Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 22, 2015

A pams

Anem a pams, perquè les cròniques no aconsegueixen anar caient al ritme de les sortides, per posar un exemple no he fet encara la de la Berga-Santpedor.

Però aquesta intervenció va del Vol d'ahir, després de ser sí que proposaré per exemple la del Vol de divendres. 


Ahir he de pensar que sense ser-ne massa conscient condicionat per la propera baixada de temperatures el Vol el vaig proposar com a Gran Vol, fet que implica d'iniciar l'aventura molt d'hora, per a mi aquesta hora veu com a primer número de l'hora el quatre, és a dir a quarts de cinc de la matinada.

Ahir el primer protagonista va ser el vent, OMG, de nit, amb un vent que sacsejava els ametllers ara sí ara també enviant un doble missatge per a mi contradictori, el primer de quedat a casa genet de Drac, el segon de córrer a sortir que quan jo marxi genet tu passaràs el teu primer dia de fredor d'aquesta tardor

De fet el primer consell va pesar molt, el segon però encara va pesar més :-)

A dos quarts se sis de la matinada començava l'aventura equipat de tardor amb quatre equipaments protegint la segona advertència del vent, la de la fredor, mitjons d'hivern d'Endura, guants d'hivern de Gore, els Alp-X llargs, tèrmica de màniga curta de Pearl Izumi, sí però d'hivern, i en darrer lloc el protector de cara, per a un pronòstic de mínimes de temperatura de 7°C a SV, i de 4°C a Sant Celoni, crec recordar.


La realitat, 17°C a la riera de Llavaneres a tocar de tres quarts de sis del matí, i al segon punt, a Sant Celoni i minuts abans tampoc, mentre baixava cap a Vallgorguina no feia fred, de fet el protector de cara i els guants d'hivern ja no els vaig tornar a portar el primer fins sortir a la tarda cap a casa des de SC, i els segons per baixar, és un dir, des de Can Bordoi cap a Dosrius per uns corriols que sempre pujaven, OMG, o aquesta sensació tenia jo.


Ni anant a Arbúcies, ni després d'esmorzar a Can Sitre la truita de carxofes amb un bon vi fred de la casa amb gasosa seguit de dos cafès dels de veritat, ni propers a Montsoriu tornant per uns corriols de pam fins a metres de Riells, ni un altre cop a Sant Celoni per omplir els dipòsits buits d'energia, en cap tram va fer fred, diria més,  des del primer minuts de l'aventura fins a SC abans de dinar en cap moment  vaig compartir l'advertència del vent de matinada, el resultat d'ella, el fred era inexistent. Fins i tot mitjons i tèrmica eren excesius. 


Ara bé, després de quarts de cinc de la tarda sortint de SC, i ja fins a minuts de casa un cop ja a SV no vaig treure'm els guants d'hivern que ja portava des de Can Bordoi, i el protector de cara, des de SC fins a casa va treballar sempre. 


Ja ha arribat la fredor, no afirmaré que el fred també perquè ha d'arribar el de veritat, el que ronda els 0°C. 

Els peus freds sempre als darrers vint quilòmetres, des de l'arribada a Dosrrius fins ser a SV. La fredor present des de SC fins a sortir de Mataró per les Cinc Sènies a quarts de vuit del vespre a 14°C. A partir d'aquí i ja fins a casa espai amic si parlem de la calidesa del temps. 

Des de SC abans de dinar fins a minuts de casa, sense una bona gestió de la pedalada, per la fredor? no ho sé, crec que sí perquè des de Mataró fins ja a casa vaig tornar a pedalar dins de les bones sensacions, no de cop és veritat sí cada cop millor a mesura que passaven els darrers quilòmetres. 

L'Inbred no frena, i quan ho fa no ho fa bé, ferodes davanters gastats, com també els discs el motiu d'aquest mal funcionament. Sense coincidències fora de la prevista amb l'Home del Montseny, i hores després en direccions oposades amb una YZ 250 cremant Castrol mineral de la millor qualitat al corriol de Can Bordoi a Dosrius, amb eines utilitzades d'Arbúcies a Riells per un desajust de l'u per onze, amb càmera, amb els llums Cateye-Powerled en marxa anant de SV a Vallgorguina, i tornant de Dosrius a casa, sense menjar durant la ruta tot i portant dos plàtans i una grossa xocolatina, quasi sense beure fora d'un quart de bidó d'aigua de 500 ml, amb un mar tranquil al vespre crec recordar al meu pas per Mataró. 

Un tram el de Vallgorguina direcció a Olzinelles i mentre hi passava, memorable, pel moment, de nit amb el vent sense la presència del fred extrem, vull dir pel contrast del lloc entre nit, vent i la lleugera pluja a tocar del darrer mes d'aquest 2015 i en canvi agafat de la mà mentre hi era d'unes Fades de la Foscor amigues, sempre ho són ho sé però ahir amb ganes per part d'elles d'aturar-ho tot per aconseguir consolidar el Vol, OMG, OMG, OMG.


Diria que a aquest punt el del pas proper a entrar a Olzinelles a tocar de les set del matí va ser el més emotiu si parlem de Vols, d'entre tots els que jo recordo d'aquest 2015, com sona, com sona. Dic recordo perquè les Falgueres Màgiques d'Olzinelles fan si poden la seva feina amb la seva Poció Màgica fent-me oblidar sempre que poden els Vols. 


MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada