Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de febrer 18, 2015

Dit i fet

Avui un Drac, no el clàssic, sí un de més complert.


Una sortida llarga per a nosaltres propera a les tres hores, a on les sensacions meves han anat sempre en la mateixa línia mentre que les de la Reina han anat de més a menys, per unes jornades del dia a dia a on el seu descans no ha sigut el més adequat per a poder gaudir avui del Vol. 

El remei, començar avui mateix a descansar bé.


Sempre sota la protecció del Destructor Independent. 

Equipats d'hivern però calçats d'estiu amb punteres Mavic, guants els Hirzl, la resta d'hivern, amb un protector de cara jo, la Betty durant mitja sortida, la gorra Spok, culot Endura, tèrmica de Gore sintètica de màniga curta, jaqueta Xenon AS, i mitjons Endura. 

Sense incidències, sense coincidències, amb manxa, amb cadenat de seguretat, no sé perquè però l'he agafat, sense les meves eines, sense beure, amb aigua, avui sense menjar tot i passar pel Condis. A 18ºC a la riera de Llavaneres a quarts de dues, mig grau per sobre al voltant de les tres, el mar divertit, no enfadat però sí divertit.

Hem pujat bé avui el Tintorer curt, hem baixat bé el llarg, a la Betty li ha costat sí, però era normal, ara descansar, i demà serà una propera aventura, segur que amb millors sensacions, jo les he tingut totes, vull dir les bones sensacions, les pujades quasi com si anés amb el 23, val a dir que no són les pujades del Montbarbat d'aquest cap de setmana i per tant ho dic pel què fa al Drac, limitat a aquest recorregut.

Les dues bikes de 10/10, les dues cadenes destensades, les he netejat sense afegir-hi oli Finis Line d'hivern, el que té l'etiqueta de color verd, i és quan he valorat que cal tensar, o avui o després de la propera sortida, de ser prudents i voler cuidar aquestes dues petites joies de Shimano, no pel seu rendiment i prou si no pel seu rendiment/preu. La de quilòmetres que hi fem sense un sol problema per un preu sempre per sota dels 10€/unit.

Ara assimilant les imatges d'ahir, sí ja ho sé són imatges, doncs això les volia, ja les tinc i ara miro de digerir-les lentament.


Hem tornat per Milans, per zona de Falgueres Màgiques :-)

Des del Mirador del Drac dies de Single Speed, de jornades de MTB d'hivern a temperatures de primavera, i això sí amb un vent d'hivern que no pot refredar l'entorn per les elevades temperatures amb les que ha de compartir la jornada.

Avui Vol amb un clima de primavera, podríem haver sortit amb pirates Assos,  calçats d'estiu sense punteres, amb tèrmica de màniga curta sintètica de Gore, mallot d'estiu Pearl izumi Elite de màniga curta també, manegots i armilla de la mateixa marca, sense protector de cara i amb gorra Spok pel significat que té no per necessitat d'abric. No és important si serà demà l'oportunitat de poder-ho fer, sí que està passant, quan fa deu dies rodàvem envoltats de neu, OMG.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada