Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de maig 12, 2015

Casa

Els Vols dels dos darrers dies, prudents pel fet de seguir preparant la cita que no serà, crec. Però no és important, sí que l'hem preparat a consciència, molt, i per tant ara atacant les darreres setmanes d'aquesta preparació tan acurada. 

De les tres setmanes intenses, les hem canviat per una a casa d'intensa, i una més que exigent aventura als UK, per aquesta tercera rodar, únicament rodar.


Avui, ahir, sense Drac, abans de la Nocita hem de baixar el ritme, jo perquè estic un xic lent, la Betty perquè ha de pedalar al llindar de passar de costat per aquest estat alèrgic. És emocionant preparar una aventura de MTB durant un any, veure que per dates, també perquè no ens ho podem permetre, i seguir detall a detall cada punt de la preparació, oh yeaaaaaah!


Dos dies de calma, pel què fa a bike, pel què fa a bike :-)

Amb eines, amb llums, amb recanvis, com si estéssim ja dins de la cursa, la Reina rodant els dos culots nous Pearl Izumi, jo com a nota a esmentar amb les Bont, el dimoni fet calçat de MTB, que no seran en cap cas protagonistes de la No-aventura, però és ara a les sortides breus que puc sortir i esgotar aquestes ganes de carboni, clar que yes! i mira que les vaig amagar bé. Sense incidències, sense coincidències, amb un mar que ens proposava un bon bany, que no ha sigut, que no ha sigut, beure mig bidó d'aigua amb llimona natural,  a cada Vol, sense menjar el primer dia, avui dos panets del Condis, ja a minuts de casa.  

Des del Mirador del Drac, esperant, perseverant en la preparació per si agenda, i possibiliats fan un petit gir més favorable, sempre pot passar, va passar a Canberra, va passar a Fort William, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada