Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 29, 2015

Pearl Izumi Elite = Shimano XT

I tant, boníssimes prestacions a un preu més interessant que la gama PRO. 


No sé si l'Elite aconsegueix ser referència entre els usuaris de Pearl Izumi, el XT sobre els usuaris de Shimano, sí, fins i tot aquest darrer ho aconsegueix sobre tots els usuaris del mercat.


El de la imatge combina amb mínim 6 mallots més, i d'haver sigut els Vols aquest darrers quatre mesos, únicament hem pedalat a l'agost, no tot, i quan hem sortit no ho hem fet tantes vegades com hauríem de. 


Així com us deia, amb una sortida de cada set, després de quasi dues temporades, no hauria superat un tercer estiu, així el 2016 serà la seva darrera campanya.


Còmode, quasi invisible, amb unes bones tres bosses posteriors, fa un bon equip amb la tèrmica de Merino Rapha, i també amb les de Gore sintètiques sense mànigues, clar que yes!


No és amic de les lleugeres jaquetes Xenon As de Gore, en cap cas, però cal dir que únicament dins de les curses de 24 hores SOLO han fet un bon equip, perquè la resta de mallots tampoc juguen bé amb aquesta valuosa Xenon tot terreny. Únicament s'enten la jaqueta Xenon AS amb les tèrmiques de Gore, de Pearl Izumi de màniga curta, fet que comporta d'haver d'anar molt lleugers de càrrega perquè darrera la Xenon AS porta únicament una bossa central, que permet de portar uns guants d'hivern, com els Alp-X, una manxa, també un protector de cara, i una petita bossa de llaminadures agafades de la mà d'un plàtan. 


Size S.

Per a mi aquesta proposta supera fins i tot la del nou mallot Alp-X 3.0 de Gore que us vaig presentar fa poc fent equip amb el culot Pearl Izumi PRO.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada