Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de juliol 27, 2015

Sensacionals

Les sensacions a dalt de la bike avui al migdia. No feia la calor que indicava el termòmetre a tocar de dos quarts de dues a la riera de Llavaneres, 28°C i un cel tapat amb un vent lleuger molt refrescant ens ha proporcionat una oportunitat entre poques des de fa unes setmanes de gaudir a l'hora de dinar a dalt de la bike.


Les dues bikes un 10, però un 10, la Spot Brand no és una novetat, l'Inbred tampoc però venint de la The Motivator podria semblar sempre poc, però no és el cas, no és el cas, l'On One funciona fins i tot millor que la Vicious. 

Més lleugera, més àgil, més reactiva, avui agafada de la mà d'una jornada favorable de bike per la baixada de les temperatures ha comportat d'un Vol sensacional, lent també, hem perdut ritme, sí, hem guanyat frescor però, i per tant aquest Vol, el to d'aquest pot ajudar a aconseguir entrar a la continuitat dia sí dia també a dalt de la bike.

Que divertida l'Inbred de 26".

Aigua, sí, menjar, no, eines, totes, manxa, també, coincidències i incidències, cap, amb un mar mogut. 


Equipats foscos, calçats amb Privateer i Fury, i les bikes calçades/dirigides pels Maxxis Ikon TR, EXO, 3C. 

És increible com funciona de bé l'Inbred, renoi, renoi, renoi. Costa valorar quina ha de ser la roda de la nova bike, perquè tornar a 26" venint després de crec recordar quatre anys rodant en 29" no és un tram molt visible, però l'èxit a l'Europeu de Finale amb la 26" m'ha comportat de confirmar que la bike va fantàsticament bé, molt bé. El comportament de l'On One a l'exigent recorregut de Finale va ser magnífic, memorable, fet que em proposa de deixar oberta la porta a continuar amb la roda petita. 

Tot i així no sé si podré fer aquest pas, pesa l'actualitat, certament, i les 29", així com les 27,5" són les rodes d'avui, i un quadre nou ara per ara de ser 26" es diu de ser titani, Moots UNO, de ser alumini, Ventana, sense el nom del model, sense el nom del model, de ser 29" caminaria avui una sola marca de ferro, English, de ser de titani, IF, de ser d'alumini la mateixa marca però de 29", curiosament de ser 27,5", Eriksen, és a dir titani. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada