Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de maig 18, 2015

MTB diferent

Perquè els espais fora del dia a dia d'avui han envaït aquest dia a dia, OMG.


Hem començat amb una aturada breu de la June per una bateria que es resistia a donar pas a una de nova, OMG. Ha tornat a casa, i hem anat per fer el canvi per una de nova. 


Per uns pedals que des de dilluns passat volten per SV, i que avui quasi que tampoc arriben :-(

Per una jornada a on no hi ha hagut Vol, demà seguirem aquesta trajectòria, OMG. 

Tenia necessitat de descansar de bike, clar que yes!

No he fet cap més manteniment a les bikes, a l'hora de dinar els hi fet una neteja bufant-les amb el compressor, pel fet que dissabte les vaig deixar quasi diria que perfectes. El Lynx es manté, i també l'Ignitor, mtb, mtb, mtb. Bé, sí que he fet un manteniment, la Spot Brand ja porta els pedals nous que us comento.

He preparat dos jocs més de rodes un de 29" amb un l'Ikon TR idèntic al que porta la Longboard, i darrera un Crossmark Tubeless, i un joc de rodes de 26" amb els mateixos pneumàtics que l'Inbred, Ignitor i Monorail, davant i darrera respectivament, tots dos Tubeless. 

Des del Mirador del Drac dies ara d'un breu descans Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

Dues incidències més, una menor, crec, l'altra espero que també, la Reina s'ha escaldat preparant una cafetera, i té el canell amb un to vermellós que no proposa masses alegries, OMG, ens en sortirem, la segona un dia ja us l'exposaré, no crec que ho faci al Blog, sí en petit comitè, que vindria a ser el mateix, omg, omg, omg, però també ens en sortirem. 

Veurem si demà entrem ja dins de la normalitat, és la idea, també ho era avui :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada