Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’agost 06, 2015

Entre flors

No ens hi diferenciem, crec, crec, si més no la imatge així ho manifesta.


A 23°C a les sis del matí, idèntica temperatura a trenc d'alba, avui he decidit, de poder triar una temperatura idela per a mi per rodar, la d'avui, la d'ahir, la d'avui, i tant que sí, i tant que sí, fins i tot 22°C estaria bé, però sempre, però sempre. 


Les dues bikes de 10/10, el sauló sec, molt sec, fa que les nostres baixades pel Tintorer Llarg siguin això més llargues,  més lentes. He de repassar els pedals de l'Inbred, un altre cop, un altre cop, fan soroll, fan soroll. Amb eines, manxa, llums, en marxa els dos, Sigma i Cateye posterior, el Powerled de la Longboard va amb l'indicador verd senyalitzant la necessitat de la propera càrrega. 

Que bona la sensació a la matinada, ara, perquè a la tardor, a l'hivern, a la primavera, de poder seran els Vols al migdia, no a trenc d'alba. 

Ara esperant, mentre esperem a dinar, tindrem a la tarda, no, no, tindrem a la resta del dia un Festival de MTB. Al primer acte, tema compra bikes noves pel Mirador, he dit bikes, no bike, al vespre un sopar memorable també de MTB marcarà la fi de la jornada, que donarà pas a un cap de setmana incògnita, serà de bike?

MTB, MTB, MTB. 

Aquesta matinada el Vol ha marcat, com ahir, el to de la resta de la jornada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada