Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 21, 2015

Fury

Les lleugeres, i tant. 


Gran presentació.


Millor equipament. Una bossa molt funcional si has d'agafar avions portant la bike, portes el calçat a dins de la bossa, aquesta és molt compacte, perfecte per poder ocupar el mínim d'espai, i també per decidir si ets més prudent portar el calçat a la bossa de mà, per si la bike no arriba poder com a mínim disposar de l'equipament. 


El de la imatge és el tac alt.

Ja fa uns anys que la Reina roda amb les Mavic Fury. De fet ella anava encantada amb les Sidi Dragon 2 blanques, però un defecte passades les primeres setmanes al taló de les Sidi per la part interna, va comportar d'un canvi a les Mavic Fury, no toca ara debatre sobre aquest canvi, però esmentar que la contesta de l'importador crec recordar que Comet va ser, i ho tenim per escrit, que no era un defecte, que era motivat pel desgast, i la conclusió va ser per tant que no hi hauria garantia de reparació i evidentment tampoc de substitució, fantàstic, ja fa uns anys, des del 2009 que no ve cap més Sidi a casa, això sí jo vaig exprimint les que tinc d'aquella etapa, ara un cop les Dragon blanques ja estan exhaustes, els hi toca a les negres, clar que yes! 


De mentre però ja estic presentant les velles Mavic Fury, noves per a mi, no les Drako de Sidi que ja són quasi velles també a aquest mercat tan viu, vull dir fins el problema de les Sidi de la Reina portàvem anys rodant amb Sidi. 


De fet les Fury de la Betty no les vàrem comprar, si no que Chain Reaction Cycles sí que ens va repondre amb la garantia de les Sidi Dragon 2, i ens va permetre inclús de canviar-les per una altra marca, concretament es van limitar a abonar-nos 250£ per les Dragon 2 malmeses, com sona, i va ajudar que no érem un desconeguts per a ells, però a casa a la botiga de Mataró a on havíem comprar les Dragon 2 de la Betty també hi havíem comprat molt, sense anar més lluny, les dues Yetis ASR-SL nostres van sortir d'aquesta botiga, però la resposta va ser la negativa de l'importador que us he esmentat.

Mentre Chain ens gestionava la garantia, els hi vàrem comprar les Shimano SH M230. Aquesta va ser una molt bona pensada, perquè si bé l'aspecte estètic exterior es va deteriorar ràpidament, també ho és que no va passar d'aquí, i crec recordar que ja tenen tres o quatre anys.


El color, el color, que em costa, el blanc, OMG.

Ara les tinc en quarantena, han de passar dies, pocs crec, per consolidar si es queden, dubto si tornar-les, i demanar les Shimano SH XC90.


Sense les cales Shimano.

 
Size 43 1/3.

Amb la cala Shimano, i els tacs baixos de Mavic.


Amb la cala i el tac frontal baix d'origen.


Size 43.5.

Amb el tacs frontals de Sidi, i la cala Shimano. 

El pes bo, molt bo certament, certament, les Giro Privateer no les he pesat mai, he de pensar que germanes, d'aquí a minuts o sabrem. A data d'avui el calçat més còmode de tots els que he tingut, i ho són de còmodes des del primer moment, com sona, com sona.


Size 44.

Les Dragon 2 amb els tacs frontals de la marca, i la cala Shimano. Pensava que eren còmodes, sí, fins el dia que vaig posar-me les Privateer. 


Size 44, crec. És que no veig el número enlloc. 

Les Bont, les terribles, OMG. Amb la cala Shimano, i els tacs frontals Sidi. Un calçat que mai ha sígut per a mi còmode, i que ni passats els mesos va millorar, per a mi les més espartanes de totes les que tinc, són estèticament les que m'agraden més, sí, però són per estar darrera d'un aparador, pel què fa a la meva morfologia, són les impossibles.


Amb aquest afegit lateral de pneumàtic que hi vaig sobre posar per mirar de protegir la zona.

Us proposo també pesar les plantilles. Pot ser interessant , per tipus, i perquè és un punt molt important, crec de la comoditat, tot i que pes no és simptoma de comoditat, hi ha molts factors a tenir presents, vull dir que les Giro són per a mi les més còmodes, i la plantilla la veus i no té res, les Fury passats els dies crec que seran còmodes, però ara estan molt lluny de la comoditat de les Privateer pel què fa a aquest punt. Jo avui aprofitant que estic rodant per tercera o quarta vegada amb les Dragon 2 noves, diria que les Fury d'inici són còmodes com les Dragon 2 d'inici, tot i que tinc constància que les Fury milloraran molt passats els dies, veurem, veurem. 


Mavic.


Giro.


Sidi.


Bont.

De quedar-se les noves Fury ja aportaré test de les percepcions d'aquest calçat. 

Ja que hi som :-) anem per les de la Reina. 


Size 39 1/3.

Les Mavic Fury amb la cala Shimano i els tacs frontals de la casa.


Size 40.

Les Pearl Izumi 3.0 amb la cala Shimano, i els tacs de la marca.

El cafè és cafeinat, i que bo que està :-) no sé que és primer si el moment  que proposa d'un cafè, o és el cafè que comporta del moment, segur que és la suma de petits ingredients, de molts, clar que yes.


Size 40.

I finalment les tanquetes, amb cala Shimano i tacs de la marca.

També us poso el detall de pes de la plantilla, curiositats. 


Mavic.


Pearl Izumi.


I finalment Shimano.


Els tacs Sidi que esmento.


Les cales Shimano que porten totes. Excepte la primera pesada de les meves Fury que són sense elles. 


La bascula.


Us he específicat el pes a part de les plantilles, de la cala, dels tacs, però a excepció de la primera pesada, que no porta cales, totes les altres porten la cala, els tacs i a totes les pesades van amb la seva plantilla.

La bascula no està tarada, que no sé si es pot, però és a on som. Hi ha el tema de la pols, i fang de les que no són noves, sí, però totes aquestes estan molt netes, pot variar 10 grams, sí, no més. 

A excepció de les Shimano SH M230 que no ho sé, i les Giro Privateer, totes les altres porten sola de carboni, parcial o total, ho dic per les Dragon 2 que són com un mecano de dues peces, i no sé si aquesta sola del calçat és de carboni, sí que és de carboni el reforç que porta desmuntable. 

La Sidi Dragon 2, té la sola de tacs de goma que un cop es gasten els reposes per uns 50€, les Bont també, aquestes darreres és un insult, o una broma de mal gust, les Bont, els tacs de goma marxen sols mentre rodes, rodant sí, els tacs de goma cauen, s'escapen del torniol que els fixa, crec que és per ser els tacs massa tous, i és més accentuat els que estan al voltan de la cala :-(

La resta de calçat no té els tacs de goma de la sola intercanviables, gastes els tacs de goma i no pots canviar-la, interessant la proposta de Sidi? no, no té millor rendiment que les altres, longevitat vull dir, no m'aguanten més d'un canvi de sola, vull dir el cos del calçat es deteriora, és a dir tenen una duració similar a la de la resta que no té aquesta opció.

El calçat que he pesat, sempre és el dret, ho esmento perquè llegia fa poc un test de calçat, i no pesava el mateix el dret que l'esquerra, hi havia uns 20 grams de diferència, a mi em va sorprendre, per aquest motiu ho esmento. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada