Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 27, 2016

Tornem a la dolçor

Demà sense ser èpica, crec, podria ser-ho perquè podria començar a les cinc del matí anant fins la capital del Baix Montseny, a on i això sí que serà seguiré des d'aquí Vol amb l'Home del Montseny.  

Passaran unes hores, seguint en principi per Garolera, Santa Fe, per després tornar a SC, d'aquí ja un altre cop en mode SOLO a tocar de les dues, seguiré ruta cap a Blanes un altre cop, i tant, però això ja no serà fins ben tocades les tres, he de pensar que unes tres hores després ja estaré al punt més extrem del port una altra vegada set dies després, per finalment d'aquí, previ menjar quelcom, a aquest punt portaré uns 130 Km. i per tant serà prudent una aturada per alimentar-me, veurem, veurem, seria el moment de fer un bon cafè.

Dubto perquè a les sis de la tarda a Blanes, no dóna massa de si per poder seguir ruta, però amb llums l'hora no pesa massa, oi? :-)

El darrer tram no sé massa bé com anirà,   perquè tampoc sé si portaré a terme aquesta ruta, com deia la setmana passada jo proposo i prou quan parlem de MTB, la resta dependrà en bona part del rendiment a dalt de la bike, veurem, veurem. En tot cas un cop a dalt de la bike des de SV a tocar de les sis del matí, de donar-se les condicions favorables aleshores l'opció Blanes tindrà més possibilitats. Un cop feta la volta pel Montseny, serà també un segon pas per enfilar cap a Blanes. 

De ser, i estar massa fatigat al 130 sempre des de Blanes em quedarà el tren per tornar, i si no anirem a per els 170, em costa exposar-ho, les xifres de quilòmetres vull dir, perquè tot pivota sobre l'evolució de les sensacions pedalant passades les hores, en tot cas com a la darrera gran aventura ja aniré proposant com va evolucionant la ruta, de ser, de ser. 


De mentre avui no he perdut el temps, i tant que no.

Ara a quarts de tres de tres de la matinada, motivat pel fet de no agafar el son que demà el Vol segurament començarà a SC, caldrà però esperar dues hores que són les que falten perquè sonin les cinc al campanar de SV per veure si això és confirma.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada