Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 12, 2015

Sol i sense Sol


Per fer quilòmetres i quilòmetres avui sol i també sense Sol, ho dic perquè jo aquest cap de setmana he respirat bons Vols a casa, sí, però l'exigència ha sigut notable.


Aquesta darrera setmana era setmana de Vols, també de molta reflexió, segur quasi vint hores de bike o més sol a dalt de la bike permet, comporta moltes per manera de fer, moltes però moltes pensades, normal avui mateix una jornada de MTB que començava a les nou tocades del matí i acabava a les deu de la nit proposa de molts formats de reflexió, pel fet d'anar sol, per aquest motiu.


Avui he coincidit amb una muchedumbre, i tant, i tant, oi que sí?


Una volta llarga, molt però molt planera, no diria massa, però sí, l'he fet perquè era una proposta a sobre de la taula pendent, ja està feta, de poder no cal repetir-la, curta de quilòmetres per la dedicació que requereix, vull dir sí que supera els 150 Km. però requereix de moltes hores, i prefereixo desnivell a on la mitja de velocitat són més favorables a la nostra disciplina, OMG.


Sense incidències, menjant en abundància, a Vilanova fruits secs i xocolata. 


Per dinar a SC exprés d'arròs, pasta, pollastre, un pit, i una taronja, per beure, dues coles a SC, i un bidó de 500 ml. d'aigua durant la ruta. 


Esmento a part que a Blanes han caigut tres bracets de gitano, i per Calella una coca de poma, OMG que bons que estaven.


OMG, OMG, OMG.


Sense eines, amb llums, Cateye-Powerled a les cinc tocades de la tarda, direcció a Blanes des de Fogars.

Una temperatura entre els 14°C a la riera de Llavaneres a quarts de deu del matí, i els 12°C a les vuit del vespre a tocar de Calella.

Equipat d'hivern, botes Lake MX140, mitjons Inverse HM Tr@il, culot Mavic Echappée, tèrmica sintètica Endura de màniga llarga, jaqueta Xenon AS de Gore, guants Alp-X de canell curt, protector de cara i coll, gorra Spok, portava els Alp-X de canell llarg, el gorret Assos, i un segon protector de cara i coll, a la bossa del darrera de la Xenon, però no els he utilitzat. 

La bike va molt bé, requerirà de manteniment de cadena, canvi, de frens, canvi de pastilles i discs, de rodes, centrar rodes, renoi, però per ara va de 10/10.

Necessito fer sortides amb desnivell, omg, quina exigència avui el Vol, mare meva, quin passar els quilòmetres més llarg, més exigent.


Segueixo a tram de Fars, mirant, admirant la seva llum, la seva funció, MTB, MTB, MTB.

Des del Mirador del Drac ara preparant el descans de demà, i pensant quin serà el proper Drac, veurem, veurem.


Un cop a casa un festival de sopar germà del d'ahir, normal, normal, però un festival sensacional, oh yeaaaaah! :-) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada