sigui moneda d'ús, hora sí, hora no, intermitentment.

IRL propera a ser present a aquest espai?. He confirmat avui que sí, esperem.

Cada dia, cada hora, cada segon tenim el que hem, per fer, que més podem demanar?.

dilluns, de setembre 28, 2009

Carretera de Mata, matadora.

Ara fa uns anys amb en Santa Fe, la Betty i jo mateix, rodàvem per la carretera de Mata direcció a Mataró, pujàvem el Coll de Pollastre des d'Arenys de Munt, coses de la vida que ens van passar un ciclistes de carretera, quin dia, quin dia, no sé com, no sé perquè, tot seguit es va disparar un atac en fases de nosaltres tres a l'hora.

Primer junts a pel darrer dels cicistes, un cop caçat, a pel segon, després de minuts ràpids de veritat, en Santa Fe i la Betty en van remolcar a pel cap de colla, i l'èxit va ser total, quin dia de glòria, quina fi de jornada.

Fa res amb la Betty, per la mateixa carretera, direcció a Mataró, sortíem de casa i ens van passar un grup de ciclistes de carretera, després de Llavaneres, el mateix, atac potentíssim vers els cuers, i la Betty que em remolca a pels primers del grup, fi de trajecte al coll més alt, passat Llavaneres, èxit absolut.

Quina sensació més bona, bé de fet dues hores després encara teníem dolor al pit, a les cames, els braços, aquell dia era dia d'èpica, i la Betty deia hores després, moltes hores després, que no entenia perquè tenia unes lleugeres molèsties a les cames, dolor muscular deia.

Betty, Santa Fe, quins dies, com el d'en MQL a la pujada dels Àngels? a la caça del ciclista de carretera, i va ser un gran dia, com els esmentats, gràcies Betty, gràcies Santa Fe, gràcies MQL. Tres de tres!!!.

El darrer, amb en MQL, tot el mèrit va ser seu, és un campió de mil i una curses, com no seguir les seves instruccions guanyadores.

Com la darrera pujada direcció als Àngels, que anava mort i de sobte m'indica uns pujadors a la dreta, i em diu, crec que va dir, "d'aquí directes a dalt" es va confondre volia dir "directes al cel", no sé si els darrers metres d'escalada, si no tenia el cor ja desenganxant-se del meu pit, quins pujadors!!!, però la sensació després fantàstica, rodar amb en MQL no té preu.

Ja fa dies que augmentar el ritme no és un problema, no dic setmanes, però si dies. Ara que ja tinc el grup XTR 2007 a punt pel que he de muntar, dos detalls circulars de 27-42, són els que he de gestionar. Vaig a fer-ho ara.

Fet, ja puc recollir els plats i a més tindré una proposta de FSA. És un pas que he de fer, anys rodant amb els 42-29, durs de veritat, ara dos anys després vull recollir un altre cop el relleu, no amb 29 sí el 42-26.

29", ara, demà, demà passat, o rígida LT UK, o Yeti ASR-SL 120-100, serà el proper recorregut, l'ordre no el sé, tant li fa quina entri per la porta en primer terme.

diumenge, de setembre 27, 2009

Sortideta per el Montsant

Hola noies i nois. Us dono una adreça amb el video de una sortida que varem fer aquest estiu un company i jo per la vall del riu Montsant, lo que es coneix com el Congost del Fraguerau. A mi aquest bloc hem te el cor robat.

De temes o novetats de mtb de moment no puc aportar res.

dissabte, de setembre 26, 2009

Rodant.

Avui setanta és la xifra, bona distància. Ruta rodadora, no sé el desnivell positiu, avui no és important.

Anem sumant quilòmetres i quilòmetres. No cada dia, entre ells el dimecres, Tagama22, no vaig entendre que hagués que venir, però tens raó, vaig fer falta, t'ho compensaré.

Ara ja amb les mires posades al Roc Marathon 2009, 86 Km. no sé el desnivell, jo penso que uns 2.700-3.000 +, que ja està bé, amb un recorregut de somni, una organització perfecte, un ambient biker 100%. Un Roc és un Roc.

I després del Martathon, tindrem el Roc d'Azur de 52 Km. el clàssic, amb uns 2000 m. +, que serà la cloenda a una experiència de la que ja en portem tres edicions, i cada any les sensacions han estat millors.

Aquesta any aniré si tot va com ha d'anar, amb la quarta bike, el primer amb la Yeti ARC, quin mal d'esquena, hauria de ser una M i l'importador va insistir que jo hauria d'anar amb una S, ni potència més llarga, res va evitar aquell dolor, el segon amb la Yeti ASR-SL 2003, per a mi la bike entre les bikes, el tercer amb la Yeti ASR-SL 2009 la vibradora, amb la forquilla de la Ibis Mojo Carbon taronjada, la Fox Float RLC 140 2007, passada a 120 mm, i aquesta edició 2009 amb la Santa Cruz Superlight 2009. Això si aconsegueixo que funcioni com ara.

Avui tot i amb la nova tapa muntada del pedal esquerra, Crank Brothers Egg Beater SL, aquest segueix fent soroll, demà abans d'iniciar ruta, desmuntaré un altre cop, i espero que la intervenció del senyor Finish Line ho deixi definitivament silenciat.

Les sensacions pedalant després d'aquest cinc dies de descans han estat sensacionals, ràpid, amb una sensació de fatiga inexistent, i amb moltes ganes d'atacar amb els plats 42-32 a tot arreu. Quina recuperació més constant la de les darreres setmanes.

Es presenta un Roc 2009 perfecte, i després ja anem directes a preparar 100 Km. Camins de les Guilleries 2010. Serà si la salud em respecta i ells l'organitzen, una entrada perfecta pel que ha de ser Moab 2010, o per defecte si Moab va cap al 2011, serà per si sol, el repte entre els reptes.
Això son bicis i lo demés són ósties!

http://www.moots.com/

Vamoots RSL

Us desconvoco!


Després de parlar-ne amb en Ratrasse i Lagranevasio, hem decidit desconvocar l'èpica de demà diumenge.

Val a dir, que ni la manera de convocar/desconvocar/reconvocar no ha estat la més apropiada, i que els últims esdeveniments tampoc ens han ajudat a mantenir un diàleg fluid, per tot això, i perquè no hem d'oblidar que un dels punts més importants, per a mi, a l'hora de convocar una sortida, a part de poder fer molts quilòmetres, ens que ens puguem trobar quants més de nosaltres millor, ho deixem per una altra ocasió.

Cedeixo, doncs, la convocatòria de l'èpica al seu organitzador; Colorado.

Mentrestant, seguirem pedalant!

divendres, de setembre 25, 2009

Nova Pagina de Rocky Mountain

http://www.bikes.com/

MOAB


Moab,


This promissed paradise on the west of the United States, this piece of land where the desert, the rocks and the nautre creates an envioroment so special, than today we can call this as the "MTB Meca".


Moab was on the foundation of our group, a dream, an option, a project. Moab is now so close, and so far away at the same time. But why I bring this today here, is because this is and should be our main light on the road. We all have rules, and objectives in our lives, and on this small group of Riders, Moab is our house light.


Welcome to Moab, welcome to the house of dreams, welcome to a better place.....you know, "Ride More, Work Less"


From SC, Xavi Paricio

Èpica anul.lada: Èpica convocada, us guio jo


Malauradament, en Colorado ens acaba de comunicar, via comentari fet més avall, que aquest diumenge no pot assistir a l'èpica que ell mateix va proposar, o sigui, el guia i organitzador de l'èpica diu que ell no vindrà, però no patiu, ja us guiaré jo, no concreteu hora de tornada a casa, i no estaria de més agafar els SIGMA.

Us convoco el diumenge 27/09/09, a Santa Maria de Corcó a les 08:00 al pàrquing davant de l'Ajuntament del poble, per fer 100Km o més o menys, segons recordi o no el camí, i com diu en Colorado puja molt, tant com uns 2.500m o 3.ooom

Porteu-vos l'entrepà per esmorzar, el dinar el farem en ruta.


Video Liteville 301

Hola a tots, us deixo aquest fantàstic video en francés de la Liteville 301.Disfruteu!

http://www.26in.fr/articles/1234-rth-1.html

Que s'obri el debat


Ja ho sé, ara el Primer Ministre s'enfadarà, seguint els seus consells aquest espai té el nom que té,  com també vam seguir el seu criteri per triar el format, però, he comprovat que em costa moltíssim llegir sota un fons negre, sí, sí, ja ho sé, la imatge és molt important, però se'm fa incomodíssim.

Us passa el mateix? és un problema de la meva vista? Intentem canviar el format i trobar-ne un on el fons sigui blanc i les lletres negres? (bé, jo m'he decantat pel color del meu seient, que tan poc agrada a la resta de genets)

Només és una proposta, si a la resta no us passa, miraré d'acostumar-me.

Insisteixo, Colorado, què hem de fer diumenge? Jo faré èpica, amb tu o sense.

Ara mateix he descobert que existeixen diferents tamanys de lletra, on diu cos de lletra, ara us escric en tamany normal, potser això farà que la lectura no es faci tant feixuga i no calgui canviar el color del fons.

dijous, de setembre 24, 2009

rara avis...


Primer remarcar que em falta l'adreça del Santo i la del Pirenaic, d'en Ritrasse, en Tagama22 i l'esj-esj ja n'he fet la gestió de proposar que puguin accedir.

De les adreces que us he reclamat, ara em manca la del Santo, com ja he dit i la d'en Pirenaic.

Que per cert he de dir que va fer una darrera intervenció al FòrumBTT i bé l'explosió va produir-se estona després. Pirenaic és que era el moment de les càrregues de profunditat, i vas entrar quan les tenia a la zona de llançament amb el programador en ON.

Avui amb en Ratrasse, fa mesos amb en Xavi, que parlem d'unes propostes, com la de definir uns criteris de publicació, com són que creiem que cal posar fotos de Dracs, de genets amb els seus Dracs, de components, d'espais de BTT, és a dir de temes sempre de bikes, evidentment que si le tema lliga podem posar d'altres imatges, però cal ser prudents des del punt de vista que estaria bé, seria brillant, si més no això pensem, que els continguts d'aquest espai assoleixin ser una referència dins del mon virtual del MTB.

Estaria bé evitar les fotos de sopars de bikes endrapant o no, i estaria bé que sobre fotos que no siguin de res de bikes, com ja ha passat ne el passat, evitem publicar-ho a aquest espai.

Sobre sortides periòdiques, o sobre l'hora d'aquestes , o el lloc, un cop proposats el primer cop, el mateix. És evident que si fas una intervenció d'exposició d'un tema X pots finalitzar amb una qüestió sobre una sortida determinada, però no una intervenció d'una sola frase requerint informació de la mateixa, del tipus "a quina hora hem quedat?".

En Ratrasse, té varies propostes que poden fer que tinguem diferents escenaris, un aquest per presentar-la o no, i d'altres per concretar les sortides, però com a proposta, entenem que estaria bé, que la crònica prèvia sí que seria interessant posar-la, així com els diferents reportatges de les mateixes i cròniques posteriors, però qui hi va i els aspectes com he esmentat com són consultes d'hora i lloc, pels que llegeixen en vertical caldria que ho fessin per una altre via, és una proposta, però si ho concretem, estaria bé respectar-ho.

Jo no vull administrar l'espai, vull dir, ni que l'espai sigui administrat pel criteri d'una persona, penso, pensem, compartim el pensament que cal crear o bé, un G-7, o un G20 que administri amb consens, vull dir que decidim el que decidim ha de ser via el debat no la imposició.

És cert, que ara per ara intervenir a aquest espai és privilegi d'uns pocs, però si penseu que és millor que no sigui així, l'obrim a tothom, però i sempre hi ha un però, per fer-ho hem debatre els pros i els contres i decidir de forma plural.

Entenc que cal exposar, argumentar, exposar, argumentar, i així aquest serà el nostre espai.

Manera de fer que em consta que és ja una tradició entre nosaltres, així que determinem-detallem-concretem, aquests i d'altres aspectes que creiem interessants i fem ruta...

Ratrasse, que bé que la Betty, sigui a aquí, una notícia que és per a mi, la notícia entre les notícies. No he d'amagar que no sóc objectiu, el motiu és clar.

Bentrobats de nou

Hola a totes/tots. Per fi he trobat el nou piset amb l'adreça que m'ha donat en lagranevasio i el xavi. Ara mateix tinc la sensacio de que compartia un piset amb un grup d'amics i he tingut que marxar el cap de setmana i ells han fet el trasllat a un nou apartament i jo acabo de arribar i ara estic amb tot al d'apendre on es el bany, com funcionen les llums i altres coses.


Be, tal com s'ha dit inici de un altre nou recorregut en busca de la terra promesa. Jo no donare masa la pallisa pero esteu ben segurs que us vaig llegint aixi que no deixeiu de fer-ho tal com ara. Quan tingui algo interesant, no patiu que ho publicare segons les normes.


Salut i records,

dimecres, de setembre 23, 2009

La nova era podria començar aquí...

Bona nit a tots.

He de dir que ha estat un canvi d'entorn encertat. Com sempre Xavi has estat determinant, de fet el primer títol era LighthouseMTB, però la teva proposta és de Primer Ministre, així que...

Com sempre, el temps lentament fa que el recorregut sigui el que perseguim i no pas el lloc de destí, i tot i que sembli una contradicció, a aquí també es dóna aquesta condició, ho dic perquè tant li fa a on, sí que és important amb qui i com.

Per a mi és perfecte ser els que serem i anar on volem anar, és a dir destí final desconegut, recorregut per anar-hi per determinar, però el com anar-hi sempre de la manera i forma establerta, és a dir gaudint de sensacions, entre bones companyies, les millors, i esperan sempre que aquest recorregut no tingui mai un final proper.

Teniu cada un de vosaltres l'accés creat, no pot accedir ningú més, que no ho comentem previament.

I sempre hi ha un però, falta l'adreça d'en Tagama22, d'en Ritrasse, d'en Pirenaic, de l'esj-esj, us agrairïa que via privat al Fòrum o com creieu convenient els hi demaneu l'adreça i me la feu arribar, si voleu i em dieu com, també estic encantat de fer-ho jo, i un cop tingui aquestes dades procediré automaticament a donar-los l'accés per a restar impacient a llegir les seves aportacions.

Una proposta us volem fer en Xavi en Ratrasse i jo, és que en Xavi i en Colorado si vol, és que no li hem dit res, escriuran en anglès, sí, sí en anglès, en Ratrasse, sempre que no li sigui un inconvenient en francès, la resta com volgueu, català, castellà, vasc, el que volgueu, amb italià, rus, és igual. Penso que és un exercici important de pluralitat. I més amb en Xavi a les Amèriques, és important fer-ho per edificar les torres de guaita per comunicar-nos entre les diferents llengües, el límit no existeix, tants com a llengües hi han. Mai a aquest pais ha esta tema de conversa amb la llengua que parlis, i sí que ha estat origen de grans projectes i recorreguts. És per això que cal fer un petit esforç i posar fil a l'agulla.

No és un tema parlat de fa poc, però sí de fa temps, i avui o millor dit a aquí seria un bon punt d'inici decidir-ho així.

No hi ha normes escrites, perquè sempre les hem respectat totes.

Benvinguts a terra de creadors.

Èpica Zona El Cabrerès


Bé, entenc que si no hi ha canvis el proper diumenge 27 de setembre ens trobarem a Santa Maria de Corcó per fer, aquesta vegada sí, èpica; 100km i 2.500m desnivell aprox.

Ja vàrem tenir l'ocasió el 28 d'agost de fer-ne un tastet, aquest diumenge però els colors de l'inici de la tardor faran que el paratge sigui encara més encisador...

Colorado, prepara la convocatòria, hora lloc...i fes-nos una mica de briefing...

Per cert, estaria bé ens expliquessis la teva experiència a la participació a la Volta a la Cerdanya.