Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de març 19, 2015

St. Patrick's Day

Ara ja fa anys de la primera anada a les dues Irlandes, Belfast, Kilfinane, OMG. 


Darrerament acabem el Drac de forma més exigent, per un desnivell un xic superior, el fet en si mateix no és la diferència numèrica d'aquest desnivell si no la voluntat de canviar el darrer tram del Drac, i no seguir la ruta de sempre directes al Mirador del Drac, a aquest instant ara ens exigim seguir escalant, oh yeaaaaah!

Equipats de primavera, calçat amb les restaurades Sidi Dragon 2 blanques, mitjons Endura d'hivern, pirates Assos d'hivern, tèrmica de màniga curta sintètica de Gore, jaqueta Xenon AS de Gore, guants Hirzl, protector de cara i coll, i gorra Spok.

Sense passar fred, a 15ºC a la riera de LLavaneres, sembla que fins i tot hauríem de passar calor equipats de primavera a aquestes temperatures que són més per la jaqueta Intermediate que per la Xenon AS,  doncs no, doncs no, un vent fred, fred, ha marcat el to de l'aventura, nosaltres avui anàvem a per un Drac Major, i no ha sigut, per aquesta sensació extranya que no ens proposa de rodar més estona.

De fet la setmana passada ja ens va passar, un vent fred sota un Sol que promou la calidesa però no fins al punt de seguir fent ruta, diumenge mateix per menys de quatre quilòmetres no conqueríem els 100 Km. però és que no teníem ganes d'aguantar ni un minut més aquest vent fred. Fa uns anys fer 100 Km era quelcom excepcional, encara ho és, sí, sempre serà una distància notable, però també és cert que des del 2013 és un quilometratge freqüent a casa, de fet ens queda molt camí per fer perquè aquesta tardor i aquest hivern sempre ens hem quedat a les portes del vuitè quart dels 200 Km, i no necessàriament per fatiga que també, si no per manca de velocitat de creuer durant tota la sortida que implica de voler superar els 200 Km, d'acabar les sortides passada la mitja nit. No ens acompanya l'estació és cert, dies curts, fred de matinada, amb la caiguda del Sol, molt vent, i per part nostra molta precaució de mirar de no agafar un cop intens de fred per mirar d'arribar al maig sense passar per un refredat de proporcions bíbliques com el del 2014. 


Les bikes van molt bé, jo diria que millor que mai, OMG. La Vicious té les eternes millores pendents, però uns pressupostos 2015 de temes de bikes cada dia que passa més, i més cenyits a les prioritats, a on a cada mes que cau d'aquest 2015 em diu que les millores de la part baixa de la llista quedaran per una millor ocasió, veurem, veurem.

Mentre escric aquesta crònica penso en el Vol d'avui, mtb, mtb, mtb, de fet em porta estona separar  les sensacions de dimarts vers les d'avui dijous, molt, properes sí, distants únicament per un dia de descans entre els dos Vols. 

De fet sensacions germanes perquè després de rodar planer dilluns, sense desnivell, dimarts volàvem a sobre dels nostres Dracs, com avui dijous després d'una jornada de descans com la de dimecres a la capital. 

La sensació si no passo fred, bona, i aquest fet el de no passar fred ajuda i molt a gaudir d'una bona sortida. Confiats que el que queda de març i abril faran saltar la banca, no sé si fins i tot de les dobles èpiques, sí de les distàncies per sobre dels cent quilòmetres. 

Els equipaments nous d'estiu comprats aquest hivern esperen el seu torn, ara però de mantenir-se les temperatures és temps de culots pirates, no dels curts, de les diferents opcions de tèrmiques sense mallot amb la jaqueta Xenon AS, així com de calçat ja d'estiu amb o sense punteres, els guants, aquest punt sí que els segons jocs ja entraran a l'aventura, per mirar d'evitar el desgast prematur fruit de no alternar-los, i ara per ara els protagonistes des de fa tres anys, i a casa ja físicament des d'aquest hivern, els Hirzl fins avui que bé que ens van aquests guants, com ja us esmentava fa uns dies hem de veure les seves prestacions sota una calor intensa, vull dir si seran o no massa calorosos. 

Amb eines, amb manxa, amb aigua sense beure, sense menjar, sense incidències ni coincidències, amb llums sense utilitzar-los, amb un mar que ara sí el veig més enfadat. 


Des del Mirador del Drac, un genet pausat pel pas per les Falgueres Màgiques properes a Milans dia sí dia també. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada