Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de maig 11, 2015

Els Vols segueixen

Les cròniques dels UK trails van madurant, clar que yes.

Sembla que va ser fa dies de la nostra aventura fora de les fronteres de casa, jo però encara hi sóc, OMG. Per aquest motiu he decidit de serguir publicant el Vols posteriors als UK, perquè no vull quedar aturat esperant el moment de proposar-ne les cròniques.

Des de la nostra tornada la Reina fins avui no ha reinicat el dia a dia de bike, una mena d'alèrgia encara avui mira d'imposar una aturada més llarga. Per la meva part vaig sortir crec recordar que dissabte i diumenge. Els dos dies acceptan sensacionals propostes d'aventures de MTB. La primera la ruta del Cister, la segona al Montseny. 


Ara únicament les esmento, no vull fer passar el carro davant del bous, en cap cas, en cap cas.


Una cosa sí que la podem compartir ara, que bé que va la meva 26", sense demèrit de la resta de propostes de rodes, i tant que no, però és que la roda de 26" és molt i molt divertida, jo crec que aquesta nova roda triomfarà, més nerviosa, amb menys inèrcies, més lleugera, més rígida, podria ser un nou model de roda de bike, bikes amb rodes de 26" :-) 

Volia sortir dissabte amb les Bont, i tant, no va ser, la por va imperar, i sort que va ser així, perquè una jornada per sobre dels 150 Km. indicava que havia d'actuar amb prudència, el Vol del Cister va començar dissabte a dos quarts de quatre de la matinada i va acabar a l'una de la matinada de diumenge. Avui dilluns a una sortida breu sí que han sortit les Bont, i no ha sigut molt dramàtic.

Des del Mirador del Drac dies de Single  Speed, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada