Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’agost 11, 2015

Sense Sol


Es roda molt i molt bé, no és així exactament, amb ell sense ser-hi, vull dir a un punt de la jornada sempre abans de les vuit del matí, a on ara cada dia disposem d'uns minuts més de la frescor de ser propers a abans i just després del trenc d'alba.

Avui ha costat rodar, per un descans breu aquest nit, certament, i també perquè encara tenim pendent la total recuperació de la primera jornada llarga de bike d'aquest darrer diumenge, tot i haver descansat ahir avui encara costava. Important, el fet que hi érem, vull dir a dalt dels Dracs aquesta matinada. 

Sense beure, amb aigua, amb el nou bidó de més de 500 ml. Menjar, dos panets de Viena als darrers deu minuts del Vol, és que a la darrera mitja hora ja tenia gana, amb eines, amb manxa, sense coincidències, ni incidències, amb llums Cateye-Sigma Powerled sempre en marxa a excepció del pas per les voreres, amb un mar prou pausat, nosaltres també, sense rodar bé tot i així ha sigut la jornada més ràpida fent el Drac de les darreres jornades. Equipats d'estiu, Castelli pel què fa a mallot i culot, mitjons Pearl Izumi, calçat amb les Sidi Dragon 2 blanques les protagonistes d'avui, mirant de reservar les Giro Privateer una mica, prou castigades al darrer europeu de Finale, i de les anteriors edicions, de fet porten com a poc cinc cites de 24 hores, i d'aquestes tres caminant, caminant, i caminant, guants els Hirzl, avui com les Dragon també blancs, aquest guants són ara els únics que portem, com sona, com sona, han aparcat tots els altres, Giro, Mavic, Peal Izumi, tots guardats, únicament surten els Hirzl.


A 22°C a tres quarts de sis del matí a la riera de Llavaneres, mateixa temperatura una hora després, quina lluna aquesta matinada, omg, omg, omg

Les dues bikes van molt i molt bé, millor encara, el BB de l'Inbred per substituir, segurament el del cantó dels plats i prou, que és un Shimano XTR crec recordar que un 980, caldrà canviar els ferodes de la Spot Brand i revisar els de l'Inbred, també tensar cadenes.

Al cap hi tinc mentre rodava les diferents propostes de nous quadres, clar que yes!


Avui miraré d'anar a dormir més d'hora per mirar de rodar millor demà de matinada, de ser el Vol, de ser el Vol. Perquè avui tornant per Milans ha sigut exigent, la imatge és d'aquest tram, i per a mi és tan atractiva com ho ha sigut de difícil de coronar, segurament per una tema de fatiga de cap, més que de fatiga muscular, però la realitat és que des del Passeig dels Anglesos fins a SV s'ha fet llarg, i tant. 

Animats pel primer Vol de diumenge, va ser una bona entrada a les grans rutes, prudent pel desnivell, on ara caldrà els caps de setmana anar augmentant lleugerament les distàncies, i també aquest desnivell. Haurem de veure si som a on hem de ser per poder preparar la propera cita de MTB, encara dins d'aquest 2015. I si no, no passa res, saltarem directament al 2016, perquè com a prioritat crec NZ 2016, oh yeaaaaaah!

Però després dels darrers passos per decidir les properes bikes de cursa, de cursa i prou,  que ens hem animat a afegir una cita més, és a dir hem passat de cap cita de MTB pel que queda del 2015, a una, tampoc és extrem, la cita sí, el nombre de curses afegides no. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada