Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’agost 14, 2015

Tornem a la nit

Lentament, sí, perquè cada dia clareja un xic més tard, un, dos minuts, sí però quan parlem de setmanes seguides a dalt de la bike notem cada canvi de llum, com ara a diferència de la primavera a on el dia s'allarga, anem escurçant claror cada dia. 


El resultat és que anem millorant el nostre tram ara dins de la foscor. Ens ajuda també rodar sense el Sigma Karma, és a dir rodem sense un dels dos llums del davant, ara passats els anys, no notem la seva falta, o sí i senzillament ens limitem a anar més lents, el fet és que la percepció no és la de faltar-nos llum. 


Per cert la bateria del meu Powerled, del Sigma falla, simptomatologia de propera caducitat, per tant n'haurà de venir una de nova. 

Ara reposant les idees, moltes, deixant que quedin reposant al seu espai, o senzillament que aconsegueixen aquest temps de repòs. 

Per la meva banda no diré sorprès, sí prudentment satisfet del tram d'ara, del més recent també, no per ser de tràmit fent referència a la prudència, si no a la dimensió del moment, que en cap cas és petita, en cap cas. Gaudir-ne mentre cau el diluvi que està caient ara mateix a SV un privilegi de molts, i per tant encara més emotiu. 

Equipat d'estiu, avui Sportful, Castelli, culot i mallot, mitjons Pearl Izumi, calçat amb les Sidi Dragon 2 blanques, que van bé, força bé, gorra Spok, casc Cratoni Terron, i ulleres Limar Photocromàtiques. 

La manxa, les eines, l'aigua dins del bidó de més de 500 ml. sense beure, sense menjar, sense coincidències, sense incidències, a 22°C a tres quarts tocats de 6, 1h03' després la mateixa temperatura, amb un mar calmat. 

MTB, MTB, MTB. 

Tinc les eines a punt per gestionar els tensors de les dues bikes, per canviar els ferodes de la Spot Brand, veurem, veurem si avui és el dia, el BB de l'Inbred  també?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada