Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de juliol 31, 2015

23ºC

Avui abans del trenc d'alba, mentre i després, rodar d'un 10/10.


Per un vespre ahir molt emocionant, on la propera arribada a casa de nous components per a la nova bike són ja un fet consolidat, i a on les decisions d'avui són les que perfilen la bike de demà. 

Ara va quedant concretat que la propera bike camina agafada de la mà dels metalls com el titani i/o el ferro, no sé si amb força, prou força vull dir, però pel què veig, ens allunyem del carboni, no és definitiu, però sí avui improbable que la propera bike sigui d'aquests dos materials esmentats.

Ahir quasi que una bike de carboni és la propera reina del Mirador, avui sembla que no és aquesta proposta l'opció seleccionada, dic sembla perquè dependrà de les properes converses de ser, perquè aquest fet consolidi, jo tampoc sóc ràpid a l'hora de decidir, ni de pensar, i per tant d'avui per demà puc fer canvis, sí, i tant, però sempre depndrà de qui vol que els faci, no que jo els decideixi, no és ni bo ni dolent, senzillament és així. 

Equipats d'estiu, a 23ºC a les sis del matí, a 22º una hora després al mateix lloc a la riera de Llavaneres. Amb eines, amb manxa, sense incidències ni coincidències, amb aigua sense beure ni menjar, amb un mar calmat.

MTB, MTB, MTB.

Sembla que som ja dins del tram dels Vols, veurem, veurem. 

Nerviós perquè estic decidint la meva propera bike, i emocionat, aquesta, la bike, un cop a casa tindrà un primer Vol directament cap a les antípodes, si tot va com ha d'anar, oh yeaaaaaaah! vull dir, primer aconseguir la bike, per després aconseguir consolidar el proper i únic Vol del que queda entre el 2015, i el 2016, crec, crec. Vull dir no sé si en podran ser més, crec que no, que serà un sol Vol. 

Hem tornat a rodar bé avui, millor que quan estàvem dins de les sortides de sis de cada set de fa uns mesos, sí, res puja, res costa de baixar, molt i molt bé el tram a on som ara de bike, i que segueixi així, aquest ha de ser l'objectiu, que segueixi així.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada