Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de setembre 24, 2015

La quinta que va quedar en tres

Perquè la quarta està feta, i la quinta és a on sóc, oi?

Aquesta matinada a les cinc i cinc a diferència d'ahir que ben passades les quatre ja corria pel Mirador, avui a les antípodes de l'hiper activitat de feia 24 hores, no passa res, el migdia ha sigut el moment del Vol.

Avui amb la Reina, fent el test d'aquest braç que fa uns mesos que fa la guitza, a mi també però estic en franca millora, veurem la Betty si també.


Equipats 100% d'estiu, culot Gore Power 3.0, mallot Castelli, tèrmica sintètica sense mànigues de Gore, mitjons Pearl Izumi, calçat Sidi Dragon 2, guants Hirzl, sense la gorra Spok pel mal de cap que em ronda des de fa tres dies, lleuger, inexistent  avui, però millor no cridar el mal temps, casc Cratoni Terron, ulleres Photocromàtiques Limar, a 25°C a quarts de dues a la riera de Llavaneres, amb aigua, sense beure, sense menjar, avui amb càmara de recanvi per portar una bossa nova sota del seint, una Pedro's més grossa, no la més grossa que també la tenim. Amb llums Cateye-Powerled, sense funcionar, el mar mogudet, amb un vent fresquet reconfortant, molt, tant que pedalar en direcció oposada a ell compensava.

Avui no hem fet Drac per mirar de no entrar de cop a zones exigents pel braç de la Betty, ja tindrem temps de fer, i tant, i tant.

Coincidències, cap, incidènies cap, esperant ara a demà, Vol de matinada? De ser no serà al migdia, els compromisos interessants afortunadament  són moneda de canvi freqüent des de fa un temps i per tant tot roda amb el millor to, el de les bones sensacions.

MTB, MTB, MTB. 

Podria ser que decidís tot seguit la nova bike, ja us vaig esmentar ahir que havia tingut una bona pensada durant el Vol d'ahir, oh yeaaaaaah!

Estem ja a la tardor, un únic bany d'estiu a l'Alt Empordà ha tingut lloc, l'aigua estava sensacional, no el fons del mar, ni l'entrada ni la sortida, a on encara ara em fan mal les plantes dels peus de les pedres afilades d'aquest fons marí, però això sí l'aigua estava perfecta pel bany de l'estiu, omg, omg, omg. Tinc pendent la crònica d'aquesta jornada, i tant, i tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada