Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de setembre 27, 2015

Hirzl, "for on and off road biking"

Aquests són les joies de la corona del 2015 a casa, sense cap mena de dubte. 


De totes les millores en equipaments aquesta proposta és un gran salt de qualitat. 

Semblaven massa calorosos per rodar-hi amb les temperatures de l'estiu, no ho sabrem aquest 2015, no hem rodat a l'estiu, no en termes absoluts, és cert, també que únicament ho hem fet lluny de la calor extrema. 

Per tant de ser a l'estiu ja serà durant el del 2016, que tampoc és exactament així, perquè NZ podria coincidir de ser amb aquestes extremes temperatures. 


El desgast dels meus guants tenint present que combinen entre tres jocs de guants, és d'un desgast superficial al lloc puntual que es veu a la imatge. 


Dic entre tres, motivat perquè el petit desgast, és a dir, de cada tres sortides que he fet aquests guants n'han sortit una, per tant de sortir sols no sé si haurien aguantat. 


Sí que és cert que el volum d'hores treballant tot i ser inferior per aquest motiu, ha sigut molt alt.


Ben reforçat als punts claus.

Els de la Reina, els de la imatge de sota, que combinen entre dos, el desgast és més marcat. 


Força més marcat, com es veu comparant amb el segon joc que ha començat a rodar posteriorment. En aquest cas crec que aquest deteriorament ve pel Sol, per l'exposició a aquest, motivat crec perquè la Reina ha rodat molt més de dia que no pas el genet. 


Ben construïts, amb un palmell protegint per a la nostra disciplina els punts claus que més es castiguen rodant amb una bike rígida, per tant sense suspensió.

Tot i aquest deteriorament tant amb els guants de la Betty com els d'en Bob, també tot i uns acabats que no són per a mi perfectes, tot i aquests punts, repetiríem, i repetirem, de ser les alternatives a aquests guants Hirzl les que tenim avui, fet que indica que estem molt contents amb aquesta proposta. Fet que comportarà que combinarem amb cinc jocs de guants, que crec és l'única manera que tenim com a aficionats d'aconseguir rodar dia sí dia també amb l'equipament en perfectes condicions. Tot i aquestes decisions de definir un equip i fer-ne venir dos, tres, quatre, fins arribar en ocasions a set quan parlem per exemple de mitjons, culots i mallots, el deteriorament és molt sever. Sense anar més lluny, si parlem de la propera estació, la de l'hivern, els culots que combinen entre quatre no superaran una temporada més superat aquest 2016, com sona, a no ser que em decideixi a fer-ne venir dos més, en aquest cas no hi estic ara per la labor, que hauria, que hauria, però primer he de tancar l'arribada dels equipaments d'estiu, importants aquests òbviament pel proper estiu, sí, però més decisiu encara perquè han d'estar a punt per una breu aventura a un segon estiu dins dels nostre hivern, breu sí, però exigent, perquè per a 24 hores, aquest punt, l'equipament per a nosaltres és molt important, de fet molt més que a d'altres participacions dins del nostre continent, motivada aquesta diferència pel fet de no disposar quan marxem a d'altres continents de la logística que ens recolza quan ho fem propers a casa, com la presència inestimable de la June, amb totes les comoditats que aquesta comporta, com disposar de tots els equipaments de bike, bike de recanvi, com també les rodes totalment equipades, possibilitat de recargar les bateries entre voltes, i tots els detalls favorables, la llista d'aquests seria llarga, per tant l'equipament quan aquest punt és l'únic punt que podem portar amb nosaltres a una cita de 24 hores SOLO passa a tenir una importància cabdal. De fet aquest és un dels punts importants, de pocs que també ho són, com que les dues bikes han d'estar a punt amb molta més antelació que no pas si disposem de la VW. Ara mateix, les bikes estant a punt totalment, pendents únicament d'una rentada a fons, per si han de volar dins de les bosses de viatge a les properes hores, i els nous equipaments esperant si tindran la seva oportunitat, falten aquelles darrers circumstàncies favorables que per sort no depenen de nosaltres o sí i no ho sabem veure. Però indiferentment de quina sigui finalment la decisió, aquesta preparació feta fins avui a nivell d'equipaments i de bikes, sempre serà molt útil com a preparació per a NZ. Vull dir que estic molt satisfet de preparar, de mirar de millorar ara aquests aspectes, i que de no ser ara la posada en marxa, valdrà el seu pes en or per a propera cita de 24 hores d'aquí a uns mesos.


Tant que els nous Hirzl descansen a punt per entrar en acció, concretament dos jocs més en el meu cas, en el de la Reina estic a tram de fer comanda dels propers, que seran en aquest cas tres jocs més. 


Size 11.

Dues talles més que la que porto amb Gore Bike Wear, és a dir la 9, com sona, com sona. Els de la Reina també dues talles més dels que porta amb Gore, i que portava de Pearl Izumi, i Giro, la 6 amb aquestes tres darreres marques.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada