Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de febrer 10, 2015

Quasi descans actiu

Per un ritme de fi de festa, clar que yes!

Una sortida sense Drac, a on pedalar sense masses instants d'exigència ha marcat la majoria del to de la sortida, la Colònia Andersen i un tram incial direcció a la Creu de Canet des d'Arenys de Munt, els únics trams amb una exigència més elevada, la resta un anar rodant, que ja està bé, més que bé.


Les dues bikes, les dues molt bé, la Vicious ha requerit abans de sortir de recollar l'eix del davant, la del darrera estava bé, no estan bé ferodes i discs, ni rodes, fins i tot el pneumàtic del darrera d'aquí a poc també s'haurà de canviar. Això sí, encara frena prou bé, encara queda prou disc,  encara el Maxxis en té per uns quilòmetres.

La Spotbrand sense cap proposta per poder millorar-la, cap ni una. Ara mateix vull dir, de noves, perquè les que ja estan decidides estan venint cap a casa. 

Mentre ens dirigíem a Arenys de Munt l'aire era fred, el Sol però imposava la seva presència, després un cop a Canet el Sol no ha imposat la seva presència que també, si no que ha fet que el vent ens cuidés la resta de la ruta. El mar avui estava encara més tranquil que ahir, no era una bassa d'oli però estava força tranquil.

Avui un dia interessant, costava, no molt,  però costava escalar, no anàvem lleugers com ahir, demà veurem les sensacions un cop tornem a rodar, de fet he de reflexionar més sobre aquest canvi de pinyons de les dues Single Speed, sense precipitar cap actuació, sí però valorant quin profit n'esten treient.

Hem decidit aturar el Vol passades les dues hores tocades, està prou bé, i tant, i a on als darrers trams pujant cap a SV les sensacions tornaven a ser molt bones, curiós, i en aquesta línia ha de fer camí la reflexió pel què fa a pinyons dels dos Dracs.

Ara a dos quarts d'una de la matinada tot volta sobre un dia a dia intens, llarg, interessant, vestit d'emoció pel Vol del migdia, a on l'aigua del bidó ha tornat tota a casa, sense menjar, sense les meves eines, amb llums sense funcionar, no en sé la temperatura, però avui quasi primaveral, OMG, cap incidència ni coincidència.

Des del Mirador del Drac gaudint dels espais propers a dalt dels nostres Dracs.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada