Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juliol 24, 2015

De suspensions

Fox Factory acquired Race Face and Easton

http://www.bikemag.com/industry-news/competition-core-fox-factory-acquisition/

De fet Fox fa uns anys que ja no és Fox. I de fet amb Easton i Race Face que estigui dins de Fox, fins i tot diria que podria ser bo, si Fox no fos de qui és, tot no pot ser. De fet ha sigut bo pel consumidor final que a Fox li pagui la festa un fons d'inversió, no nosaltres. Avui els PVP de Fox són un 30% més alts que abans d'entrar el fons d'inversió, però els preus reals, els que paguem els bikers finalment, de Fox ara són fins i tot més baixos que les del seu competidor Rock Shox, quan fa deu anys era a l'inrevés.

Tenneco closes Marzocchi.

http://www.bikemag.com/news/news-tenneco-closes-marzocchi/

Una gran marca Marzocchi que espero segueixi funcionant, una empresa gran per a mi, petita, 140 persones per a Tenneco, insignificant fins i tot dins de les més de 25.000 persones que la formen, Marzocchi no crec que pesi molt, rar fer aquest pas, perquè Marzocchi podrà no funcionar, però únicament com a valor de marca ja és en si mateixa una petita joia.

Les seves forquilles XC del 2003 de molla són indestructibles, van ser, i poden ser en el futur la referència, de fet jo dels fabricants de forquilles si fos un fons d'inversió no la deixaria escapar mai, OMG, i si fos un petit emprenedor, no tan petit com jo, no tardaria res en fer-me amb el control d'aquesta petita companyia. No és per a tenir-ne una més, sí perquè sigui La Companyia.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada