Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’agost 13, 2015

Possibilitats

I tant, i tant, perquè de poder l'opció passa per o bé esperar millorant el pneumàtic davanter passant de 2.2 a 2.35 evidentment Maxxis Ikon EXO 3C TR, passant el 2.2 al darrera, mateix model, cadena nova o tensió correcta, ferodes al dia, i de l'Inbred res més, de la Longboard, un tercer Maxxis Ikon 2.2 ara de 29" també EXO 3C TR, crec que la cadena es mantindrà, i els ferodes nous del davant, i els actuals del davant aniran al darrera. De les bikes, crec que res més. De ser aquestes les properes protagonistes, o bé fer un salt a les noves bikes. 


La conversa sobre aquestes, serà llarga, llarga, llarga, vull dir si l'opció és la segona, la de les bikes noves.


Un Vol el d'aquesta matinada que diria que és el primer d'entre aquesta primera bateria de Dracs. Ho dic perquè estic, estem al punt a on érem fa ara uns tres mesos pel què fa a sensacions a dalt de la bike, i que definiria com a les millors sensacions :-) un primer dia bo, veurem com serà el proper.

Les bikes van molt bé, pendent tinc els manteniments, BB, tensió cadena, i per d'aquí a unes setmanes les millores que he esmentat fa uns moments. La Longboard no podrà esperar al canvi de ferodes del darrera, sí la resta de manteniments. 

Equipats d'estiu, culot Sportful, Pear Izumi mallot i mitjons, Hirzl llargs els guants, calçat amb les Dragon 2, Casc Cratoni, ulleres Limar photocromàticas, i gorra Spōk, tot l'equipament funcionant a la perfecció.

Sense beure, amb el bidó d'aigua de més de 500 ml. sense menjar, amb eines, amb manxa, sense càmera, amb llums Cateye-Sigma Powerled, aquest darrer no en el breu tram mentre rodàvem per la vorera, amb un mar calmat, amb un inici de dia intens.


25,5°C a les 6 molt poc tocades de la matinada, mateixa temperatura 59' després, una jornada abans del trenc d'alba força calorosa. 

Un pas pel Pas dels Dracs que recordarem per la notable millora rodant a dalt de la bike experimentada avui mentre hi passàvem. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada