Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 27, 2015

Dracs lents

Molt lents, per un dia a dia molt i molt dens, renoi, renoi, renoi.


Hem sortit a tocar de les tres? més o menys, no és important, lluny de l'una, molt lluny.

Equipats de primavera, més encara, el culot pirata F1 d'Assos aquest cop d'estiu, la resta com ahir canvi també els mitjons avui amb els millors amb diferència, lleugers com ahir, molt. Un aire fred ha marcat la sortida, tant que demà de ser l'equipament de gala serà un xic més prudent, crec que anàvem un xic lleugers, veurem, veurem.

Sense manxa, amb eines, sense beure amb aigua, sense menjar, sense incidències ni coincidències, amb llums sense funcionar, a tocar dels 20°C a la riera de Llavaneres, sense veure el mar avui per un Drac menor.

No hem rodat bé, difícil, però hem rodat, sí, la resta de detalls del Vol no els recordo, les Falgueres Màgiques dobles del darrer dia ajuden i molt a que això pugui ser, clar que yes!

Una setmana llarguíssima que ha passat volant gràcies als Vols de Drac, també pels plans d'aventura de les properes jornades, OMG.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed perfectes, ideals, necessaris per gestionar el dia a dia segur, segur.


Un dinar sensacional complement de somni avui, certament, certament, per la calidesa de les seves formes :-)

MTB, MTB, MTB.

Les dues bikes, tant la Vicious com la Spot Brand van perfectes, més encara, coincidents amb el dinar que havia de venir, les dues bikes amb un comportament de somni. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada