Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 15, 2015

Sempre

És molt emocionant quedar amb l'Home del Montseny. 


Ahir no va ser diferent, i per aquest motiu a tres quarts de cinc de la matinada els motors es van començar a posar en marxa. Tres quarts d'hora després ja havien caigut els dos cafès cafeinats de rigor, i un cafè amb llet amb cereals/xocolata. 

Totalment equipat de tardor, mitjons PI, amb culot també Pearl Izumi PRO, camals Castelli, tèrmica sintètica de màniga curta de Gore, mallot Alp-X Windstopper de la mateix casa, guants Hirzl, protector de cara aquest cop, gorra Spok, casc Cratoni Terron, i ulleres Limar, un equipament de gala per una temperatura suau de 12°C a tocar de tres quarts de sis de la matinada a la riera de Llavaneres, a 16°C a aquest mateix punt dotze hores després. 


La intenció era anar de pet a Sant Celoni, fet que no va ser perquè finalment des de  mig camí del Santuari del Corredor em vaig deixar caure fins a Vallgorguina per enfilar emocionat direcció a Olzinelles i d'aquí cap al Santuari de Sant Martí de Montnegre. Imborrables que no és cert els instants, les sensacions rodant a un molt bon ritme des de Vallgorguina fins a Sant Martí de Montnegre, l'hora, el lloc a la matinada veient l'arribada de l'astre rei al Turó de l'Home, memorable, a on mires de ser-hi gaudint de la visió, però també concentrat en la ruta per un terreny rar, humit amb un grip sospitós baixant. 


A aquest punt de la imatge, a minuts d'iniciar deu quilòmetres de baixada vertiginosa, amb aquest terreny rar, però això no va treure que va ser un tram dels que fan escola, mtb, mtb, mtb.

Un cop ja amb l'Home del Montseny tot seguit directes a esmorzar a Can Sitra d'Arbúcies, un plàtan a mig camí salvador per a mi, entre converses durant l'anada emotives, de molt contingut, i encara més mentre esmorzem truita de carxofes, vi, gasosa, i dos cafès cafeinats, l'energia requerida aquesta per enfilar després fins a ser propers a Sant Marçal. 


Una pujada animada per tot, pel ritme, per les converses, per l'entorn, aquest darrer senzillament entranyable, a on aquest cop el millor present entre colors va ser l'estora de fulles torrades sota els nostres Dracs. 


El Sot de l'Infern porta d'entrada a territori de corriols de baixada dels que fan afició, per a mi tècnicament al límit prudent, per tant molt emocionants. Fins a aquest punt amb l'Alp-X sense les mànigues des de feia unes tres hores, a partir d'aquí ja sempre fins a casa amb elles. 


Un cop a Sant Celoni, per dinar un pa amb tomàquet amb pernil salat, una cola, i per postres una caixa o quasi de bombons, com sona, com sona, per seguir ruta durant quasi cinc hores més. 


Una tornada exigent, molt amb una nota curiosa, les darreres dues hores passat Can Bruguera direcció als Tintorers venint de la riera d'Argentona, vaig haver de decidir de girar cua i baixar fins a Mataró per haver-me quedat sense llum, la bateria XL del Powerled va dir prou.


Curiosa la baixada, també rodar els darrers vint quilòmetres sense el llum davanter, molt. 

Una pujada per Milans memorable, exigent per una fatiga ara sí d'hores de bike, sí, però més encara per les nombroses emocions de la jornada de MTB, i més encara per aquesta arribada a les fosques fins a casa. 

Aigua un sol bidó de menys de 750 ml, per menjar a aquesta tornada no va ser fins a Can Bruguera que em vaig menjar una bossa sencera de cereals de xocolata amb fruites deshidratades, que he de dir que la vaig gaudir i molt mentre em menjava fins les més petites de les engrunes.

Amb eines, havent de silenciar el pedal dret, amb càmera, amb manxa, amb un mar amic al vespre, amb els llums funcionant les primeres tres hores, i les darreres tres també. 

Ara ja fins demà, perquè avui després d'una nit de recuperació, no estic per fer bike, curiós, sí però positiu també.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada