Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’abril 04, 2015

Pensant

Van passant els dies i les sortides van quedan pendents d'anar caient al blog, per una banda penso que un cop les tingui madurades ja vindran, sí, però aquest fer provoca com des de Canberra a on el blog va agafar un ritme que perdura parcialment fins avui, i tinc dubtes, els dubtes són bons també, sense dubtes poques preguntes tindrien respostes, o moltes quedarien sense elles, sense les respostes.

Us poso unes pinzellades de les sortides d'aquesta setmana, i les cròniques d'aquestes vindran si coincideix el moment amb la pensada, clar que yes!


Diumenge va ser un torn de test, pel fet d'un dissabte rondant els 200 Km. i amb un desnivell considerable, entre d'altres per un pas per Santa Helena, Com a nota destacable la coincidència amb l'Oriol durant un breu tram de la ruta, de Vallromanes a Llinars direcció a Sant Celoni, la tornada a casa propers al Santuari del Corredor. 


Aquesta pujada per a nosaltres exigent, va ser lenta, sí, però també dolça, pel fet que tot i les exigents pujades la sensació va ser d'haver millorat el nostra estat de forma des de l'arribada dels 20-21, mtb, mtb, mtb


Un final d'aventura de nit, dolça, calmada, molt satisfets pels dos dies d'intensitat seguits a dalt de la bike.


Dimarts després d'un cap de setmana dens de bike, havent descansat dilluns vàrem decidir rodar més quilòmetres i fer igualment el Drac, les sensacions a dalt de la bike molt bones, tant el cap de setmana exigent de bike, com el descans de dilluns ens va aportar un inici de setmana de MTB sensacional. La Reina primer Vol equipada ja quasi 100% d'estiu, encara però amb manegots.


Dimecres, rodant planer sempre, els dos dies, dimarts i dimecres rondant els cinquanta quilòmetres, sempre al migdia a l'hora de dinar, i per tant el dia a dia que és qui mana bona part de la jornada ens ha portat a dinar sempre a una hora quasi propera al sopar no pas al dinar, per aquest motiu abans de sortir, una hora abans, dues pomes, un platan, i a vegades fins i tot un iogurt són uns bons aliats per a a poder rodar tanta estona sense haver dinat.


Dijous, test de desnivell en pocs quilòmetres, encara per sota de mil metres per cada vint quilòmetres, sí, però tot arribarà, o no, i serà igualment molt divertit, aquest cop per la breu distància, el dinar per un compromís a l'hora racional de fer-ho, tot i així a les tres tocades, abans no podia pas arribar. Les sensacions bones crec, dic crec perquè volia fer un darrer tram que vaig deixar per a una altra ocasió.


Divendres, ahir, nota a destacar pel què fa a equipament, rodant sense la jaqueta Xenon AS de Gore, ja de primavera 100%, i tant, una segona nota el segon joc de guants Hirzl de quatre ja roda fent equip amb el primer, en aquesta ocasió blancs, la talla siguent la mateixa més ajustada que la dels de color negre.


Una jornada aquesta darrera marcada per la calor, a Sant Celoni crec recordar que vàrem veure els 23°C a la plaça de l'ajuntament, i també marcada per una caixa de bombons que va caure a l'hora de dinar, necessaris per a assolir un Vol proper als 100 Km, i rondant els 3000 m +, oi?


Una sortida al migdia, una arribada de nit, no per pedalar únicament, el Jinete Pálido el motiu, oh yeaaaaaaaah!, una arribada a SV a tocar de les onze de la nit, amb els llums treballant al darrer tram. 


Un fet imborrable, una anada passant per Olzinelles, una tornada passant pel Montnegre i caient propers a Pineda de Mar.

Ara, avui, dissabte hem d'omplir el rebost, després tindrem aventura de MTB, crec, i de ser serà porta d'entrada a un proper Vol perseguint els 200.

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada