Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juny 24, 2016

OMG, sense Vol

I tant, sonava el despertador a les cinc, a les sis de la matinada, i el genet no ha mostrat ni la més mínima intenció de començar l'aventura.


Bé, serà que toca descansar, que és una jornada més per restar aturats esperant, he d'entendre que el Vol ja vindrà. 

MTB, MTB, MTB. 

Aprofitaré crec per fer una revisió a l'Inbred. Ferodes gastats, discs esmicolats, cadena, plat i pinyó per netejar, direcció no sé si la faré perquè la forquilla DT és laboriosa de tractar pel fet de ser tota de carboni, i els pars per collar la potència com també la pinça són això, laboriosos. Per la potència mateixa DT indica un par determinat, sí, tinc la dinamomètrica per fer-ho, sí, però també t'indica DT que si al par la potència no queda ben fixada, has d'aplicar una mica més de par, com?

També he de treure la tija per posar greix a l'interior del ST. Hauria de portar a revisar  les rodes XTR, crec que l'eix de la del darrera està a punt de morir, el soroll així ho indica, crec. L'Ikon 2.35 EXO 3C TR del darrera no sé si ja ha de donar pas a l'arribada d'un germà, crec que sí, i el nou tot just l'he de demanar. He d'afegir en tot cas líquid segellant NoTubes a tots dos pneumàtics. He de treure el Crankset i netejar i ficar greix al BB, i en darrer terme resseguir cada racó del cos de l'Inbred cercant si té cap fisura, perquè el soroll que fa la bike és sorprenent. 

També ho puc deixar tot per demà :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada