Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de febrer 05, 2015

Fent temps, i tant, i tant

Perquè aquest migdia hem rascat una hora ben tocada al dia a dia, i l'hem sumat al Vol del dia a dia, i mare meva quin Vol, quin rodar i rodar sense esforç, pel fet de rodar, pel fet de gaudir a dalt dels nostres Dracs, sota un clima inestable pel què fa a un Sol intermitent, però portador de calidesa, molta calidesa, i a on genet i Reina han rodat quatre hores entre el mar i la muntanya, el mar, el mar, avui estava molt enfadat, OMG.

Equipats de rigorós hivern, passada una hora ens hem tret el gorret Assos, el segon protector de cara, els guants de Gore Alp-X de canell llarg, i hem passat a gorra Spok, i guants Hirzl, la resta 110/100 d'hivern, fins i tot la tèrmica era anti tancs de màniga llarga i per a temperatures sota zero.

Hem rodat sota un Sol que volia que hi fossim, i unes onades que no, aquestes les hem hagut d'evitar després de l'estació de Llavaneres, emocionant, no tenien perill, sí conseqüències per mirar de no quedar xops, omg, omg, omg, fet que hauria implicat de tornar cap a casa tot seguit, i no dues hores més tard com finalment hem fet.


Una anada de SV a Canet brillant, corriols de tres pams, a on el sauló ràpid  ara és una pasta densa que comporta un  rodar lent, molt lent, accentuat ara encara més pels cogs nous. 


Passats els primers quaranta minuts els cogs ja ens són amics, molt, mai massa, i passat aquest temps hem volat durant l'hora següent, fins a Canet concretament, després no, perquè un vent intens ha decidit tapar el Sol quasi tota una hora sencera, i anar-nos a la contra, els Dracs han superat, les onades, el vent, i ens han portat sender darrera sender gaudint com mai, i no és fàcil que això passi perquè a cada Vol tenim molt bones sensacions.


Li ha costat a la Reina la tornada de Canet a Mataró, i per posar-hi remei, una breu aturada de minuts per comprar pa i xocolata a Mataró ha sigut l'antídot a la fatiga per gana, per res més. Després hem volat, literalment, volíem un salt, ja el tenim, ara mantenir de poder fins a la propera estació, sense cap mena de dubte la definitiva, OMG.

Parlàvem avui mentre rodàvem de la llista de necessitats pel proper repte, i per tant pel dia a dia de preparació per arribar-hi amb la millor preparació, i decididament a part dels recanvis que ja venen de camí perseguint unes petites millores dels Dracs, farem un segon pas per tancar més temes mirant de donar possibilitats a California 2015.

Sense incidències, sense coincidències, sense les meves eines, amb manxa, amb aigua, sense beure, menjar l'esmentat, amb llums sense utilizar-los, amb una sensació de fred molt intensa, molt, gelada, però curiosament a tocar de les quatre a 14ºC a la riera de Llavaneres.

Des del Mirador del Drac dies de molt fred, dies de molt Single Speed, i de poder de respectar-nos tot una mica anem curts avui, ahir, curts el gener, de quilòmetres, però estem senzillament esperant a explosionar, i de ser, i de ser, serà amb diferència el millor any a dalt dels nostres Dracs, per una determinació contundent que respiren els nostres cors, els nostres pensaments, OMG.


Avui no hi havia qui aturés el VOL, OMG, unes ganes de sortir en bike imparables, portàvem dos dies aturats veient la pluja, el vent, la neu intermitent, no dic el fred perquè aquest sol no hauria sigut motiu d'aturada, i un cop s'ha quedat aquest darrer sense neu i pluja, i venint agafat de la mà del Rei el Sol, no hem pogut fer res més que arrancar el Vol, que bé, que bé que ens ho hem passat, anem molt i molt bé.

Ara impacients per l'arribada de les millores pels Dracs, normal, normal, ens ajudaran molt sobre petits detalls que cal anar millorant, les bikes ja són ara molt ràpides, còmodes fins i tot diria jo a ritmes alts, però les millorarem, més ràpides encara i més còmodes, oh yeaaaaah! :-)

La Vicious, a aquest Drac se li ha girat molta feina, necessita una redefinició de components, veurem, veurem, pensant-la detingudament, perquè els canvis no són amics a casa, de cap manera, i de ser, doncs això pensant-la.

MTB, MTB, MTB. 

Fent temps per la pizza, clar que yes! :-)

Dracs, cavallers de la llum, Destructors de Murs, les Corones de Granit, demà de poder el Drac serà el Rei, i els nostres Dracs els seus convidats, l'Independent, el Destructor Independent ens hi conduirà, entre Falgueres Màgiques, entre trams de somni fets realitats, OMG, OMG, OMG. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada