Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de juny 16, 2016

Big Bird

El què podria volar demà :-)


MTB, MTB, MTB. 

Ara per ara el Vol de dissabte sembla que va de cara a ser una realitat, he de dir que el pronòstic del temps marca que serà divertida la jornada, ho sé perquè fa uns anys també ho va ser, amb uns darrers quaranta quilòmetres sota una gran tempesta de pluja intensa i un vent que imposava molt de respecte. 

La meva primera intenció és un cop a Blanes girar cua cap a Fogars, i d'aquí anar a Hostalric per agafar una carretera molt sinuosa fins a Sant Feliu de Buixalleu, després arribar a Arbúcies per unes pistes de somni, i segurament després fer una clàssica pujada per Garolera de ser, que m'enfili fins a Santa Fe, però aquest darrer tram des de Sant Feliu dependrà de com estigui jo un cop m'apropi a Hostalric. Ara ho escric hi penso, a les dues llargues rectes de Tordera a Fogars quantes pensades rares tindré, per un cop a Hostalric des de la seva torra més alta decidir quin serà el proper tram a conquerir, oh yeaaaaaah!


Renoi quins nervis, quina emoció, en aquest cas no és interessant, que també, el què és, és molt i molt emocionant, primer però hauré de posar a punt el Drac  :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada