Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 26, 2015

Tarda de descans

Perquè pensar-la amb l'objectiu de compartir hauria de portar-nos a portals sempre interessants. De fet hi som, hi sóc, i per cultura vull veure que hi ha més enllà.

Curiós el test dels Hirzl, curiós, què té aquesta proposta que m'agrada tant sense ser tant?

Hauria de fer venir una germana de la Intermediate d'Assos, sí.

També hauria d'aprofitar per fer venir una jaquesta radical per a 0ºC, sense concessions, ara és el moment, però tinc dubtes, molts, senzill, el continuat ritme de sortides comporta que en tingui, pel fet de veure com els equipaments van caient, ara sembla que tindrem una setmana freda, per a nosaltres molt freda, aleshores? 

I encara no anem a dobles, espero que l'arribada dels reforços d'estiu que he fet venir aquest hivern funcionin, espero, espero. Vull dir fa tres setmanes més o menys mirava de sortir dos cops per dia, no va funcionar, pel moment no perquè no sigui el què he de fer, el fet és que ha dobles Vols quatre equipaments sencers els necessito, per a poder disposar sempre d'equipaments per sortir. Ho sé segur perquè amb tres culots d'hivern per fred sense vent faig curt, en necessitaria un quart. Així com de guants dos de cada, dels Alp-X de canell curt i llarg funciono bé. 

Llàstima que la Fusion AS no tingui bossa del darrera, llàstima, perquè amb la Xenon seria amb la jaqueta que més sortiria, segur, segur. 


Moltes ganes de començar la setmana de bike, i tant, de sumar quilòmetres i poder fer el salt a la primavera carregat de Vols, per assolir un bon punt de partida a la primera i penúltima participació de l'any de 24 hores.

Tinc una mica més definida la llista de recanvis per les bikes, uns més estratègics que d'altres, tots necessaris però.

MTB, MTB, MTB. 

Fa uns minuts, a punt de la caiguda del Sol, sortia uns instants el Sol, després d'estar amagat bona part de la jornada, OMG.

Emocionat per lligar el tema de les Campiones del Món a casa, oh yeaaaaaah!

També per la propera aventura als UK, i tant, i tant, nosaltres a un Enduro, OMG, sense bikes, amb bikes, clar que yes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada