Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de febrer 23, 2015

Perseguint quantitat

Dins de la normalitat, i a on cada dia que passa esperem amb més ganes l'arribada de la primavera. 

Ara mentre estem gaudin de l'hivern, venim de dies curts, ara anem a dies llargs, i per tant tenim clar que com més quilòmetres fem ara amb absoluta normalitat, sense esforços excepcionals amb l'increment de les hores de Sol encara motivarà més sense fer res d'especial a ser més hores a dalt de la bike, i si a més a més fa un xic més de calor, encara millor.

En aquest tram estem, i per tant mirem de seguir a dalt de la bike a aquesta estació tan atractiva però també exigent per a nosaltres. 


Ahir teníem un pronòstic, aquest estava errat, però nosaltres no teníem aquesta informació, crèiem que el vent no coincidiria amb nosaltres, pel fet que el pronòstic cantava vent des del migdia fins a les cinc de la tarda a Blanes, no deia res de vent a Vilanova, ni a Sant Celoni, ni a cap de les poblacions per on havíem de passar a la nit, per aquest motiu entre d'altres vàrem deixar el pas per aquesta ciutat de Blanes per la darrera hora. Sorpresa, el vent va arribar a les nou del matí passat Mataró i ja no va marxar, perquè passades les hores a les deu de la nit, propers a aquesta hora encara el teníem present i a la contra. Sí, sí, per sort des de Sant Pol a casa, a tocar de les nou de la nit fins arribar a casa aquest vent no era fred, perquè de Sant Celoni a Calella passant per Blanes la Betty no anava gens bé per la sensació d'un fred intens. De fet a les vuit del matí a la riera de Llavaneres estàvem a 4ºC, normal que hores després sortint de Sant Celoni coincidint amb la caiguda del Sol amb vent la sensació no fos bona.

Curiosament a Blanes la temperatura era força elevada, a les set tocades del vespre,17ºC, però el vent feia la seva feina sense el Rei el Sol. Després, a Santa Susanna, 11ºC, a Sant Pol, 13ºC, a aquest punt la Reina anava fatal de mans, i propers a casa un altre cop a 11ºC, concretament a Caldetes, però com us deia de Sant Pol a casa, la sensació de fred inexistent per un vent càlid que ens va ajudar a fer el darrer tram amb millors sensacions, pel què fa referència a fred, no a fatiga, per una Reina amb ganes d'arribar a casa tocat el quilòmetre 160.


Els dies pel nostre ritme rodant encara són curts, no passa res, el pas d'aquests, dels dies, ens va a favor, i per tant tindrem més hores de Sol, i això podrà ajudar a assolir els quilòmetres que perseguim a dalt de la bike.

Hem de canviar la volta, la d'ahir no ens va bé, molta gent caminant, fins i tot un tram que hem de fer a peu per estar prohibida la circulació en bike, i una ruta de Sant Adrià a Mollet, lletja, lletja, lletja. Però fina avui ens ha funcionat bé per aconseguir quilòmetres sense desnivell ara aquest hivern a on el dia té un jornada més breu de llum. Ens argrada rodar de nit, sí, per això portem llums, però és la ruta que no ens va bé, i per aquest motiu, la propera sortida perseguint quilòmetres tindrà una component de ruta diferent.


Una aproximació a Blanes freda però amb una visió de l'entorn molt emotiva.


Menjar, pa amb xocolata a Badalona, pa amb tomàquet amb pernil salat, i per postres bombons de xocolata a Sant Celoni, beure, dos bidons de 500 ml d'aigua, una cola, i un cul de cervesa. Amb eines, amb manxa, sense incidències, amb coincidències, a Sant Pol, per acomiadar a un jove aventurer que marxa a viure al Canadà, amb unes bikes funcionant a la perfecció, amb un mar enfadat sempre, més però de cara a la nit.

Equipats 100% d'hivern, amb tot, tèrmiques de màniga llarga sintètiques, doble protector de cara i coll, gorret Assos, jaqueta d'hivern Mavic Equipe, guants el 80% del temps Gore Alp-X de canell llarg, culot Mavic Echappée, mitjons Inverse HM tr@il, botes lake MX140, al migdia amb un sol protector de cara, gorra Spok, i guants Hirzl. 

Des del Mirador del Drac, dies de MTB, de Single Speed.

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada