Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 30, 2015

Did I say I'm excited ? ... El Gordo is coming !!!! 3rd part full bike pics

Well, there we go, one of the components will be changed, but at least a picture of the beauty...



From Greenville SC, Javi Paricio

dijous, de gener 29, 2015

Quan penses a on podries ser

No sé massa bé què vol dir, però el què sí sé és que la imaginació vola per si mateixa, com el Destructor Independent.


Quants cops com avui no hi penso, després però tot retorna a la normalitat, o no, o no, perquè podria ser una realitat, podria, la diferència entre podria i que sigui aquesta és la curiosat, que no necessàriament ha de deixar de ser-ho.

Avui per mirar d'avançar dins d'aquest univers del Single Speed, mentre feia el canvi de cadena el 20 ha aprofitat per fer sortir el 23, com?


La sortida bé, sense fred, tu diràs a 17ºC a la riera de Llavaneres a tres quarts de tres, però per a mi l'aire era fred, i això no em deixava obrir la jaqueta Xenon AS i poder refredar la tèrmica de màniga curta de Pearl Izumi, portava calçat d'estiu les Giro Privateer amb les punteres Mavic, els guant Hirzl, protector de cara i coll, i gorra Spok. Curiós aire fred i temperatures altes. He passat menys calor que ahir sí, però per una sortida més exigent escalant el Drac amb el 20 sense presses la sensació era de calor.


Una jornada sense incidències, sense coincidències, amb manxa, sense eines, sense menjar, beure, un quart del bidó de 500 ml. amb llums sense funcionar, avui el mar ha baixat la seva intensitat, i era un xic més amiga. 

Pot ser interessant aportar que aquestes jornades de migdia de bike, abans de sortir menjo un iogurt descremat, boníssim però, omg. És que si no olorant les cuines de les cases per on passo m'agafa un desfici de gana terrible :-(

La bike amb la cadena nova ha millorat molt, pel soroll, pel soroll, frens, rodes, manillar, potència, bieles, i pedals, demanen un proper canvi, veurem, veurem. 

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, força dies, ara després del Drac dens d'avui pel pinyó de 20 dents, la sensació és pràctica, molt, miraré que no ho sigui massa, molt però no en excés.

Content pel què us exposava, avui ja tinc una motivació més, de les grans, millor dit petites, tres dents  més petita, ara ja puc anar a dormir, costarà, per l'emoció d'avui d'estrenar cadena i aquest pinyó de  20 dents :-) 

MTB, MTB, MTB. 

Cafè fet

Un dia a dia, que tenim tots, i tant, i tant.


Una jornada similar a la d'ahir, sí, un inici entre un Sol d'aparicions visibles intermitents, i per tant cercant una petita evolució pel què fa a equipaments, per com ahir no passar fred i com a diferència la de mirar de no passar calor. 


MTB, MTB, MTB. 

Did I say I'm excited ? ... El Gordo is coming !!!! 2nd supply of pictures

More to come tomorrow :)



From Bolzano (Italy), Javi Paricio

dimecres, de gener 28, 2015

Deixant reposar les primeres setmanes d'aquest any 2015

De fet no sé perquè ho dic, sí perquè em ve al cap aquest títol. Hem de fer el primer pas per obrir les portes de la Nau Insígnia, un cop entri al Mirador, el Mirador serà ja part de la Nau, com els Dracs, per sempre, per sempre, i per aquest motiu el dia a dia siguent, resta aturat pel què fa a les parets interiors  del Mirador, segueixen regularment els Vols, sí, cada dia, segueix metòdicament el dia a dia, sí, però ara i des de fa unes setmanes aturats esperant, deixant reposar el moment, OMG, OMG, OMG.


Avui equipat d'hivern, podria haver sortit com ahir, però a l'hora de fer el cafè cap al migdia he sortit i he tingut la sensació que feia més fred del que després he tingut rodant amb la Vicious. 


Botes Lake MX14, mitjons Inverse HM Tr@il, culot Echappée, tèrmica Endura de màniga llarga, jaqueta Fusion AS, guants Alp-X de Gore de canell llarg, protector de cara i coll, i gorra Spok. La veritat és que he anat prou bé, sí, però a 13ºC a la riera de Llavaneres a les tres tocades no és fred, però no he pogut durant tota la sortida obrir la jaqueta, tenia calor però el vent era per a mi molt fred.


Avui he fet un vell corriol, sí, des de mig camí de la Creu de Canet venint d'Arenys de Munt, fins el pont que creua l'autopista proper al Canet-Rock. Hi ha hagut un instant després de la imatge que m'he aturat uns segons, per les vistres, per un Sol que proposava gaudir-ne uns segons.


Molt bones sensacions avui, de les millors, rodant en pla, molt i molt bé, i escalant diria que no he notat que ho fes, és una bona sensació, molt bona sensació.


Ara descansant, la Reina avui ha deixat el Vol per a una millor ocasió, un hivern dur per a ella, té un mur com el de la imatge que la frena puntualment, però per això estem a l'hivern, una estació que permet aquestes llicències, i tant, i tant :-)

Sense menjar, beure, un quart del bidó de 500 ml. sense manxa, sense eines, sense coincidències, sense incidències, amb llums sense funcionar, amb un mar més enfadat cada dia, avui just que no em deixa xop, veurem demà, veurem demà, de fet fa uns dies anant a Premià per la platja una senyora va quedar a mig metre de nosaltres xopa, però xopa de dalt a baix, avui m'anava just a mi, no per coincidir o no, si no perquè quedava a uns metres del meu pas, però cada dia ha anat a més. 

La bike ha passat per un bany lleuger a SV, perquè toca canvi de cadena, avui el darrer dia de la cadena actual. no sé si entraré a tema pneumàtics, crec que encara no, ni tampoc encara discs i ferodes, crec.

Des del Mirador del Drac a on amb dies com avui sortir en bike és un plaer, que bé avui rodant de tornada des de Canet amb aquest Sol sense boirina, fins i tot podria dir que el cos em funciona millor entre la calidesa del Sol i el vent generant fredor de manera constant, molt i molt bé. 

Després un bon dinar, ràpid sí per tornar al ritme del dia a dia. El meu Drac descansant, impecable, esperant la revisió, i tant, i tant.

MTB, MTB, MTB.

Did I say I'm excited ? ... El Gordo is coming !!!!

Surprise?





From Bolzano (Italy), Javi Paricio

dimarts, de gener 27, 2015

Dia 6, recordar

Anem a per la sisena jornada de MTB de la Reina, oh yeaaaaah!


Costa, costa, per un dia a dia que sempre vol volar. 

Avui Vol del migdia, a on el fred sota un Sol tapat per una boirina densa deia que havíem de passar fred, aquesta vegada però en primer terme perquè era una fredor que partia d'una temperatura alta, i en segon terme perquè hem sigut prudents pel què fa a equipaments d'hivern, per defecte vull dir, és a dir, ens hem equipat més de cos i menys de peus i mans, de forma que hem sortit equipats amb tèrmiques de Merino Endura de màniga curta i amb les jaquetes Xenon AS tots dos, calçats d'estiu amb punteres Mavic, mitjons SSIT i Inverse HM Tr@il, culots Mavic Gennaio, i Echappée, guants Hirzl, i recanvi per més fred a la bossa del darrera de la Xenon, protector de cara i coll, i gorres Spok. El resultat, fredor durant els primers deu minuts després no recordo res del fred, fora d'un gris present durant tota l'aventura, mtb, mtb, mtb

Les bikes molt i molt bé, les dues, les meves rodes, OMG, però seguim dins del tram, veurem, veurem, cadena, discs, i ferodes, en fase terminal, la resta molt bé, sí les rodes em portaran a un tram curiós, però hi aniré, no passa res, o sí, o sí, tot serà ser-hi per decidir, o és que ja he deicidit?


Portem una línia interessant de Vols, la Reina en concret força interessant, que pot ser-ho més, no molt més, no en sabem més, per tant un salt millor sí, sí, segur, quan veiem quin és, ara el què estem fent és el que podem fer, un altre no sé quin seria. Això sí dins d'aquest tram adormir-se no hi va agafat de la mà, intrigat per veure si aquest nou any comportarà continuitat :-)

El primer i penúltim test ens ho dirà, omg, omg, omg.

Sense eines, sense beure, amb aigua, sense incidències, sense coincidències, amb llums sense utilizar-los, amb manxa, a 14°C amb sensació de 10°C a la riera de Llavaneres a les tres tocades, amb un mar que no està tranquil, en cap cas, en cap cas. 

Des del Mirador del Drac, esperant a demà, venen pluges, mal temps, de ser ens hi ficarem, i tant, i tant, de poder, de poder, vull dir de veure que ens cal, si no ens ho mirarem des de les finestres del Mirador, i tant, i tant.

MTB, MTB, MTB.

Terres molles, Dracs, Destructors de Murs, corones de granit, sí, sí, corones, cavallers de la llum, Falgueres Màgiques, un genet, un Destructor Independent, i una Reina, OMG, tots i cada un lligats per passió a la Nau Insígnia, que cada dia que passa és més propera. Ho sé, quasi la veig amb tota la seva capacitat a punt, quin tram, quin tram, quin tram. 

Després de la calma, més calma

Un Sol radiant imposa el seu tram, el d'aquest matí, que bé, que bé, que bé, ara caldrà capitalitzar la seva presència amb un bon Vol.


De ser, de ser, hauríem d'aprofitar-ho, d'aprofitar bé la sensació que proposa una jornada de Sol com la d'avui.

Fa dos dies vèiem el Montseny, la neu la seva lleugera presència no marcava la seva arribada imposant el fred de l'hivern extrem, en cap cas, perquè nosaltres des de Sant Celoni iniciant el retorn cap a casa  sense sensació de fred intens, fred sí, lleuger però, gaudíem de la visió d'aquest magnífic Destructor de Murs, d'aquest gegant entre gegants. En aquesta tornada el dubte era si tornar per Olzinelles, o bé pel Santuari, finalment va ser el darrer el què va gaudir del pas dels Dracs, dels Dracs de la Reina i del genet. 

Mentre escalava direcció al Santurai del Corredor pensava en el emotiu moment de coincidir amb els germans petits dels nostres Dracs de fa uns mesos, ara mentre ho recordava m'era impossible comprendre que aquesta coincidència s'hagués produït, certament, certament, però va ser, del cert va ser. 


Cercaré una imatge del moment i de ser la compartirem. Una mà amiga, molt, segurament massa fins i tot, no passa res, no canviaré aquest fer, masses anys, masses decisions que marquen un fer que sempre, sempre, sempre indica el proper tram sense masses detalls, sí amb determinació. 

El Sol entra per les finestres del Mirador, OMG. 


Avui podríem coincidir amb diferents espais, Caldetes, Arenys de Munt, Canet de Mar, Llavaneres, Mataró, és un país proper aquest per on em moc, i per això ets en uns breus instants, tot seguit entre veins de poblacions diferents, diversos per petits costums que defineixen cada lloc, omg, omg, omg. Anem tots agafats de la mà, certament, certament, la Nau Insígnia de ser, serà dins de les nostres possibilitats, i en el grau que els nostres entorns en participin, eina aportadora de benestar per a tots, clar que yes!

Hi ha pensaments bons, i pensaments molt bons, ser-hi entre ells no té cap tram fàcil a aquest 2015, per això atractiu? no ho sé, no ho sé, els darrers anys han anat fent la seva feina per, sense concessions anar posant cada peça a un lloc concret, amb un ordre determinat, que jo i el meu entorn podem pensar que entenem, sí, però de fer-ho seria incert, nosaltres mirem de comprendre, mirem de donar forma a quelcom que creiem veure definit, no massa he de pensar, però que ja és suficient per impulsar a poder fer lentament, sense variacions excepcionals del ritme, amb breus moments brillants, breus instants de somni, sí, per una proposta que no comporta dependències determinants, i a on decididament manen en primer terme els somnis, les il.lusions, i en darrer terme però no menys important els percentatges, com sona, com sona. 

Saber-se propietari, en l'abast personal e intransferible que aquesta paraula defineix, dels teus propòsits, de les teves opcions siguin els que siguin els resultats, et porta a gaudir dels trams en primera persona, de gaudir-ne anys abans de portar-los a terme, per la sortida del tram anterior, sempre hi ha un tram anterior, ens porta a mirar d'entendre com gaudir-ne mentre ja estan passant, perquè la intensitat és tal que no tenim capacitat per gaudir plenament de quelcom tan sensacional en l'instant que es produeix, tot i haver-lo preparat durant mesos, durant anys, ho escric i el meu cor s'accelera, OMG, a mirar de gestionar després les sensacions que hem experimentat, del què hem viscut, i que comporta per ser-ne els promotors, d'instants seguits, d'instants tenyits de sensacions bones, senzillament de sensacions bones.

Un migdia de Vol, crec, ara des del Mirador del Drac el dia marca a on he de ser, a on tindré la possibilitat de decidir ser després, Caldetes, Arenys de Munt, Canet, Arenys de Mar, Llavaneres, Mataró, n'hi he sumat un, me'l deixava, i segur que entre Arenys de Munt i Canet n'hi ha d'altres que també compartiran el nostre pas.

MTB, MTB, MTB.  

dilluns, de gener 26, 2015

Tarda de descans

Perquè pensar-la amb l'objectiu de compartir hauria de portar-nos a portals sempre interessants. De fet hi som, hi sóc, i per cultura vull veure que hi ha més enllà.

Curiós el test dels Hirzl, curiós, què té aquesta proposta que m'agrada tant sense ser tant?

Hauria de fer venir una germana de la Intermediate d'Assos, sí.

També hauria d'aprofitar per fer venir una jaquesta radical per a 0ºC, sense concessions, ara és el moment, però tinc dubtes, molts, senzill, el continuat ritme de sortides comporta que en tingui, pel fet de veure com els equipaments van caient, ara sembla que tindrem una setmana freda, per a nosaltres molt freda, aleshores? 

I encara no anem a dobles, espero que l'arribada dels reforços d'estiu que he fet venir aquest hivern funcionin, espero, espero. Vull dir fa tres setmanes més o menys mirava de sortir dos cops per dia, no va funcionar, pel moment no perquè no sigui el què he de fer, el fet és que ha dobles Vols quatre equipaments sencers els necessito, per a poder disposar sempre d'equipaments per sortir. Ho sé segur perquè amb tres culots d'hivern per fred sense vent faig curt, en necessitaria un quart. Així com de guants dos de cada, dels Alp-X de canell curt i llarg funciono bé. 

Llàstima que la Fusion AS no tingui bossa del darrera, llàstima, perquè amb la Xenon seria amb la jaqueta que més sortiria, segur, segur. 


Moltes ganes de començar la setmana de bike, i tant, de sumar quilòmetres i poder fer el salt a la primavera carregat de Vols, per assolir un bon punt de partida a la primera i penúltima participació de l'any de 24 hores.

Tinc una mica més definida la llista de recanvis per les bikes, uns més estratègics que d'altres, tots necessaris però.

MTB, MTB, MTB. 

Fa uns minuts, a punt de la caiguda del Sol, sortia uns instants el Sol, després d'estar amagat bona part de la jornada, OMG.

Emocionat per lligar el tema de les Campiones del Món a casa, oh yeaaaaaah!

També per la propera aventura als UK, i tant, i tant, nosaltres a un Enduro, OMG, sense bikes, amb bikes, clar que yes!

Descans dels Dracs

Tota una jornada d'aturada, dilluns, a quarts de set del matí, la casa es mou des de quarts de cinc, no som forners, sí picapedrers, OMG. 


A aquestes hores entre zones fosques esperant únicament l'arribada de la llum, els entorns del genet són els propis de la nostra disciplina, podem picar pedres, i pedres, i pedres sense temor a ser escoltats perquè no hi ha ningú proper, sí a on han de ser, els altres picapedrers, i aquest fet serà crec determinant pel Mirador del Drac.

Els Fars, els Fars :-)

Les fronteres són obertes pels Dracs, els Vols ara ja sempre fora de les nostres fronteres indiquen, ens porten a compartir dels nostres descobriments a la foscor de la nit després de picar, picar, i picar, a adonar-nos de la bona pensada que vaig tenir amb el Roc, omg, omg, omg, decidir fer els Vols lluny dels nostres entorns va ser la porta d'entrada a terra de creadors, i aquest fet que no va agafat de la mà d'altres genets ni d'aquí ni de fora,  té implícitament la millor proposta per a nosaltres. Sí, els Vols pel Món són solitaris, sí, com a casa, sí, però mancats de missatges subliminals, i de ser-hi per una ignorància nostra dels llenguatges no parlats ja no de fora de les nostres fronteres, en primer terme dins de les nostres, no els entenem ni de propers a casa, ni de fora, no els sentim, no els veiem, que bé, que bé, que bé, un cop acceptes que a SV no hi ha foscor que no sigui per gaudir-ne entre tots fins l'arribada de la claror, aleshores sí que gaudirem plenament de l'arribada de la Nau Insígnia, de ser, de ser.

Hi ha més fets que ajuden, les propostes de fer que tenim a sobre de la taula del Mirador, UK, Itàlia, USA, NZ, Scotland, fa que els Vols tinguin la seva consolidació, un sol Vol serà local, el mateix que el del 2003, no va poder ser al 2013, deu anys després del primer, però serà, diferent, perquè la Reina proposa consolidar el meu projecte, i de ser, que serà no repetirem ruta, ni disciplina, sí modalitat, en cap cas, en cap cas, o sí, o sí, però crec que haurem madurat, crec, i tindrem un nou salt, aquest cop Vol de Dracs de 2.400 Km. necessitarem dels mateixos dies que el del 2003, crec, crec, no sé quan serà, perquè tot i ser una aventura que no necessitarà d'una inversió important, pel fet que fa un any que estic reunint component a component, el primer Drac ja està acabat, i part del segon, em falten frens i prou, però ara s'han de donar les circumstàncies per a poder portar a terme aquest Vol.

Ho escric i dubto, pel fet que veig difícil la participació als USA d'aquest any 2015, pel fet que el nivell de preparació dels Mundials ens està comportant d'una inversió cada cop més important, com més bé ens va millor ho volem fer, i per aconseguir-ho fer millor invertim més, i més, i més, logístiques de més qualitat, que requereixen de més temps, d'estades més llargues als llocs de destí, per tant costos més alts, com més lluny anem més equipaments necessitem, pel fet de ser climes de comportaments molt diferents dels de casa, fet que requereix de traslladar més volum cada cop, a Fort William va quedar clar, no podem deixar ni un detall obert, ni un de pendent, hi haurem de tornar, i si no hi ha malalties estacionals importanst millorarem la primera participació, però per fer-ho tornarem a necessitar de millors prestacions, dels genets, del Dracs, de la June, de la qualitat de les estades d'abans, i de després de la cursa. 

Ser uns petits aficionats exigeix un petit peatge, dubto perquè podria haver-hi un canvi important dins de la ruta prevista, molt important, que de ser obriria la porta d'entrada a aquesta aventura de 100 vegades les 24 hores, tindria molt de sentit, també no fer canvis, i deixar-nos portar, a totes totes que el Mirador del Drac té ben dirigida la seva visió de l'horitzó que volem assolir, la dels  possibles horitzons.

Determinant l'arribada de la Nau Insígnia, hem invertit des del 2013 moltes hores i recursos en la seva construcció, ahir mateix sonaven les dues de la matinada cercant informació de les rutes de navegació, llegia ruta principal de la Nau Insígnia des d'on sortiran cada un de tots els Vols dels Dracs amb el seu genets, i la seva Reina, la ruta principal inconformisme i llibertat, OMG, OMG, OMG.

MTB, MTB, MTB. 

El segon cafè ja ha caigut, també cau la nit, arriba la llum, la June ha marxat fa estona amb la Reina, ja fins el vespre, queda el genet al Mirador, avui dia de descans de Vols, una jornada de reflexió important, determinant no ho sé, però crec que puc afirmar que sí, sí, sí podria ser determinant, oh yeaaaaaaah!

diumenge, de gener 25, 2015

Dia 5

I ja rodem a ritme dels grans Vols, bé jo ja ho feia, la Reina, la Reina.


Avui ja per sobre de les dues xifres, o sigui tres, i tot roda molt bé, i encara rodarà millor, de poder seguir al tram a on som ara. 


Una aventura sensacional, entre bons esmorzars, i entre pales verticals d'escalada, a on no hem notat res, això vol dir que va bé, va tot bé. 


Fred al vespre després de baixar més de mitja hora dins de l'entrada de la nit, ummm, no recordo més que la nit, la seva foscor, la corona de granit dels cavallers, una sola corona, OMG.

Equipats de rigorós hivern a partir de quarts de sis del vespre, millor dit a les sis tocades, poc però tocades.


Els intanst màgics, els de la caiguda de la llum, omg, omg, omg

Sense eines, sense beure aigua, amb el bidó ple, amb manxa, sense coincidències, sense incidències, amb llums, en marxa a partir de quarts de sis del vespre. 

Les dues bikes perfectes, però perfectes, els discs i ferodes de la Vicious propers al canvi. 

Del Corredor a Llavaneres, pel què fa a fred, exigent, i tant i tant.

Però un cop a peu de mar, fins i tot hem anat a comprar el pa, clar que yes!

Tenim ben definida la programació d'aquesta setmana, i tenim un final de mes que serà molt divertit, dissabte, dissabte. 

MTB, MTB, MTB. 

Des del Mirador del Drac dies de molt Single Speed.

dissabte, de gener 24, 2015

Dia 4

Sortida amb Sol, arribada sense ell però molt bé, una estona abans però a les Cinc Sènies les mans glaçades :-(


Després escalant cap a casa, un 10, tant que després de passar per casa hem seguit pedalant per anar a comprar el pa, OMG.


Curiós des de Dosrius baixant cap a Mataró, feia un fred escandalós, veníem d'escalar de Llinars cap a Can Bordoi, i la baixada que podria haver-nos glaçat, res de res, les Xenon AS amb les tèrmiques sintètiques és una jàqueta que funciona molt i molt bé.


Mentre no acabava de caure el Sol, hem anat molt bé, després de Mataró a Llavaneres quina fredor més pesada a mans i peus.

Sense llums, amb ells, menjar, llaminadures, beure, aigua, poca, menys d'un quart de bidó de 500 ml.
Sense coincidències, sense incidències, sense eines, amb manxa, amb un mar a l'inici del primer tram que cerca acostar-se.


El mar, el mar.

Des del Mirador del Drac, dies de molt Single Speed.

MTB, MTB, MTB.

I demà, i demà? no ho sé, veurem, veurem, avui però la quarta seguida de la Reina.

Decidir amb bones sensacions

No ho sé, no ho sé, ho dic pel fet que hi ha cops que les sensacions no són massa bones abans de decidir sortir, i un cop et decideixes a fer un Vol passes una bona jornada a dalt de la bike, crec que perquè això sigui així, les condicions en conjunt han de ser favorables.


Ruta, climatologia, equipaments, ritme, si encertes amb aquests aspectes tot cami bé, sense ser inincialment les sensacions les millors. 

Com diferenciar les sensacions que indiquen que no hem de sortir de les que indiquen que sortint amb aquestes sensacions  tindrem una bona aventura de MTB?

MTB, MTB, MTB. 

Quin vent que fa avui :-)

Dia 3

Mare meva l'hem salvat justíssims, OMG.


La Reina amb un equipament extrem pel fred no ha portat gens bé la calor, sumar-hi a aquest fet que avui és un dia molt trist, dels què no decidim que passin amics del nostre entorn, en cap cas, en cap cas.

Notificació del fet que ha implicat el retorn cap a casa, i previ a un dinar compromès tot ha rodat per fer costat.

Equipats d'hivern, culot Mavic Echappée, mitjons Inverse HM tr@il, botes Lake MX140, tèrmica Endura de màniga llarga, jaqueta Xenon AS de Gore, guants Alp-X de canell curt, els llargs els portava a la bossa del darrera de la Xenon amb la manxa, a on avui també hi portava una cadena de seguretat.

Sense incidències, sense coincidències, amb aigua, mig bidó de 500 ml. consumit, menjar, una barra de pa de viena a Sant Pol, temperatures, 12°C però amb sensació més alta, amb un mar que segueix enfadat.

Des del Mirador del Drac, des de fa ja uns dies constatant i prou, constato els Vols, faig bé, faig bé :-)


Vespre de divendres, reflexionant, per tot, per tot. 

MTB, MTB, MTB. 

dijous, de gener 22, 2015

Avui dia dos

Sí, dia 2 del retorn de la Reina, i segon dia de fred intens per a nosaltres, en menor grau que ahir, feia menys fred, però seguia siguent intens per a nosaltres dos, certament.


Sempre entre els 12°C i els 9°C entre SV-Mataró-Vallromanes, la sensació però de ser molt més baixes les temperatures, equipats d'hivern, entre jocs de guants Alp-X de Gore, a on el gorret Assos i el segon protector de cara han vingut però no han participat de la festa.


Les dues bikes perfectes, molt bé les dues, avui un Vol sense incidències, sense coincidències, sense eines, amb aigua sense beure'n, un got de vi, un cafè, una cafè amb llet, menjar, galetes, pa amb tomàquet, tonyina, i formatge, amb llums sense fer-ne ús, amb manxa

Els jocs de guants, els dos venen d'una restauració parcial, el desgast del dia a dia passa factura, i tant.

He anat pensant properes aventures de bike, la què més pesa, la de fer uns dies de bike sense tornar a casa després de cada jornada, caldrà donar-hi més voltes. Tinc les imatges al cap, sí, però no les tinc totes definides, i per tant em cal ordenar-les una per una.


Una jornada més, la segona del retorn de la Reina, avui millor que ahir, cal fer-ho poc a poc, per aconseguir la seva continuitat, i mirar de no recaure, el canell ara per ara després de la visita a l'Andreu, un 10.

Avui més quilòmetres que ahir, i de poder menys que demà. 

Des del Mirador del Drac, mirant de veure quina en portem a terme demà, tenim encara tres dies, n'hem gastat dos de cinc, millor dit de deu, mtb, mtb, mtb.

Dyfi Enduro

http://vimeo.com/96087600

MTB, MTB, MTB.

Nosaltres hi serem, omg, omg, omg

Sense els Dracs, però en Single Speed, oh yeaaaaah!

The Best

Va molt i molt bé :-)


La jaqueta Alp-X GT AS funciona per a temperatures inferiors a 10°C a la perfecció. 

MTB, MTB, MTB. 

SV


MTB, MTB, MTB.

Oh yeaaaaaah!

Aventures :-)

De les de casa, m'emociona pensar que un dia hi serem, oi que sí?


No necessàriament a aquesta, no cal, bé ara sí, tenim bons amics als UK, i ja feia anys que no ho escrivia, si la música sona bé, nosaltres ens apuntem sempre, sempre, sempre.

Matí de dijous, Sant Vicenç des de Sant Vicenç, mtb, mtb, mtb

El Sol brilla amb força, molta tanta que a diferència d'ahir avui ens proposa per ser festiu a SV un Vol més complert, veurem, veurem, la Reina respira Vol, jo també. 

http://outsidetimes.com/events/2013-london-edinburgh-london-audax-report-by-dominic-irvine-4570/#jRBCrGWE27b3Hzkr.97

http://www.jimkish.com

Avui des del Mirador, he pensat que ara passat un any i tres mesos des del Mundial de d'Austràlia podria ser un bon moment per retornar a les aportacions de temes de bike que si bé no fan referència a les nostres aventures amb els dos Dracs de casa, sí són lectures del genet de casa, clar que yes!

De fet quan es produeix una variació en les propostes tipus del Blog em comporta abans de valorar si serà positiu, vull dir, el canvi a mono tema sortides de bike des de l'octubre del 2013 va venir donat per considerar que a un espai de Vols de Drac el què segur que ens fa coincidir és precisament les sortides amb els nostres Dracs, i per tant vaig encarrilar cap a aquest corriol tan Single, un sol tema, ara crec que he de seguir amb aquest sender, però lentament veure quines sensacions tinc publicant un altre cop lectures que es creuen en el meu camí, jo diria que cada dia. Penso que no aniré a moltes aportacions d'aquest tipus pel fet que la necessitat que m'impulsa a fer-ho ara és la de compartir algunes informacions que en creuar-se'm m'agradaria un altre cop compartir a The Great Escape MTB. 

MTB, MTB, MTB. 

dimecres, de gener 21, 2015

Reina, i Vol al migdia

Aquesta és la proposta, a la matinada ara per ara, que limita únicament la d'avui, no hi ha Vol, al migdia i motivat per el possible retorn de la Reina podria ser que sí.

De fet per la meva part aquest és el propòsit inicial, avui el pronòstic marca 11°C, ahir ja vaig rodar a 11°C, per tant es tractaria de repetir equipaments, perquè em van funcionar molt i molt bé els d'ahir. Dubto si en lloc d'agafar el Alp-X de canell llarg per la primera hora, i els de canell curt per la segona, canviar pels segons per a la primera hora, i per la segona els Hirzl d'estiu per la segona, però crec que repetint la combinació m'estalvio el risc de passar fred. 

No he repetit equipament, un error, menor però perquè finalment en lloc de la jaqueta Alp-X GT AS, ha sortit la Fusion AS, una joia entre les joies de casa pel què fa a jaquetes. Guants he sortit amb els Alp-X de canell curt de Gore, un segon error perquè avui feia més fred que ahir, i hauria d'haver sortit amb els Alp-X de canell llarg de Gore. Però m'ha sortit prou bé la broma, perquè he rodat al límit del què l'equipament d'avui podia assumir, i sempre he notat una gelor a la part exterior del culot i a la zona dels braços de la jaqueta. Mans i peus bé, per ser el dia més fred molt bé, finalment tindré una idea prou bona de com combinar tèrmiques i jaquetes. 


La Reina, omg la Reina, ha sortit molt ben equipada, de quasi tot, tèrmica i guants justets, la primera sense mànigues, els segons deixant a casa com jo els Alp-X de canell llarg de Gore, fet que ha provocat que passes fredor a mans i braços, massa fredor. Bé está tot just estrenant les noves tèrmiques, caldrà més experiències.


Sense eines, sense beure, portant aigua, menjant un panet d'oliva i fruits secs, del Mercadona de Mataró, sense incidències, sense coincidències, sense posar en marxa els llums, perseguint deixar de notar la fredor, fet que ha ajudat i molt la ingesta dels fruits secs. 

Un dia més de la programació d'aventures d'aquesta setmana sí, i de caminar una mica tot plegat tenim un final de setmana, perquè per a nosaltres avui és divendres, vívim a SV, està tot dit, pel patró, pel patró, i per tant mirarem de fer-la, i fer-la bé, oh yeaaaaaah!


Ja sonaven xifres pels darrers deu dies que queden d'aquest més de gener, omg, omg, omg, la Reina es posa en marxa i la màquina de sumar quilòmetres Single Speed ja té por. 

Des del Mirador del Drac esperant a que a la propera aventura Single Speed tinguem una mica més de criteri  pel què fa a equipament. 


MTB, MTB, MTB. 

dimarts, de gener 20, 2015

Salida del domingo con los karrikiri btt de mi pueblo

https://karrikiribtt.wordpress.com/2015/01/19/no-llegamos-al-circulo-polar-artico-pero-lo-parecia/

Vol del migdia, plou i fa sol?

Per poc que que avui no rodo sota la pluja, o això semblava, perquè en primer terme he rodat amb Sol. Sempre rodant per zones sense desnivell, amb dues excepcions, l'inici i el final, el Mirador del Drac a SV no és a peu de platja i per tant toca baixar en primer terme i escalar per tornar a casa.


He canviat la jaqueta per la GT AS Alp-X de Gore per temor a la pluja, tèrmica, l'Endura de Merino de màniga curta, mitjons els Inverse HM tr@il, botes Lake MX140, culot Endura, guants la primer mitja sortida amb els Alp-X de canell llarg, i la darrera mitja amb els de canell curt, tots dos de Gore, un protector de cara i coll, i gorra Spok. La temperatura 11ºC, la sensació de més fred, ronadant els 8ºC, des de SV a Mataró, tornant per Llavaneres, que està prou bé, i tant, i tant, l'equipament un 10.


Després tornant cap a casa, la veritat el cel feia cosa de veure, quina negror.

Sense incidències, sense coincidències, sense eines, amb manxa, amb aigua sense beure, sense menjar, prou que he menjat després, OMG, el mar es vol enfadar, però s'espera.

Avui he rodat bé, he agafat gana, molta, perquè després he anat a menjar quelcom al centre del poble, i no hi havia qui m'aturés, és el neguit, són dies de cert neguit de res referent ni del dia a dia, ni de la bike, si no temes de llei de vida, omg, omg, omg.

Ara mateix la jornada, per un cel tapat, tapat fa molt de respecte, mare meva, en ment tinc la possibilitat de sortir a fer el Vol a la nit, però haurà de girar el temps cap a un proposta més favorable, si no ho deixaré per demà, clar que yes!


Quan surt el Sol, surt per tothom, així ho vull, de veritat, de veritat, perquè costa veure el què porto vuit anys veient, molt trist, molt, solitari no ser dins del problema en la magnitud que em toca veure, costa molt no deixar-te influenciar per aquesta etapa tan severa, per sort no hi hem entrat, en cap cas, per sort ens hem distanciat de part del moment, tot i que com deia ahir, tot gira, tot roda i tots estem a dins de la roda.

La Vicious va molt bé, mai massa, dubto del pneumàtic 2.4 TR, pel pes de 800 g. perquè és molt poc, i no sé si té sentit arriscar si ha de faltar gruix de goma, perquè un 2.4 de 800 g. és just, just. la resta molt i molt bé, certament el punt de les dues bikes de bike en aquests moments és impecable, quin gaudir a dalt de la bike avui.

MTB, MTB, MTB.

Demà jornada del retorn de la Reina? :-)

Tot va fent

El seu tram, i tant, a on aquesta matinada no veia el Vol, i ara passades unes hores ja sóc a minuts de ser-hi, OMG.


MTB, MTB, MTB. 

Vol prudent, ja dins d'una jornada de fred d'hivern, equipat d'hivern però sense  el gorret Assos, ni tampoc el segon protector de cara, sí que porto el segon joc de guants Alp-X de canell curt darrera de la bossa de la jaqueta Gore.