Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 13, 2015

Sensacions pesades

També bones sensacions, i tant, pel fet de poder gaudir a dalt de la bike sense rodar bé, està bé això.


Són molts els motius que poden fer que les sensacions siguin bones no tinguent un bon dia a dalt de la bike, per exemple quan els temes de conversa són molt interessants, com ahir, o perquè necessitàvem sortir a pedalar, com ahir, o perquè en el tram a on som sense bike tot seria més fosc, com ahir.

Coincidències, amb en Tr@il, ell en bike, nosaltres a peu, com? les coincidències són així, bon aperitiu des del Mirador amb ell, per després sortir nosaltres a fer un Drac un cop ell ja feia camí cap a casa seva.

Incidències durant el Vol, cap, amb eines, amb manxa, amb llums sense funcionar, a 19ºC a tocar de les dues a la riera de Llavaneres, sense beure portant aigua, sense menjar, amb un mar mogut però curiós pel nostre pas, segur, segur.

Més coincidències, amb dos bikers de fora de les nostres fronteres al nostre pas per Llavaneres, OMG, un dia, un dia ho compartirem a The Great Escape MTB, oh yeaaaaah! :-)

Les dues bikes un 10, abans de sortir l'eix de la forquilla Black Sheep estava fluix, el fre del darrera després de la regulació de tensió no em va quedar prou ben centrat, un cop ajustat ara de 10/10. He de posar la crònica dels Maxxis Ikon Exo 3C TR, vindrà, vindrà, i tant que sí.

Equipats de primavera, pirates Morvelo, tèrmica de màniga curta Gore Bike Wear, jaqueta Xenon AS també de Gore, mitjons d'hivern, calçats d'estiu Sidi Dragon 2 sense punteres Mavic, que ara no sé perquè em van molt bé, les Sidi vull dir, si més no ahir, i guants Hirzl, quin rendiment aquests guants, veurem quan entrem a la calor, veurem. Ara però estan sortint cada dia, cada dia, OMG.

Un vent fred de veritat, exigent, intens, i un Sol Rei de tot plegat marcaven el to de tot plegat ahir, i de quina manera, ja fa dos dies que no fem la cua del Drac per aquests dos elements combinats que fa que decidim escalar abans,  més, i més desnivell a canvi de no fer el darrer tram planer abans de pujar per Milans, ara fem Milans i seguim escalant fins la carretera de Mata.


Ja som divendres, avui tenim Festival Pizza, entre convidats de Gala, però de Gala, omg, omg, omg. Amb dies com avui, com aquesta setmana, el Mirador brilla en silenci fent el seu camí de somni, MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada