Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de novembre 23, 2015

ClàSSica

La ruta d'ahir, no per a això menys emotiva, a l'inrevés, el retorn de fa quasi una setmana de la Reina als Vols així ho indica.

Bé, no sé si serà definitiva aquesta tornada, sí que puc afirmar que el treball que està fent és el què ha obert la porta a poder iniciar la que fins fa res no vèiem en cap cas propera, ara sí, ara hem entrat a un bon tram d'inici de recuperació. 

Sessions de fisió, sessions de reforç muscular, sessions de bike breus, i com la d'ahir siguent breu també propera a deixar de ser-ho.


Teníem clar per la jornada anterior a on no vàrem coincidir en el Vol, que el fred no el volíem tenir proper, i per tant sortir ahir i tant, però mirant de gaudir de l'escalfor de l'astre rei. 14°C està prou bé crec recordar que a quarts d'una del migdia a la riera de Llavaneres, temperatura que ens avisava que quan caigués el Sol millor ser un altre cop a casa.

Tenir un pla ja és un gran què, i en aquest cas va ser definitiu, marxar de Vallromanes cap a SV a les sis de la tarda per no patir el fred intens de la seva riera, i un cop al cantó de marina poder ser a casa cap a les vuit del vespre. Pensàvem això i ho vàrem fer encara millor, perquè a tres quarts de cinc ja marxàvem un altre cop cap a casa. 


Anant però mentre pujàvem per la riera de Teià direcció a Vallromanes la gana indicava que feia massa estona, des de l'esmorzar que no menjàvem, un cop a destí dues llesques enormes de pa amb tomàquet amb botifarra blanca, formatge agafats de la mà de dos cafès de veritat i una fila llarga de galetes, un aliment perfecte pel moment, coincidint amb els darrers alès del Sol entrant per la finestra d'on estàvem gaudint de tan bons aliments. Tant vaig gaudir que després de menjar sota aquesta càlida escalfor vaig tancar els ulls uns minuts, OMG.

De tornada el pla va funcionar la primera hora ben tocada, per després a cada quilòmetre jo vaig anar agafant fredor als peus, no a les mans perquè vaig passar dels guants Alp-X curts de Gore, als llargs, el protector de cara també va entrar en funcionament, tot i aquestes ajudes vaig desistir, vàrem desistir de sumar els darrers set quilòmetres, decidint tirar pel dret cap a casa, i quedant així just per sota de la barrera dels setanta quilòmetres. Jo per la fredor als peus i la Reina per unes molèsties a aquest braç dret en plena recuperació.

Les dues bikes un 10, ara l'Inbred ja frena, ferodes nous davanters, disc vell encara, els ferodes nous del darrera necessiten també el canvi de disc, no diré urgent dependrà de si hi ha bike nova o no. La Longboard senzillament propera a la perfecció.


Els nostres equipaments de tardor, hauran de dónar pas als d'hivern intens, perquè pel pas per la riera d'Argentona vivíem el primer sota 10°C, concretament 8,5°C, per arribar a la riera de Llavaneres a tocar de les set del vespre a 9,5°C que per a nosaltres ara mateix ja ens comporta de passar a equipaments majors. Sense beure quasi aigua, durant la ruta sense menjar, amb eines, amb manxa, amb càmera, amb un mar mogudet anant, tornant no ho recordo, amb els llums en marxa a partir de la primera mitja hora, sense incidències, i sense coincidències. 

Ara avui jornada de descans a on el fred ha sigut el rei de les nostres converses, i escalfar el Mirador l'objectiu, 21°C constants una bona pensada, que bé, que bé, que bé. Demà tocaria Vol, i serà de donar-se les circumstàncies, perquè si hagué de decidir ara, el Vol seria a minuts però demà segur que no, per sort decidiran les sensacions de demà i no les d'avui condicionades aquestes per la fredor d'ahir als darrers quilòmetres.

MTB, MTB, MTB. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada