Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 15, 2015

Matinades a 18ºC

Matinades que a tocar de les sis del matí, i de les cinc, les temperatures ronden sempre els 18ºC, i a on les anades són ara equipats 100% d'estiu però amb manegots. 


La gana impera passada la primera hora, sí, el primer dia per sortir sense haver esmorzat, avui dins de la segona, de la segona hora tot i haver esmorzat a les cinc del matí, noranta minuts després tenia una mica de gana. Que bona l'aigua amb un tall petit de llimona natural dins del bidó. 

Emocionant ser a dalt de la bike ara de matinada a diferència de fa res que cada dia que hi havia Vol era al migdia, però fins avui la calor que ha arribat els darrers dies ens ha proposat de ser entre Vols de matinada, i nosaltres ara mirant d'evitar ara ja sí cap fatiga, rodar sí, i tant, intensitat des de dilluns a mínims, mtb, mtb, mtb.


L'Inbred ahir va demanar un canvi de pneumàtic del darrera, he fos literalment el del darrera, segueixo amb els Monorail de Maxxis, LUST, sí, sí, encara 100% Tubeless, però en el futur proper passaré a TR de Maxxis. 

Aquest cap de setmana ja tornarem a rodar amb la protecció de pinyons més grans, OMG. M'ha costat adaptar-me al 16, ara però seguiré amb ell aquesta proper estiu, segur, podria ser que fes venir un 17, un 18, i un 19, per la Betty, no per res, però tenim 16, 20, 21, 22, 23, 24, per tant ens faltarien aquests tres, que més o menys tinc clar de quina casa seran, en principi d'acer, veurem, veurem. Dic de fer venir aquest tres pinyons perquè jo passaria a 18, i la Betty baixaria primer al 20, i possiblement al 19 després.

No tinc clar si passaré el Monorail darrera, i muntaré un Ignitor 2.35 davant, hi estic pensant, de fet ja duia aquesta combinació, i la vaig canviar per lenta :-)

La cinta Brooks del manillar, nova la de l'Inbred, i la de la Spot Brand retensada.

Líquids segellants, 120 ml. cada roda de 29" de la Longboard, i 90 ml. cada roda de 26". 

Cadenes, d'entrada les dues noves, si arriba el recanvi, si no nova la de la Betty i la meva, únicament allargant l'actual.

Frens, els discs són nous de la 29", falta d'aquesta passar les pastilles del davant al darrera i posar-ne unes de noves davant, però les noves estan venint amb la mateixa comanda de la cadena, veurem, veurem. Revisar també les pastilles de fre de l'Inbred perquè si bé les pastilles són noves cal revisar en quin estat estan, i si cal fer el canvi per unes de noves.

Pedals, venen uns segons Shimano de la serie 520 que faran equip amb els 520 que ja tenim, avui al vespre els tindré, perquè els pedals Shimano XTR es van quedar oblidats als UK muntats a les dues bikes, i de ser un altre cop que si quedin, compensa una experiència com la viscuda deixar-hi el què sigui per tenir l'excusa d0haver de tornar :-) 

He de canviar el BB de l'Inbred, crec que fa soroll, he engreixinat pedals, recollat la corona HBC, repassat eixos, direcció, frens, tija, i segueix fent un soroll, faltarà recollar pinyó i discs CL.

He de canviar les piles dels dos llums del darrera de les dues bikes, i muntar els Uy Ap davanters a la Spot Brand, i també la bateria corresponent a sobre de la potència, a sota hi va la Sigma. 

Està clar la tornada ha anat farcida de pensaments del manteniments de les bikes, OMG.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, amb llums en funcionament les primeres dues hores, amb aigua, mig bidó de 500 ml. sense menjar, sense incidències, sense coincidències, amb manxa, amb eines, amb un mar mogudet ja a les 8 del matí, i tant que sí. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada