Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 11, 2015

Dues jornades

De MTB, i tant, i tant que sí.

La temperatura magnífica els dos dies per sobre dels 23°C, a un minut i a dos minuts d'un quart de quatre de la tarda a la riera de Llavaneres, per tant equipat tant ahir com avui d'estiu, clar que yes.


Ahir un Drac clàssic i avui per disposar d'un temps limitat una sortida diferent.

L'equipament d'estiu d'avui diria que peculiar, per mirar de fer sortir els culots que menys han treballat als darrers mesos. 

Per cert avui tampoc he comprat la meva nova bike, Pacenti el responsable, i tant, i tant. Sempre m'ha agradat aquesta marca, sí, i aquesta posició ve de les 27,5, ells per a mi en són responsables en part d'aquesta roda.

Veurem aquesta pensada a on em porta, tot i que a on sóc poc importa massa en si mateix, sí en el conjunt.

Rodant ahir, bé, avui més xafadet, pujant bé, baixant bé, sí però sense massa alegria a les cames, jo diria que a l'inrevés.


La bike va molt i molt bé, silenciosa, nerviosa de reaccions, directa, molt a tota insinuació de canvi de trajectòria la fa una bike molt i molt divertida.

Avui les Privateer velles com ahir les reines de la sortida, sí, agafades de la mà dels guants Hirzl, que per cert concrtament aquesta unitat està molt degradada, molt. Avui sense gorra, amb eines, amb càmera de recanvi, amb aigua, menys d'un quart de bidó cada dia, sense menjar, avui he passat una mica de calor :-) he arribat a diferència d'ahir, literalment xop, amb el mar tranquil els dos dies, des de diumenge sense el Powerled, ni la bateria XL, amb el casc recuperat Terron de Cratoni, les ulleres Limar, el mitjons Pearl Izumi, com el culot, la tèrmica Rapha de Merino sense mànigues, el mallot Alp-X de Gore, amb la manxa.


Les Falgueres Màgiques del Montalt, OMG.

A veure si aconsegueixo mantenir la constància, a veure, res indica que sí, tampoc que no.

MTB, MTB, MTB. 

Ara esperar a demà, a veure si hi haurà Vol, que vull pensar que sí, però pensar-ho únicament no indica normalment massa bé res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada