Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 11, 2015

Retorn a zona de Falgueres Màgiques

Protegit per elles des de fa temps ja, sense elles, o amb elles però sense ser-hi proper, OMG. Un inici de crònica contundent, oh yeaaaah!


Equipats d'hivern, amb calçat d'estiu i punteres Mavic, guants Hirzl, un migdia de bike a 16ºC, omg, omg, omg, sense cap incidència, sense cap coincidència, sense les meves eines, amb llums sense funcionar, carregats d'aigua sense beure, avui sí, un mar amic, amic, amic, quina visió de calma.

Tornar al Drac amb els Dracs, no té preu, ara amb unes bikes més exigents, sembla poc però per a nosaltres tres dents menys és un increment de càrrega notable, molt, i ja fa uns dies de la darrera ruta llarga amb ells, rodar més de 150 Km. per primer dia la reina amb un 21 està prou bé, i tant, i tant. 

Ara passats els dies ja mirem de fer Dracs amb normalitat, que no podrà ser, en cap cas, o sí, o sí, però l'objectiu final no és aquest, en cap cas, però aquest sí que passa per aquí, i de no funcionar prou bé tornarem als 23 i 24, no passa res, en cap cas.


Mentre sortíem avui, una baixada prudent pel Tintorer Llarg, estem pagant encara el peatge de portar el Mundial 24 hores SOLO Single Speed a casa, i tant, i ho paguem molt a gust, i tant, però això requereix de prendre nota i fer un salt per evitar de quedar aturats durant la sèrie de 99 dies que hem de perseguir els propers mesos, i per tant hem de descarregar aquests canells i aconseguir que els dits no es moguin sols com ara. 


Una temperatura que la puc definir amb un mot, SENSACIONAL, millor que les de tardor, millor que les de primavera, inclús ara a tocar de les vuit del vespre la sensació al patí de casa no és de fred, lleugera fredor sí, veurem quin és el tram d'aquesta nit.

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, mirant de concretar el Vol, ja no sé si el d'aquesta nit, o el de demà de matinada?

MTB, MTB, MTB.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada