Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 04, 2015

La darrera sortida

Fins la marxa d'aquest temps tan estimat però també difícil per a nosaltres, fent referència a unes temperatures divertides, a un vent intens, a una pluja lligada a instants breus de neu, OMG.

Els quilòmetres fets dels darrers mesos, el darrer també ens deixen fer com decidim fer, que bé, i per tant restem aturats, no únicament de bike, no, des de fa uns mesos tot els ritmes miren de tornar-se a posar a lloc, poc a poc, sense velocitat, sense pauses, sense aturades, amb elles dues també, a les pauses i a les aturades hi ha molta calma, i molta pau. 


Mentre,  no perdem el temps, gaudir de les aturades dels Vols un privilegi doble, per una banda perquè ens permet descansar, i en segon terme perquè ens fan agafar unes ganes immenses de tornar a sortir, omg, omg, omg

També així disposo de més temps per cercar els recanvis, els components que necessitem pels Vols diaris i pels agrupats dins de l'excepcionalitat, clar que yes!

Des del Mirador del Drac després d'una jornada intensa, dins d'espais Single Speed, sense Vols sí, sense deixar de pensar-hi també, són moltes les aventures viscudes, moltes les que podem arribar a gaudir, de poder ser, de poder ser.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada