Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 06, 2015

El Sol, el Sol

Volíem avui també fer un Vol de matinada, a les cinc tocades, quedarà en això, volíem.

Ara a tocar de les vuit la jornada no presenta d'entrada oportunitat d'aventura de bike, ahir sí, ahir sí, un Drac amb els Dracs ens va portar a gaudir de bones sensacions.


Les bikes funcionant bé, els equips d'hivern, amb guants Hirzl, i calçat d'estiu Giro Privateer amb punteres Mavic, va funcionar molt bé tot i els més de 20°C a la riera de Llavaneres a les dues tocades, he de pensar que un vent fred ajudava a que els equiips d'hivern no ens fessin passar calor.

Ho portàvem tot, eines, bomba d'aire, aigua, de la que la meitat del bidó de 500 ml. no va tornar, llums  sense funcionar, sense incidències, sense coincidències, amb un mar aturat pel vent.

Curiós l'efecte que ens aporta fer Vols a aquests darrers mesos després de l'experiència del sunami que ens ha vingut, un dia de donar-se el cas ho compartirem a The Great Escape MTB. Això serà de poder fer entrar la Nau Insígnia al Mirador, si no el criteri serà el de sempre, un silenci breu per seguir fent camí.


Pas per Milans entre les Falgueres Mágiues, ara ja sempre dins de la seva Poció Màgica, sempre entre somriures. 

Des del Mirador del Drac, dies de Single Speed.


MTB, MTB, MTB.


La Bec porta la groga a les antípodes de SV, omg, omg, omg

Un Vol el d'ahir encaixat amb comoditat dins del nostre ajustat programa diari, i que va comportar de premi pel fet de no haver dinat, com ho és una pizza a Arenys de Munt dins d'una nit marcada per una Lluna que comparteix la seva llum ara sense la fredor intensa de fa dues jornades mentre anàvem a la revisió setmanal del meu ull. 


Amb diferència les millors pizzes que podem compartir a The Great Escape MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada