Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 20, 2015

Vol del migdia, plou i fa sol?

Per poc que que avui no rodo sota la pluja, o això semblava, perquè en primer terme he rodat amb Sol. Sempre rodant per zones sense desnivell, amb dues excepcions, l'inici i el final, el Mirador del Drac a SV no és a peu de platja i per tant toca baixar en primer terme i escalar per tornar a casa.


He canviat la jaqueta per la GT AS Alp-X de Gore per temor a la pluja, tèrmica, l'Endura de Merino de màniga curta, mitjons els Inverse HM tr@il, botes Lake MX140, culot Endura, guants la primer mitja sortida amb els Alp-X de canell llarg, i la darrera mitja amb els de canell curt, tots dos de Gore, un protector de cara i coll, i gorra Spok. La temperatura 11ºC, la sensació de més fred, ronadant els 8ºC, des de SV a Mataró, tornant per Llavaneres, que està prou bé, i tant, i tant, l'equipament un 10.


Després tornant cap a casa, la veritat el cel feia cosa de veure, quina negror.

Sense incidències, sense coincidències, sense eines, amb manxa, amb aigua sense beure, sense menjar, prou que he menjat després, OMG, el mar es vol enfadar, però s'espera.

Avui he rodat bé, he agafat gana, molta, perquè després he anat a menjar quelcom al centre del poble, i no hi havia qui m'aturés, és el neguit, són dies de cert neguit de res referent ni del dia a dia, ni de la bike, si no temes de llei de vida, omg, omg, omg.

Ara mateix la jornada, per un cel tapat, tapat fa molt de respecte, mare meva, en ment tinc la possibilitat de sortir a fer el Vol a la nit, però haurà de girar el temps cap a un proposta més favorable, si no ho deixaré per demà, clar que yes!


Quan surt el Sol, surt per tothom, així ho vull, de veritat, de veritat, perquè costa veure el què porto vuit anys veient, molt trist, molt, solitari no ser dins del problema en la magnitud que em toca veure, costa molt no deixar-te influenciar per aquesta etapa tan severa, per sort no hi hem entrat, en cap cas, per sort ens hem distanciat de part del moment, tot i que com deia ahir, tot gira, tot roda i tots estem a dins de la roda.

La Vicious va molt bé, mai massa, dubto del pneumàtic 2.4 TR, pel pes de 800 g. perquè és molt poc, i no sé si té sentit arriscar si ha de faltar gruix de goma, perquè un 2.4 de 800 g. és just, just. la resta molt i molt bé, certament el punt de les dues bikes de bike en aquests moments és impecable, quin gaudir a dalt de la bike avui.

MTB, MTB, MTB.

Demà jornada del retorn de la Reina? :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada