Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de febrer 13, 2015

Calidesa

El to de la sortida d'avui, OMG.


I està clar, bon temps millors sensacions a dalt de la bike, i per tant més quilòmetres, què més podem demanar?

Que demà l'aventura sigui, i que la poguem gaudir d'allò més. Avui tenim assemblea Trinxes i per tant no anirem a dormir d'hora, crec, crec. Però també crec que demà serà jornada de MTB emocionant, clar que yes!

El fet de fer una bona setmana pel què fa a Vols, religiosa fins i tot diria jo, ajuda molt a pensar a que demà tenim la possibilitat de rodar ja amb normalitat, he de pensar així, i les converses d'ahir, i les d'avui com les de fa dos dies, totes caminen cap a poder rodar, i rodar, i rodar demà :-)


Equipats com ahir, la Carolina avui però sense protector de cara i coll, a 16-17ºC a la riera de Llaveneres a les tres ben tocades, molt tocades. Sense beure, amb aigua, menjar una bossa de bastons de pa amb pipes del Condis en el mateix moment que ahir a minuts d'arribar a casa però sense anar xafat, sense inicidències ni coincidències, amb llums sense funcionar, el mar, el mar, avui un xic més neguitós, sense les meves eines.


Avui retorn a tram Falgueres Màgiques, com sona, pel fet que he esmentat la segona Corona de Granit  a la darrera intervenció i per tant d'obligat pas pel tram Falgueres Màgiques.

Les bikes impecables, caldrà de cara a demà, cercar avui un instant per canviar ferodes i discs de la Vicious, perquè demà no ens en sortirem de rodar les hores pròpies d'un dissabte, però avui durant el Vol el comportament té una sola nota un 10 :-) OMG com van les dues bikes, motiu de més per fer les millores proposades, aleshores encara consolidarem encara més aquest comportament impecable necessari per a la propera cita de MTB, diria que fins i tot estratègic. 


Avui hem rodat pujant el Tintorer curt quasi amb sensacions idèntiques a quan anàvem amb els 23-24 respectivament, motivat per, un bon descans, una temperatura propera a finals de primavera, i amb un únic punt anàvem justets, massa equipats, però la prudència mana i per tant deixem les millors condicions per a una ocasió dins de les estacions protagonistes dels grans Vols a on no tinguem el risc de passar fred.

Des del Mirador del Drac dies de molt Single Speed, oh yeaaaaah!

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada