Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 04, 2015

Va ser fa 48 hores

I la sensació va ser molt bona, i tant, un Drac breu amb els dos Dracs, entre una sensació curiosa per ser una sortida limitada pel temps, sí, però sobrats per la duració que vàrem decidir fer a dalt dels Dracs.


Curiós havíem de ser a una hora concreta a la capital del Vallès Oriental per qüestions que tindran una durada d'anys i per tant les visites a la meva primera casa seran i seran amb el pas del temps, i tant, i tant, i tant, el què us esmentava, una hora concreta, i va anar de minuts, molt pocs, vull dir que haven de fer moltes i diverses tasques abans de marxar cap a Granollers, la capacitat que tenim els humans per ajustar els temps, sempre em deixa aturat.

Una sortida equipats d'hivern, però amb guants Hirzl, una sortida a on anàvem un altre cop equipats idèntics, com sona, com sona.

La temperatura a tocar de les dues per sota dels 10°C crec recordar a la riera de Llavaneres, sense les meves eines, sense menjar, amb aigua sense beure, sense incidències, sense coincidències, amb llums sense funcionar. 

Ara sí, esperant una climatologia un xic més favorable, a on tot i que disposem dels equipaments, esperarem, o això pensem ara.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada