Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de novembre 24, 2015

Silent

Vells temps els de la fabricació de racks per les bikes.




Aquesta creació pesa molt, no és la primera passada pel blog, l'última crec que tampoc. 

Ahir un dia que podria ser, crec que realment ho serà determinant pel tram del tema de la bike nova, em dono unes hores, un dia, una setmana fins i tot un mes de reflexió pausada envoltada de severitat per determinar els detalls d'aquesta nova bike.

MTB, MTB, MTB. 

El dubte, faig venir al Mirador la bike, o faig venir al Mirador del Drac la meva bike. I he de dir que costa no fer el primer pas, i que el segon pesa suficient com per com us esmento, reflexionar una mica més aquest pas que com la Vicious ha indicat, vindrà la nova bike passaran els anys i en vindrà una altra, OMG. Vull dir que sigui quina sigui el pas dels Vols implica sense concessions la maduresa de cada Drac i passada aquesta els descans, amb excepcions si filem prim, i la The Motivator podria ser-ne una, sí, però per ser ho haurà de ser agafada de la mà del nou Drac específic per les aventures de 24 hores SOLO. 

A punt de caure el segon cafè de la jornada, a 4°C a les sis tocades, i a les cinc de la matinada no ho sé perquè no ho he mirat, el nerviosisme per la possible arribada de la nova bike comporta de descansar en mode diferent, clar que yes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada