Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 31, 2016

Eggbeater 11

Els 4ti van ser els reis a casa durant anys, sí.


Lleugers, molt, menys de 200 g. molt eficients amb fang, amb un moviment lateral crec recordar de 15°, per cuidar els nostres genolls. 


Aquest van ser aquests els punts positius que durant anys els van mantenir com els reis de casa.


Dit això, els punts que els van fer marxar, les cales, un desgast molt prematur, i si adonar-te que ja no van t'avisa a mitja ruta, detectar-ho abans costa. Cada substitució 20€ mínim. 

Els eixos de titani, amb els de cromo no m'ha passat, es gasten molt, no presenten el rendiment, refererit a duració que presenten els de cromo, claus siguent de titani per disposar d'un pes excepcional.

La substitució uns 60€ mínim.

El rebuilt kit, disponible sí, però tot i anar fent el canvi del kit periòdicament, et veus obligat cada poc temps si surts poc o molt a afegir greix a l'eix, si no l'eix tant el de cromo com el de titani agafa un joc que acaba trencant-se per la punta de l'extrem oposat a la biela, com sona, com sona. 

I pedalar amb un sol pedal fins a casa pot ser memorable, i més si vas en Single Speed. 

A casa però totes aquestes exigències no ens varen frenar a seguir amb ells, sí que van marcar la mort definitiva quant les gruixudes molles que regulen la tensió de la cala van perdre tensió, tot i aconseguir recanvis, aquests darrers no mantenien gaire temps una bona tensió de cala, i aquest punt sí que va marcar l'adeu definitiu dels Eggbeater a casa. 

Si persegueixes poc pes a costa de veuret obligat a fer un manteniment constant aquests poden ser un bons pedals, un manteninent amb els 11 a preu d'or, però els nostres genolls, cuidar-los no hauria de tenir preu ho sé, dins d'uns límits però, dins d'uns límits raonables :-)

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada